QUOTE(Valabi @ 2010 01 14, 17:16)
mes taip pat i 'Žilviti keliausim nuo rugsejo, patogiai is darbo einant ir i ji einant bus nuvest, bet kad direktore maloni butu tai
net labai nepatiko jos elgesys, atvykau su menesio amziaus vaikuciu, sako "palaukit mes dabar labai uzsiėme" ir stoviu ziuredama kaip ji ziuri i vyrus bededancius i masina pakeistus langus ir zvengia ten atsistojus, nu **** galvoju, apsisukau ir vaziuoju su maziuku lauk, tai tada susimalonejo popieriuka mestelti, kad prasyma parasyciau, nu labai nepatiko tai ir manau nuejus susikirsiu ne karta su ja, kai sitaip sudinai zmogus man pasielgia gero nelauk.

oho gerule

QUOTE(domante4 @ 2010 01 18, 11:54)
ir mums teko susidurti pries keleta metu su "zilvicio" vedeja ,(tokia kaip ir "delfino"), baisu....tik kysiuko laukia ir pletkinasi telefonu
o aukletojos ten labai malonios
ir maistas
"delfino" meniu tai esu nusivylusi
per pusmeti nesu macius balandeliu,didzkukuliu,lietiniu ir tt,nors sie patiekalai kituose darzeliuose dazni 

Mano patirtis su Delfino direktore visai kitokia, rudeni buvau su mazyle nuvaziavusi, ja uzrasyti i darzeli. TAi maloniai prieme, nuejo paziureti lelkos, dar pakalbejome kaip didzioji vasara praleido. Ir jokio kysio nenesiau, nei kavos kokios net.
O del meniu tai cia labai gincitynas dalykas

O ir pvz apie PAsakos meniu irgi buvome kalbeje, kad buna tokie uzrasai kaip manu kose virta kondencuotame piene ( kazi kaip jame verdame ta kose) arba ypatingai rukytas kazkoks ten kumpis. Kazi kaip ypatingiau jis isrukytas ? TAip kad parasymas dar nieko nereiskia, svarbu, kad vaikui patiktu valgis