Idaryta paprika
Paimu betkokias 4 paprikas, kokias turiu tuo metu namie. Isskuobiu seklas.
Įdarui:
1 v.s. aliejaus,
1 svogūnas,
150 g grybų arba mažas indelis konservuotų pjaustytų grybų,
2 v.š. grietinės,
Druskos, pipirų,
450 g bet kokio neriebaus faršo, as naudoju vistienos.
1-1,5 stiklines virtų ryžių
Galima dar ir tarkuota morkyte ideti, bet as si karta nedejau.
Pjaustyta svoguna pakepinu truputuka, tada sudedu pjaustytus pievagrybius, dar pakepinu siek tiek, idedu grietine ir prieskoniukus...viska pakepinu, kol nebera skyscio daug. Tada atvesinu ir sumaisau viska su virtais ryziais ir farsu. Prikisu paprikas ir sudedu i inda, skirta troskinimui orkaiteje. Salia sumetu pjaustytas bulvytes ir pripilu vandenuko, paskaninto bulijonu...ir taip troskinu orkaiteje, kol bulves suminksteja. Galima bulves virti ir atsirai, o orkaiteje kaitinti tik paprikas.

Skanaus
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2009 02 20, 21:41)
neabejoju- burnoj tirpsta
niu neblogai tikrai

MB vel uzsiprase, kad iskepciau dar

Pamirsau pamineti, kad saltas jis labai skanus

Man dar skanesnis, nei karstas...
Niu va, prirasiau sivakar, reiks vel kaupti naujas foto

Tik daznai pamirstu fotkint

Kaip kad ir paprikas jau pagamintas uzmirsau nufotkint....