Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Nemarioji @ 2010 01 25, 13:23)
tai gerai jog yra ir kitokių nuomonių apie Delfina, bet..kažkaip man keistas meniu jūsų , mano vaiko grupėj meniu ir jogurtai ir sūreliai ir bananai, vynuogės, absoliučiai nesiskundžiu meniu , man jis  thumbup.gif

ir pas mus taip pat, pavakariam dažnai būna ir bananai,ir sūreliai ir jogurtas,vynuogės, kriaušės,obuoliai,esu mačius vienąkart ir stiklinę sulčių. Aišku pusryčiai nuobodoki, pvz auklėtoja sakė, na šyryt pusryčiams bus virtas kiaušinis,tai visi vaikučiai būsit nevalgę (nes mūsiškiai nemėgsta jo). Bet ką padarysi,yra tokių kurie tuos kiaušinius kerta kad net ausys linksta, šeip dažniausiai košės visokios pusryčiams, omletas,varškė. bet nematau nieko blogo tame, namuose mes pvz lb mažai valgom košių,varškės... tai tegu nors daržely pavalgo,o namuose jau rimtesnio maisto pakerta biggrin.gif

QUOTE(irisas13 @ 2010 01 27, 12:06)
sveikutės,rašau čia pirma karta,ir noriu paklausti kaip Jums patinka Linelis,mano dukrytė lanko ji nuo rugsėjo,bet kai prasidėjo visas tas pabrangimas tai gavosi visiška nesamonė,auklėtojos keitėsi kaip kojinės,priežiūra aišku nebuvo pati geriausia,o užsiėmimu sumažėjo,netgi i sporto sale nėjo sportuoti,atsirado šokiai už kuriuos reikia mokėti vienas užsiėmimas 3 lt.tai per mėnesį susideda visi 200 lt.tie fondo pinigėliai tai nuteka neaišku kur,nes auklėtojos jų nemato,kai reikia nors kokio mentniekio negi ten bėgsi pas vedėja prašyti kokių 2 lt.Manau jei taip ir toliau ar nereikės vaiko atsiimti ir būti kartu namie ,nes pinigai yra nemaži o jie vis skundžiasi,kad neužtenka tegul vedėja geriau tvarkosi ir viskas bus gerai.Laukiu Jūsu komentarų....... g.gif

na nieko nežinau apie šį darželį, bet labai jau įtartinai skamba... matyt kad kažko nesusitvarko šitas darželis...
Kad algom auklėtojoms nemokamos ir t.t. tai visur taip, bet bent jau pas mus auklėtojos dirba kaip dirbę ir vaikais užsiima kaip užsiėmę...
Atsakyti
na..mes savo vaikutį užrašėm į "Žilvytį" anksti , dar lopšį vartėsi kai nuvažiavome rašyt, bet vedėja super malonybė pasirodė g.gif

Dabar galvoju.. hmm .. matai .. vyras ėjo su ja kalbėt ir tartis.. Turbūt , kad vyras šnekino todėl ten tiek stengės ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
net pasiūlė 1,5 -metukų atvesti smile.gif

o jau aulėtojos kokios .. thumbup.gif aš lauke laukiau tai kad aplipo vežimuką, kad džiaugiasi, kad šnekina ir t..t tipo jau laukia kada atvesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Patiko jos man..sipatukes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 28 sausio 2010 - 14:58
Sveikos mazeikietes.Maniskiai lanko Gintareli.Taip pat neblogas darzelis.Dideliu skundu neturiu.Krize aisku ir cia apsilanke:pabrangino mokesti,apie 160 mokam uz viena vaika.Aukletojos pries naujuosius neapmokamu atostogu ejo,ta proga vienos pavadavo kitas.Ir apskritai pareigybes keites.Ir bureliu jokiu nebesiulo-gi ir taip vaikus attsiima teveliai,taupo pinigelius verysad.gif Na del maisto tai viskas liuks.Patiekalai ivairus,kiekviena diena gauna sulciu ar vaisiu.Nemazai pieno produktu racione.Koses,sriubos,maltiniai,omletai,apkepai.Jokiu sumustiniu,desreliu,didzkukuliu ir t.t.Tik viena minusa izvelgiu-retokai i lauka vaikus veda.Jei oras kiek vesesnis ar dregnesnis-sedi uzsidare grupej.Buna pati mieste vaikstau,oru dziaugiuos-vakare suzinau-vaikai lauke nebuvo.Mano mama gyvena prie Delfino,sako vaikai daznai lauke cypauja,net jei oras prastesnis.Klausiu aukletoju,pasiteisina slapia zole,purvynais ar dar ka sumasto....Na del direktores-normali moteris.Net jei butu kokia pyfa-nereaguociau.Juk ne ji vaikus tiesiogiai aukleja.O siaip viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(***Angelo Sapnas*** @ 2010 01 28, 16:29)
Sveikos mazeikietes.Maniskiai lanko Gintareli.Taip pat neblogas darzelis.Dideliu skundu neturiu.Krize aisku ir cia apsilanke:pabrangino mokesti,apie 160 mokam uz viena vaika.Aukletojos pries naujuosius neapmokamu atostogu ejo,ta proga vienos pavadavo kitas.Ir apskritai pareigybes keites.Ir bureliu jokiu nebesiulo-gi ir taip vaikus attsiima teveliai,taupo pinigelius verysad.gif Na del maisto tai viskas liuks.Patiekalai ivairus,kiekviena diena gauna sulciu ar vaisiu.Nemazai pieno produktu racione.Koses,sriubos,maltiniai,omletai,apkepai.Jokiu sumustiniu,desreliu,didzkukuliu ir t.t.Tik viena minusa izvelgiu-retokai i lauka vaikus veda.Jei oras kiek vesesnis ar dregnesnis-sedi uzsidare grupej.Buna pati mieste vaikstau,oru dziaugiuos-vakare suzinau-vaikai lauke nebuvo.Mano mama gyvena prie Delfino,sako vaikai daznai lauke cypauja,net jei oras prastesnis.Klausiu aukletoju,pasiteisina slapia zole,purvynais ar dar ka sumasto....Na del direktores-normali moteris.Net jei butu kokia pyfa-nereaguociau.Juk ne ji vaikus tiesiogiai aukleja.O siaip viskas OK.

sveika,kaip tik ieškojau informacijos apie gintarėlį,žadu vesti nuo kovo,kadangi vietų atsirado,maniškei nėra nei dviejų metukų,bet jau laikas į darbelį,tai teks leist smile.gif gal dar kokia mamytė parašytų savo atsiliepimus apie Gintarėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas13 @ 2010 01 27, 12:06)
sveikutės,rašau čia pirma karta,ir noriu paklausti kaip Jums patinka Linelis,mano dukrytė lanko ji nuo rugsėjo,bet kai prasidėjo visas tas pabrangimas tai gavosi visiška nesamonė,auklėtojos keitėsi kaip kojinės,priežiūra aišku nebuvo pati geriausia,o užsiėmimu sumažėjo,netgi i sporto sale nėjo sportuoti,atsirado šokiai už kuriuos reikia mokėti vienas užsiėmimas 3 lt.tai per mėnesį susideda visi 200 lt.tie fondo pinigėliai tai nuteka neaišku kur,nes auklėtojos jų nemato,kai reikia nors kokio mentniekio negi ten bėgsi pas vedėja prašyti kokių 2 lt.Manau jei taip ir toliau ar nereikės vaiko atsiimti ir būti kartu namie ,nes pinigai yra nemaži o jie vis skundžiasi,kad neužtenka tegul vedėja geriau tvarkosi ir viskas bus gerai.Laukiu Jūsu komentarų....... g.gif

nu kokias cia melagystes rasineja g.gif nuo kada sokiu bureliai privalomu??????? kas nori tas veda. o burelis buna 2 kart i savaite tai 20-23lt susidaro, jei visa laika lankai, jei nebuni, tai ir neskaiciuoja. bele rasyt nesamones doh.gif

o aukletoju kaita yra ir delfine mano ziniom ir kitur, del to, kad eina moteris neapmokamu atostogu, ne is gero gyvenimo jas taip sokdina, liepia joms pinigus sau atlyginimams taupyti.
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 09 09, 13:47)
Man irgi neteko tokios valgyti biggrin.gif Bet "Pasakoje" pasirodo, vaikai valgo taip išvirtą manų košę smile.gif

As pati esu virusi kondensuote piene,kai paprasto pieno neturejau,labai skanu,pabandykite wub.gif
Atsakyti
Be to,mano abu vaikai lanke ir lanko PASAKA,kas liecia darzeli(maista,grupe -paprasta,ne valdorfo,siluma,tvarka-tai tikrai super salygos,ivairus maistas,namie tiek ivaraus maisto nesugalvosite,ir pati maciau kaip seklycioje(valgyklele) aukletojos vaikus paragina,padeda pavalgyti,seilinukai uzdeti,vaikai valosi servetelemis.Meniu labai ivairus,o manu kose ,mamos ,jei nemeginote virti kond.piene- pameginkite,ir visa jusu seima paprasys -pakartoti.Kalbu apie trimecius.I lauka ,jei nera speigo eina kasdien.O grupe labai silta,silciau negu namuose,tai megztuku,net nereikia.Cia irgi pliusas,nes kiekgirdejau LINELYJE,DELFINE vaikams rankytes sala(drauges veda) .
BET zinote,kad viskas nuo aukletoju priklauso,man pasiseke,mano mergytei patinka jos,jos svelnios,moka uzsiimti su jais.TAD jei vaikams gerai-gerai ir mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2010 02 05, 10:14)
nu kokias cia melagystes rasineja  g.gif  nuo kada sokiu bureliai privalomu??????? kas nori tas veda. o burelis buna 2 kart i savaite tai 20-23lt susidaro, jei visa laika lankai, jei nebuni, tai ir neskaiciuoja. bele rasyt nesamones  doh.gif

o aukletoju kaita yra ir delfine mano ziniom ir kitur, del to, kad eina moteris neapmokamu atostogu, ne is gero gyvenimo jas taip sokdina, liepia joms pinigus sau atlyginimams taupyti.

aš net ir nepagalvojau kad čia mamytė rašo kad privalomi tie šokiai, papraščiausiai kad nebeina vaikučiai sportuoti,o vietoj to atsirado šokiai už kuriuos reikia mokėti,nenori-nevedi,vedi-moki... kai dasideda tie 20-23 lt,tai ir išeina už darželį apie 200 lt mirksiukas.gif
QUOTE(giedrehp @ 2010 02 05, 11:03)
-
Be to,mano abu vaikai lanke ir lanko PASAKA,kas liecia darzeli(maista,grupe -paprasta,ne valdorfo,siluma,tvarka-tai tikrai super salygos,ivairus maistas,namie tiek ivaraus maisto nesugalvosite,ir pati maciau kaip seklycioje(valgyklele) aukletojos vaikus paragina,padeda pavalgyti,seilinukai uzdeti,vaikai valosi servetelemis.Meniu labai ivairus,o manu kose ,mamos ,jei nemeginote virti kond.piene- pameginkite,ir visa jusu seima paprasys -pakartoti.Kalbu apie trimecius.I lauka ,jei nera speigo eina kasdien.O grupe labai silta,silciau negu namuose,tai megztuku,net nereikia.Cia irgi pliusas,nes kiek girdejau LINELYJE,DELFINE vaikams rankytes sala(drauges veda) .
BET zinote,kad viskas nuo aukletoju priklauso,man pasiseke,mano mergytei patinka jos,jos svelnios,moka uzsiimti su jais.TAD jei vaikams gerai-gerai ir mums biggrin.gif

pas mus Delfine grupėj irgi šilta, lopšelinukų grupėse grindys šildomos thumbup.gif nežinau kaip kitose grupėse,bet bent jau mums tikrai nešalta daržely thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxxxe: 05 vasario 2010 - 15:16
QUOTE(giedrehp @ 2010 02 05, 12:03)
Be to,mano abu vaikai lanke ir lanko PASAKA,kas liecia darzeli(maista,grupe -paprasta,ne valdorfo,siluma,tvarka-tai tikrai super salygos,ivairus maistas,namie tiek ivaraus maisto nesugalvosite,ir pati maciau kaip seklycioje(valgyklele) aukletojos vaikus paragina,padeda pavalgyti,seilinukai uzdeti,vaikai valosi servetelemis.Meniu labai ivairus,o manu kose ,mamos ,jei nemeginote virti kond.piene- pameginkite,ir visa jusu seima paprasys -pakartoti.Kalbu apie trimecius.I lauka ,jei nera speigo eina kasdien.O grupe labai silta,silciau negu namuose,tai megztuku,net nereikia.Cia irgi pliusas,nes kiekgirdejau LINELYJE,DELFINE vaikams rankytes sala(drauges veda) .

Na cia ziuriu kiekviena bando savo darzeli tik pagirti, o kita papeikti.
Ranku saltumas tai cia nuo vaiko priklauso, as saviske siandien kaip tik i Delfina isvedziau su trumpom rankovem maike nes kai nueina uosviai pasiimti sake ji visa dega is karscio. Buvau idejusi kojines pietu miegui nes man atrode kad turetu buti salta, tai parsinese namo.

Cia tai tie neesminiai dalykai.

O dabar kas desis ar girdejote, trumpins laika darzeliu darbo, aukletojos visos eis 5 dienas nemokamu atostogu... TAi balaganas bus... Buratino lyg teveliai sukruto jau... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrozka: 05 vasario 2010 - 15:18
QUOTE(Sandrozka @ 2010 02 05, 16:17)
Ranku saltumas tai cia nuo vaiko priklauso, as saviske siandien kaip tik i Delfina isvedziau su trumpom rankovem maike nes kai nueina uosviai pasiimti sake ji visa dega is karscio. Buvau idejusi kojines pietu miegui nes man atrode kad turetu buti salta, tai parsinese namo.

Cia tai tie neesminiai dalykai.

O dabar kas desis ar girdejote, trumpins laika darzeliu darbo, aukletojos visos eis 5 dienas nemokamu atostogu... TAi balaganas bus... Buratino lyg teveliai sukruto jau...  thumbup.gif

NIEKO GERO NEBUS,KAS NORES VES VAIKUS<O KAS NE_ SAMDYS AUKLES,jei tures is ko,<ARBA VAIKAS VAIKA SAUGOS<AR KOKIA BOBULE<KOL KOKIA NELAIME NEATSITIKS>tada gal valdzia susisgribs,tegul patys taupo,o ne vaiku darzeliu saskaita ar pensininku,vazinejasi po uzsienius,statosi namus,pardavineja ir perka sklypus...visa Mazeikiu zeme valdzios ir ju draugu supirkta.Is kur tie darzeliai besutaupys,ka jos ten gauna.CIA MANO NUOMONE.
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2010 02 05, 15:17)

O dabar kas desis ar girdejote, trumpins laika darzeliu darbo, aukletojos visos eis 5 dienas nemokamu atostogu... TAi balaganas bus... Buratino lyg teveliai sukruto jau...  thumbup.gif

butent jog nuo vaiko priklauso, kad ir mano vaikas grupej be megstinio vaiksto,o visi kiti vaiskto su megztiniais apsibubutave..o mano merginai karsta su megstiniu, jin nesaltisius tera...

bordakas visur, nieko nestebina jei taip bus doh.gif
Atsakyti
Kas dėl "Linelio", tai ir aš įkišiu savo trigrašį ax.gif .

Šokiai privalomi tikrai nėra. O jeigu praleidi keletą pamokėlių, tai ir mokėti už jas nereikia. Užsiėmimus veda toks jaunas mokytojas, tad maniškis eina ten su didžiausiu noru thumbup.gif .

Bardakas kurį laiką tikrai buvo drinks_cheers.gif . Jungė grupes, ėjo auklėtojos neapmokamų atostogų, pavadavo viena kitą. Per tą laiką pakeitėm tris grupes doh.gif . Tuo metu ir fizinio lavinimo pamokėlių nebuvo unsure.gif .
Bet dabar viskas grįžo į senas vėžias. Tikiuosi, kad tai jau praeitas etapas. Kaip supratau, kituose darželiuose visa tai dar tik prasideda g.gif , o aš maniau, kad visur čia taip buvo...

Po mokesčio padidinimo kažkaip apmažėjo vaikų grupėj. Tik nežinau, ar čia su tapimas, ar ne g.gif . Anksčiau buvo apie 15 vaikų, o dabar bėr tik 5-7 pastoviai lankantys unsure.gif .

Meniu... g.gif Koks anksčiau buvo, toks ir dabar yra.

Kas dėl šaltumo/šiltumo grupėse, tai tikriausiai maniškis irgi prie tų amžinai įkaitusių biggrin.gif , nes kiek ateinu parsivest, tai irgi po bliuskute grupėj varinėja, rankos šiltos.
Šiaip nepasakyčiau, kad ir namie pas mus būtų labai šilta, nu bet vaikams tai amžinai karšta doh.gif lotuliukas.gif .

Atsakyti