QUOTE(Koruklu @ 2009 02 10, 22:44)
Labas vakaras! As taip pat siandien su savo vistiena.
Ir as su vistiena

Vistos skrybelaite su darzovemis.
500 gr. vistu slauneliu mesos(is kauliuku isvirti 350 gr. sultinio)
50 gr. sviesto
1 baklazanas (ji supjaustyti riekutemis ir uzmerkti i pasudyta vandeni is vakaro)
5 gr, druskos
2 svogunai
100gr. poro
4 skilteles cesnako
200gr. pievagrybiu
2 vid. morkos
2 saukstai aliejaus
2 saukstai vorcesterio
1 sauksto krakmolo
1 sauksto cukraus
5 saukstai kedainiu tradicinio padazo
keli gabaliukai smulkinto jelapeno pipiro.
Vistiena supjaustyta gabaliukais, gerokai pakepinti svieste, pries pabaiga sudeti cesnakus smulkintus, kai apkeps, su kiarasamciu isimti vistiena is keptuves i puoduka, kur troskinsite, i ikaitintus gerai riebalus, su cesnaku likusiu, sudeti nuspaustus baklazanus ir kepti kol bus visai minksti, juos vel isimti deti ant paukstienos, i keptuve suberti supjaustyutus stambokai 1 svoguna ir porus, apkepti , deti ant baklazanu, ipikti alieju i keptuve, deti morkas ir pakepti, vel isinti deti ant poru ir ta pati pakartoti su sampinjonais, iskepus sukresti ant morku, ipilti 150 gr. vistienos sultinio, nemaisyti nieko ir troskinti, kol troskinasi, pakepti likusi svoguna gerokai, berti cukru, vorcesteri, kedainiu padaza, jelapena ir pora min kepti, po to supilti likusi sultini, jame ismaisius krakmola ir uzvirti maisant keptuveje.Kai puode troskinys pasitroskins apie 15 min. supilti ant virsaus keptuves turini, nemaisyti, tik su mediniu saukstu idurti i kelias vietas kad pasiskirstytu padazas, dar trejeta minuciu pavirti ir viskas.