Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Valabi @ 2010 01 14, 17:16)
mes taip pat i 'Žilviti keliausim nuo rugsejo, patogiai is darbo einant ir i ji einant bus nuvest, bet kad direktore maloni butu tai schmoll.gif net labai nepatiko jos elgesys, atvykau su menesio amziaus vaikuciu, sako "palaukit mes dabar labai uzsiėme" ir stoviu ziuredama kaip ji ziuri i vyrus bededancius i masina pakeistus langus ir zvengia ten atsistojus, nu **** galvoju, apsisukau ir vaziuoju su maziuku lauk, tai tada susimalonejo popieriuka mestelti, kad prasyma parasyciau, nu labai nepatiko tai ir manau nuejus susikirsiu ne karta su ja, kai sitaip sudinai zmogus man pasielgia gero nelauk.

oho gerule unsure.gif

QUOTE(domante4 @ 2010 01 18, 11:54)
ir mums teko susidurti pries keleta metu su "zilvicio" vedeja ,(tokia kaip ir "delfino"), baisu....tik kysiuko laukia ir pletkinasi telefonu doh.gif  blink.gif o aukletojos ten labai malonios thumbup.gif ir maistas  thumbup.gif "delfino" meniu tai esu nusivylusi schmoll.gif  per pusmeti nesu macius balandeliu,didzkukuliu,lietiniu ir tt,nors sie patiekalai kituose darzeliuose dazni  ax.gif

Mano patirtis su Delfino direktore visai kitokia, rudeni buvau su mazyle nuvaziavusi, ja uzrasyti i darzeli. TAi maloniai prieme, nuejo paziureti lelkos, dar pakalbejome kaip didzioji vasara praleido. Ir jokio kysio nenesiau, nei kavos kokios net.

O del meniu tai cia labai gincitynas dalykas g.gif kaip kokie maitinimosi iprociai seimoje yra. As pvz net dziaugiuosi kad lietiniu, didzkukuliu nera. MAnoji visai blynu jokiu jokiame pavidale nepripazista, o didzkukuliai juk sunkiai virskinami, tai gerai net kad vaikams neduoda, o as ir pati ju taip pat valgau tik kai ura labai labai didelis butinumas ( kai mama pagamina labai stengdamasi ir negrazu atsisakyti ) .
O ir pvz apie PAsakos meniu irgi buvome kalbeje, kad buna tokie uzrasai kaip manu kose virta kondencuotame piene ( kazi kaip jame verdame ta kose) arba ypatingai rukytas kazkoks ten kumpis. Kazi kaip ypatingiau jis isrukytas ? TAip kad parasymas dar nieko nereiskia, svarbu, kad vaikui patiktu valgis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2010 01 19, 06:28)
oho gerule  unsure.gif
Mano patirtis su Delfino direktore visai kitokia, rudeni buvau su mazyle nuvaziavusi, ja uzrasyti i darzeli. TAi maloniai prieme, nuejo paziureti lelkos, dar pakalbejome kaip didzioji vasara praleido. Ir jokio kysio nenesiau, nei kavos kokios net.

O del meniu tai cia labai gincitynas dalykas  g.gif kaip kokie maitinimosi iprociai seimoje yra. As pvz net dziaugiuosi kad lietiniu, didzkukuliu nera. MAnoji visai blynu jokiu jokiame pavidale nepripazista, o didzkukuliai juk sunkiai virskinami, tai gerai net kad vaikams neduoda, o as ir pati ju taip pat valgau tik kai ura labai labai didelis butinumas ( kai mama pagamina labai stengdamasi ir negrazu atsisakyti ) .
O ir pvz apie PAsakos meniu irgi buvome kalbeje, kad buna tokie uzrasai kaip manu kose virta kondencuotame piene ( kazi kaip jame verdame ta kose) arba ypatingai rukytas kazkoks ten kumpis. Kazi kaip ypatingiau jis isrukytas ? TAip kad parasymas dar nieko nereiskia, svarbu, kad vaikui patiktu valgis  ax.gif

aš irgi už košes nes jeigu dar mano dručkę darželį cepelinais šertų nu tada jau mums šakės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2010 01 18, 10:54)
ir mums teko susidurti pries keleta metu su "zilvicio" vedeja ,(tokia kaip ir "delfino"), baisu....tik kysiuko laukia ir pletkinasi telefonu doh.gif  blink.gif o aukletojos ten labai malonios thumbup.gif ir maistas  thumbup.gif "delfino" meniu tai esu nusivylusi schmoll.gif  per pusmeti nesu macius balandeliu,didzkukuliu,lietiniu ir tt,nors sie patiekalai kituose darzeliuose dazni  ax.gif

jūs vis skundžiatės ir skundžiatės tuo Delfinu, tai kam vedat į jį pasieiškokit kito, kur visokiais balandėliai, cepelinais maitina doh.gif
Aš džiaugiuosi jog nėra tokio sunkaus maisto..ir tikrai nenorėčiau jog valgytų tokį maistą, nes namuose aš irgi nevalgidinu cepelinais ir balandėliais doh.gif

QUOTE(Sandrozka @ 2010 01 19, 06:28)
oho gerule  unsure.gif

O del meniu tai cia labai gincitynas dalykas  g.gif kaip kokie maitinimosi iprociai seimoje yra. As pvz net dziaugiuosi kad lietiniu, didzkukuliu nera. MAnoji visai blynu jokiu jokiame pavidale nepripazista, o didzkukuliai juk sunkiai virskinami, tai gerai net kad vaikams neduoda, o as ir pati ju taip pat valgau tik kai ura labai labai didelis butinumas ( kai mama pagamina labai stengdamasi ir negrazu atsisakyti ) .
O ir pvz apie PAsakos meniu irgi buvome kalbeje, kad buna tokie uzrasai kaip manu kose virta kondencuotame piene ( kazi kaip jame verdame ta kose) arba ypatingai rukytas kazkoks ten kumpis. Kazi kaip ypatingiau jis isrukytas ? TAip kad parasymas dar nieko nereiskia, svarbu, kad vaikui patiktu valgis  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

kas dėl direktorės, neturiu jokio blogo žodžio, nesu nieko nešus, visada pasišnekam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 19 sausio 2010 - 13:03
QUOTE(Nemarioji @ 2010 01 19, 13:01)

Sveikinam su pusiaukele thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 01 14, 17:16)
mes taip pat i 'Žilviti keliausim nuo rugsejo, patogiai is darbo einant ir i ji einant bus nuvest, bet kad direktore maloni butu tai schmoll.gif net labai nepatiko jos elgesys, atvykau su menesio amziaus vaikuciu, sako "palaukit mes dabar labai uzsiėme" ir stoviu ziuredama kaip ji ziuri i vyrus bededancius i masina pakeistus langus ir zvengia ten atsistojus, nu **** galvoju, apsisukau ir vaziuoju su maziuku lauk, tai tada susimalonejo popieriuka mestelti, kad prasyma parasyciau, nu labai nepatiko tai ir manau nuejus susikirsiu ne karta su ja, kai sitaip sudinai zmogus man pasielgia gero nelauk.

mes irgi šį rugsėjį pradėsim lankyti "Žilvitį", o direktorė man irgi nepatiko schmoll.gif
QUOTE(domante4 @ 2010 01 18, 11:54)
ir mums teko susidurti pries keleta metu su "zilvicio" vedeja ,(tokia kaip ir "delfino"), baisu....tik kysiuko laukia ir pletkinasi telefonu doh.gif  blink.gif o

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2010 01 19, 13:01)
jūs vis skundžiatės ir skundžiatės tuo Delfinu, tai kam vedat į jį pasieiškokit kito, kur visokiais balandėliai, cepelinais maitina  doh.gif
Aš džiaugiuosi jog nėra tokio sunkaus maisto..ir tikrai nenorėčiau jog valgytų tokį maistą, nes namuose aš irgi nevalgidinu cepelinais ir balandėliais  doh.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kas dėl direktorės, neturiu jokio blogo žodžio, nesu nieko nešus, visada pasišnekam...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liutte @ 2010 01 19, 14:59)
mes irgi šį rugsėjį pradėsim lankyti "Žilvitį", o direktorė man irgi nepatiko schmoll.gif
mes lankom tą patį darželį, o su direktore nebuvo jokių neusipratimų schmoll.gif
Atsakyti
as lyginu su kitomis darzeliu direktoremis ir ju bendravimu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sandrozka,2010 01 19, 06:28]
oho gerule unsure.gif
.

O del meniu tai cia labai gincitynas dalykas g.gif ........ didzkukuliai juk sunkiai virskinami, tai gerai net kad vaikams neduoda, o as ir pati ju taip pat valgau tik kai ura labai labai didelis butinumas ( kai mama pagamina labai stengdamasi ir negrazu atsisakyti ) .

[quote=Nemarioji,2010 01 19, 13:01]
jūs vis skundžiatės ir skundžiatės tuo Delfinu, tai kam vedat į jį pasieiškokit kito, kur visokiais balandėliai, cepelinais maitina doh.gif
Aš džiaugiuosi jog nėra tokio sunkaus maisto..ir tikrai nenorėčiau jog valgytų tokį maistą, nes namuose aš irgi nevalgidinu cepelinais ir balandėliais doh.gif
drinks_cheers.gif thumbup.gif

taip,mes esam mesiniai ir bulvinaiai ir mano vaikas pavalgantis blush2.gif tai jau 17 val skubu i darzeli,nes zinau,kad pavakariai jam buve nebuve ir tik grizes jis praso valgyti blush2.gif o del sunkaus maisto ,tai gincytinas dalykas g.gif juk nevalgys visa gyvenima perlines koses ax.gif be to jei jau rupinamasi lengvu maistu,tai kaip suprasti duodamas salotas su majonezu blink.gif ir tikrai meniu nuobodziai vienodas blink.gif reiketu ivairoves,nes vieni vaikai megsta ta kita ana :mirksiukas ir nieko blogo,kad pasakau savo nuomone,visi norim geriausio ir jei yra galimybe kitam darzelyje pavakariams duoti surelius ar bananus,tai turi but ir cia,nes pinigelius visi mokam vienodus,ypac dabar,dar padidintus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2010 01 25, 12:57)

reiketu ivairoves,nes vieni vaikai megsta ta kita ana  :mirksiukas ir nieko blogo,kad pasakau savo nuomone,visi norim geriausio ir jei yra galimybe kitam darzelyje pavakariams duoti surelius ar bananus,tai turi but ir cia,nes pinigelius visi mokam vienodus,ypac dabar,dar padidintus  smile.gif

tai gerai jog yra ir kitokių nuomonių apie Delfina, bet..kažkaip man keistas meniu jūsų , mano vaiko grupėj meniu ir jogurtai ir sūreliai ir bananai, vynuogės, absoliučiai nesiskundžiu meniu , man jis thumbup.gif

ir dar kartą klausiu o kodėl nevedat į kitą darželį, jei Delfinu nepatenkinta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2010 01 25, 13:23)
tai gerai jog yra ir kitokių nuomonių apie Delfina, bet..kažkaip man keistas meniu jūsų , mano vaiko grupėj meniu ir jogurtai ir sūreliai ir bananai, vynuogės, absoliučiai nesiskundžiu meniu , man jis  thumbup.gif

ir dar kartą klausiu o kodėl nevedat į kitą darželį, jei Delfinu nepatenkinta?  g.gif

kiek zinau,bent jau pavakarius( po pokaicio ) skirtingu metu vaikai,gauna skirtingus ax.gif visai nemeluodama pasakysiu,kad maniskis 3 kartus per savaite gauna obuolius, likusias dvi dienas morka arba sulciu puse stiklinaites.bananas pasitaiko karta per menesi rolleyes.gif
o darzelio kito neiskau,nes ,pirma: mums jau paskutiniaia metai, antra:gyvename salia,o trecia: iskentesime, juk pasimegauti maistu galime ir namuose ax.gif nesiruosiu del maisto lakstyti per darzelius ar rasineti skundus,bet forume pasisakyti turiu teise. mirksiukas.gif visi isakome savo nuomone ax.gif
Atsakyti
sveikutės,rašau čia pirma karta,ir noriu paklausti kaip Jums patinka Linelis,mano dukrytė lanko ji nuo rugsėjo,bet kai prasidėjo visas tas pabrangimas tai gavosi visiška nesamonė,auklėtojos keitėsi kaip kojinės,priežiūra aišku nebuvo pati geriausia,o užsiėmimu sumažėjo,netgi i sporto sale nėjo sportuoti,atsirado šokiai už kuriuos reikia mokėti vienas užsiėmimas 3 lt.tai per mėnesį susideda visi 200 lt.tie fondo pinigėliai tai nuteka neaišku kur,nes auklėtojos jų nemato,kai reikia nors kokio mentniekio negi ten bėgsi pas vedėja prašyti kokių 2 lt.Manau jei taip ir toliau ar nereikės vaiko atsiimti ir būti kartu namie ,nes pinigai yra nemaži o jie vis skundžiasi,kad neužtenka tegul vedėja geriau tvarkosi ir viskas bus gerai.Laukiu Jūsu komentarų....... g.gif
Atsakyti