Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

Sveikos visos aš gal ne į temą, bet noriu paklaust gal kas radote šiandien prie Pasakos darželio apie 17-17:10val juoda su pilku maža vaikišką racija pavadinimu "Binatone" arba matėte kažką būčiau labai dėkinga jei praneštumėtę. AČIŪ

va tokia radau paveiksliuką
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 10 kovo 2010 - 17:42
QUOTE(myma @ 2010 03 10, 17:36)
Sveikos visos aš gal ne į temą, bet noriu paklaust gal kas radote šiandien prie Pasakos darželio apie 17-17:10val juoda su pilku maža vaikišką racija pavadinimu "Binatone" arba matėte kažką būčiau labai dėkinga jei praneštumėtę. AČIŪ

racija rasta ir gražinta šiandien yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 15 kovo 2010 - 22:53
Sveiki.
Jau vienos klausimą apie Tirkšlių darželį mačiau. Man irgi įdomu kaip ten? Prie jokio darželio nesu prirašiusi, bet vesti tai reikės... g.gif
Atsakyti
tai jau greiciau rasykites ir mastykite,kazin ar vietu rasite,nes as uzrasiau kai gime po dvieju menesiu,ir laukeme,nebent tirksliuose yra vietu daug,Mazeikiuose pilni darzeliai.
Atsakyti
QUOTE(giedrehp @ 2010 04 12, 19:53)
tai jau greiciau rasykites ir mastykite,kazin ar vietu rasite,nes as uzrasiau kai gime po dvieju menesiu,ir laukeme,nebent tirksliuose yra vietu daug,Mazeikiuose pilni darzeliai.

Nežinau, Tirkšliuose gal ir nėra vietų, bet Mažeikiuose darželiai tikrai nebėra pilni mirksiukas.gif Po to kai panaikino lengvatas ir sukilo mokestis, laisvų vietų tikrai padaugėjo smile.gif
Atsakyti
Mano mergyte i Pasaka eina,tai kiek girdejau tai tik kelis vaikus pasieme,bet ir tai neaisku,ar isvyko i uzsieni ar del mokescio,vis tiek pigiau ,nei aukle samdyti.Ir eile tiksliai,kad yra.
Atsakyti
Sveikos mamytes.Sia vasara budes darzelis "Eglute".Pasiklausinekit smulkiau savo darzeliuose...
Atsakyti
Taip ,zinom,nes pas dukra darzely jau renka sarasus aukletojos kas nori uzrasyti vaika i Eglute.
Atsakyti
Na del eiliu tai kazi ar sumazejo, nebent kokioje grupeje konkrecioje, nes musu grupeje kiek ejo 21, taip ir eina toliau. O mazike jau uzrasiau kai bus du metukai 2011 metams, tai kai uzrasinejau rugseji, jau buvom 13 is 40 vietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2010 05 07, 16:55)
Na del eiliu tai kazi ar sumazejo, nebent kokioje grupeje konkrecioje, nes musu grupeje kiek ejo 21, taip ir eina toliau. O mazike jau uzrasiau kai bus du metukai 2011 metams, tai kai uzrasinejau rugseji, jau buvom 13 is 40 vietu  doh.gif

SUTINKU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, norėjau paklausti, gal čia yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko (kiek suprantu šiais metais baigs) darželį „Žilvitis“ pas auklėtoją Birutę?
Mano mergytė nuo rugsėjo bus pas šią auklėtoją. Gal kokių atsiliepimų turite?
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_siela @ 2010 05 12, 15:22)
Sveikos mamytės, norėjau paklausti, gal čia yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko (kiek suprantu šiais metais baigs) darželį „Žilvitis“ pas auklėtoją Birutę?
Mano mergytė nuo rugsėjo bus pas šią auklėtoją. Gal kokių atsiliepimų turite?

maniskis dar nelanko, bet lankys nuo rugsejo smile.gif o apie sia aukletoja girdejau is kaimynes labai ja giria ir berniukas jos labai ja wub.gif net siule prasytis kad ir mus paskirtu i sia grupe tongue.gif ziuresim, reikia nueit pasikalbet, o tai jau ir sms-sais ir skambuciais iesko, vis neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti