QUOTE(medixe @ 2009 08 06, 11:58)
aha. ruošiamės... ir jaudinamės
QUOTE(blondzinka @ 2009 05 26, 23:46)
sveiki, gryzau is pirmo susirinkimo darzelyje "Bitute" gal yra mamyciu kuriu vaikuciai siemet baige gudruciu grupe, kokie atsiliepimai apie aukletojas asta ir janina?
mane irgi domintų ši informacija
...su nerimu laukiu rugsėjo...
Sveikos, skaitau ir kazkaip negaliu patiketi, kiekviena mamyte uz savo darzeli, MANO PATS GERIAUSIAS... Kazkaip nieko konkretaus ir neparasot...
Man yra dvi galimybes, vesti i Pasaka arba i Zilviti...deja labiau traukia i Zilviti. Pasaka nervina vien tai, kad ten sitaip isliaupsintas tas darzelis, lygtai visi kiti butu blogi, lygtai visiems kitiems vaikuciams kitur bus blogai...cia man tokia nuomone jau seniai susidare...
Turiu rinktis, ar I Pasaka, kur grupeje 29 vaikai, ar i Zilviti kur grupeje 19 vaiku. be abejo, nenoriu jo grusti, kur pilna, kur sausakimsa, ir prieziura nekokia bus.... be to sakoma, kad vaikas geriau adaptuojasi grupeje, kurioje yra pazystamu vaikuciu...tad ir siuo atveju man labiau tinka Zilvitis...
Be to, mums reikia akinuku, akuciu koregavimui, o butent Zilvityje yra akiu gydytojas, priziuresiantis ten visus akiniuocius
tokia musu patirtis...
Man yra dvi galimybes, vesti i Pasaka arba i Zilviti...deja labiau traukia i Zilviti. Pasaka nervina vien tai, kad ten sitaip isliaupsintas tas darzelis, lygtai visi kiti butu blogi, lygtai visiems kitiems vaikuciams kitur bus blogai...cia man tokia nuomone jau seniai susidare...
Turiu rinktis, ar I Pasaka, kur grupeje 29 vaikai, ar i Zilviti kur grupeje 19 vaiku. be abejo, nenoriu jo grusti, kur pilna, kur sausakimsa, ir prieziura nekokia bus.... be to sakoma, kad vaikas geriau adaptuojasi grupeje, kurioje yra pazystamu vaikuciu...tad ir siuo atveju man labiau tinka Zilvitis...
Be to, mums reikia akinuku, akuciu koregavimui, o butent Zilvityje yra akiu gydytojas, priziuresiantis ten visus akiniuocius
tokia musu patirtis...
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 10, 10:22)
grupeje 29 vaikai,
QUOTE(myma @ 2009 08 10, 12:02)
nes mes ėjome užsirašyti pavasarį ir sakė yra grupėje 22vaikai
Turbūt mūsų vaikiukai eis į vieną grupę, į "Pasaką".
QUOTE(Biufka @ 2009 08 10, 15:07)
Turbūt mūsų vaikiukai eis į vieną grupę, į "Pasaką".
O gal ir ne į vieną, jei tu pvz. į kokią nors Valdorfo grupę vesi? 
mes eisim į paprastą grupę su savo bendraamžiais
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 10, 10:22)
Sveikos, skaitau ir kazkaip negaliu patiketi, kiekviena mamyte uz savo darzeli, MANO PATS GERIAUSIAS... Kazkaip nieko konkretaus ir neparasot...
Jei vaikuciui gerai savo grupeje, savo darzelyje, tai ir rasome, kad mums musu geriausias...
Buvo juk cia mamyciu kurios ir darzelius pakeite, ir skundesi... Ne visoms savo geriausias...
QUOTE(medixe @ 2009 08 06, 11:58)
po truputeli ruošiamės...mazoji ir laukia ir nelaukia..kaip nuotaika...pasilgo sake draugiu....Tikiuosi viskas bus gerai...
QUOTE(myma @ 2009 08 10, 12:02)
As cia apie Voldorfo grupe sneku...taip jau yra ir tiek...
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 15, 19:56)
Tikrai taip nera, nes lovu tiek nebuna vienoje grupeje
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 15, 18:56)
gal sąraše tiek vaikų, bet nemanau, kad juos visus priims į vieną grupę