QUOTE(Nemarioji @ 2010 01 25, 13:23)
tai gerai jog yra ir kitokių nuomonių apie Delfina, bet..kažkaip man keistas meniu jūsų , mano vaiko grupėj meniu ir jogurtai ir sūreliai ir bananai, vynuogės, absoliučiai nesiskundžiu meniu , man jis

ir pas mus taip pat, pavakariam dažnai būna ir bananai,ir sūreliai ir jogurtas,vynuogės, kriaušės,obuoliai,esu mačius vienąkart ir stiklinę sulčių. Aišku pusryčiai nuobodoki, pvz auklėtoja sakė, na šyryt pusryčiams bus virtas kiaušinis,tai visi vaikučiai būsit nevalgę (nes mūsiškiai nemėgsta jo). Bet ką padarysi,yra tokių kurie tuos kiaušinius kerta kad net ausys linksta, šeip dažniausiai košės visokios pusryčiams, omletas,varškė. bet nematau nieko blogo tame, namuose mes pvz lb mažai valgom košių,varškės... tai tegu nors daržely pavalgo,o namuose jau rimtesnio maisto pakerta

QUOTE(irisas13 @ 2010 01 27, 12:06)
sveikutės,rašau čia pirma karta,ir noriu paklausti kaip Jums patinka Linelis,mano dukrytė lanko ji nuo rugsėjo,bet kai prasidėjo visas tas pabrangimas tai gavosi visiška nesamonė,auklėtojos keitėsi kaip kojinės,priežiūra aišku nebuvo pati geriausia,o užsiėmimu sumažėjo,netgi i sporto sale nėjo sportuoti,atsirado šokiai už kuriuos reikia mokėti vienas užsiėmimas 3 lt.tai per mėnesį susideda visi 200 lt.tie fondo pinigėliai tai nuteka neaišku kur,nes auklėtojos jų nemato,kai reikia nors kokio mentniekio negi ten bėgsi pas vedėja prašyti kokių 2 lt.Manau jei taip ir toliau ar nereikės vaiko atsiimti ir būti kartu namie ,nes pinigai yra nemaži o jie vis skundžiasi,kad neužtenka tegul vedėja geriau tvarkosi ir viskas bus gerai.Laukiu Jūsu komentarų....... 

na nieko nežinau apie šį darželį, bet labai jau įtartinai skamba... matyt kad kažko nesusitvarko šitas darželis...
Kad algom auklėtojoms nemokamos ir t.t. tai visur taip, bet bent jau pas mus auklėtojos dirba kaip dirbę ir vaikais užsiima kaip užsiėmę...