Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Meškinija @ 2009 09 10, 09:38)
kazi ar tikrai vaikai gauna tai kas parasyta ir tiek, kiek parasyta...  g.gif  Nu labai noriu tiket, kad taip  biggrin.gif 

Maniškė tai soti grįždavo. Auklėtoja tada pasakojo, kad virėjos tą mano blondinukę labai myli, ir net pakartot įdeda, kai ta paprašo biggrin.gif Bet yra ir nevalgių vaikų, kurie tik pakrapšto maistą, ir tiek.
Gal nuo vaiko priklauso g.gif Maniškė namie irgi ne iš valgiųjų, bet svečiuose, daržely gal suveikia aplinka, gal kas g.gif Grįždavo soti, valgyt neprašydavo iškart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 10 rugsėjo 2009 - 14:14
o kaip darželių meniu...aš kiek nustebau, kad lopšelinukams duoda ir kugelį ir keptų bulvių g.gif
Atsakyti
o mane nustebino siemet "delfine" duodama sampinjonu sriuba schmoll.gif atejau priespiet paiimt vaika,tai pati maciau,kaip vaikai stumde tas lekstes verysad.gif bet ar cia vaikiska sriubyte doh.gif ir dar kepeneliu kotletai,kuriu taip pat vaikuciai nemegsta schmoll.gif nepamenu kada yra buve balandeliai,lietiniai.......aisku,kad jiems reikia daugiau darbo idet,todel matyt ir netaiso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 09 08, 21:40)
g.gif Gal čia nuo auklėtojų priklauso? Mano dukrytė irgi liepos mėn. ėjo į Pasaką, bet  pažvelgus į veidą nesimatydavo, ką valgė  biggrin.gif Tik dažnokai flomasteriais būdavo ir rankos, ir rūbai apipaišyti, bet  irnesakyk.gif

Manau, viskas priklauso nuo to, kaip atsakingai auklėtojos žiūri į savo darbą. O šiaip "Pasakoj" labai "apetitnai" skambantis meniu aprašymas biggrin.gif  Pvz. sumuštinis su karšto rūkymo karališku kumpiu; manų košė, virta kondensuotame piene ir pan.

Man rodos priraso bile rasyt, koks skirtumas ar tas kumpis karaliskai pavadintas ar nea, vis vien kumpis. O manu kose tai absurdas kad kondensuotame piene isvirtu, nebet jo dadeda ...

QUOTE(Lydka @ 2009 09 10, 14:34)
Daugumoj darzeliu vaikai valgo pacioj grupej,nezinau ar cia gerai ar cia blogai.O Pasakos darzelis turi tokia valgyklele.Tai kai vasara ten lankem ir manoji gryzdavo isbadejus.O kai ejom i darziuka kur valgo grupej gryzus valgyt isulydavau tik po kokiu 2_3 val. Ir persasi isvada,kad jie toj valgyklelej daugiau ziopso nei valgo g.gif

thumbup.gif

Atsakyti
kaip cia ramu g.gif
darzelio uzmokestis pakilo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
sveiki,

jei ne paslaptis, kiek gavote moketi uz spalio men.?

As kai gavau lapeli - 267,70 Lt vos neapsivoziau.

Ar cia visoms taip ar tik mes prasikalte? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuce @ 2009 10 09, 07:37)
sveiki,

Ar cia visoms taip ar tik mes prasikalte?  g.gif  ax.gif

blink.gif blink.gif
man 159 lt "delfine"
manau,jums kazkokia klaida isivele,nes tiek negali buti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuce @ 2009 10 09, 08:37)
sveiki,

Ar cia visoms taip ar tik mes prasikalte?  g.gif  ax.gif

ojetau blink.gif nesamonė tikra blink.gif o jūs vieną vaiką vedat ? bet ir tai jei už du,tai bent delfine antram vaikui nuolaida būna g.gif tikrai gal kokia klaida įsivėlė

ir beje, mokėjom dabar už rugsėjo mėn... o gal jums už abu mėnesius sudėjo už rugsėjį ir spalį ? nes kiek teko girdėti kituose darželiuose dabar į priekį reikės mokėti.

QUOTE(domante4 @ 2009 10 09, 09:31)
blink.gif  blink.gif
man 159 lt "delfine"

šeip lopšelinukams, dienai 6,26, darželinukams 6,85 tai mes kadangi mažai rugsėjį tėjom, tai už 7 dienas 43,82 Lt. O jums turėjo išeiti 22 d x 6,85 - 150 su centais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxxxe: 09 spalio 2009 - 08:43
Issiaiskinom su buhaltere, praziopsojo praito men mokejima, kadangi internetu vedziau... doh.gif sake, perskaiciuos

viena dukra, priesmokykline grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2009 10 09, 08:31)
blink.gif  blink.gif
man 159 lt "delfine"

mes 150

QUOTE(neringuce @ 2009 10 09, 09:26)
Issiaiskinom su buhaltere, praziopsojo praito men mokejima, kadangi internetu vedziau...  doh.gif  sake, perskaiciuos

viena dukra, priesmokykline grupe  mirksiukas.gif

nu va kaip gerai kad viskas išsisprendė thumbup.gif
Atsakyti
As gavau 150 Lt, bet aukletojos sake,kad turetu kilti mokestis g.gif
Atsakyti
Sako bus apie 200lt. blink.gif
mokėsim už vaikų ugdymą už maistą ir už maisto gaminimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 14 spalio 2009 - 16:36