Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Irmoškė @ 2010 05 24, 17:57)

Ir negi tėvai, žinodami tokią situaciją, nieko negali padaryt? Šiais laikais manau galima būtų surast ir geresnes auklėtojas.....

tai as irgi taip galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 05 24, 12:50)

kažkaip negerai taip,bet iš kitos pusės suprantu, mažai moka, motyvacijos jokios...nu bet, o ką daryt.

visiems šiais laikais mažia moka bet nebūtina darbo atbulom rankom atlikti, darbas tikrai sunkus reikia jam pašaukimo, jei jau netinka geriau visai nedirbti negu šitaip. Gerai kad man neteko tokių auklėtojų sutinkti, net nesitiki kad šiais laikais dar tokių būna
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2010 05 24, 17:57)
Baisu ir skaityt  unsure.gif  Kažkaip nesitiki kad dar tokių auklėtojų būna..... Na kad nekeičia pampio, tai mama gal ir pastebi, bet iš kur žinot kad tavo vaikas nevalgęs lieka?
Ir negi tėvai, žinodami tokią situaciją, nieko negali padaryt? Šiais laikais manau galima būtų surast ir geresnes auklėtojas.....

pati mate, kad pilna lekste nunese 4u.gif tai ir uzklause kodel..atsakymas buvo, tai kiek norejo tiek ir pavalge 4u.gif
atseit skundesi, ne viena, neaisku ar kas keitesi...
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 05 25, 12:26)
pati mate, kad pilna lekste nunese 4u.gif tai ir uzklause kodel..atsakymas buvo, tai kiek norejo tiek ir pavalge 4u.gif

Tai gal vaikas valgyt nenorėjo g.gif
Ar esi buvus daržely? esi mačius kaip vaikai valgo wub.gif bandos jausmas pas juos ten greit išsivysto biggrin.gif mato ką kiti daro, tuoj ima mėgdžiot. ir nemokantys valgyt - neina su šaukštu - ima rankutėm, deda į šaukštą, tada burnon lotuliukas.gif o jei nepatinka maistas, tai ir nevalgo. Auklytės gal irgi bijo per nenorą maitint - jei vaikas tokio maisto nevalgo iš vis...
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2010 05 25, 12:43)
Tai gal vaikas valgyt nenorėjo  g.gif
Ar esi buvus daržely? esi mačius kaip vaikai valgo  wub.gif bandos jausmas pas juos ten greit išsivysto  biggrin.gif  mato ką kiti daro, tuoj ima mėgdžiot. ir nemokantys valgyt - neina su šaukštu - ima rankutėm, deda į šaukštą, tada burnon  lotuliukas.gif  o jei nepatinka maistas, tai ir nevalgo. Auklytės gal irgi bijo per nenorą maitint - jei vaikas tokio maisto nevalgo iš vis...

na as nežinau kaip ten kas yra, sakau kitos mamos žodžius...jos vaikas labai valgo sriubas, o paėmė ir nunešė iš panosies...
manau, kad mes kaip per padidamaji stikla žiūrim į visus tokius dalykus, juk ne veltui teiraujamės klausinėjame apie auklėtojas, darželius ir t.t
juk kiekviena norim, kad vaikams ten kur juos paliekame būtų mieliau, geriau ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 05 25, 13:07)
manau, kad mes kaip per padidamaji stikla žiūrim į visus tokius dalykus, juk ne veltui teiraujamės klausinėjame apie auklėtojas, darželius ir t.t
juk kiekviena norim, kad vaikams ten kur juos paliekame būtų mieliau, geriau ir t.t

drinks_cheers.gif ir norim kad mūsų vaikas būtų labiausiai prižiūrėtas ir mylimas biggrin.gif

Turim giminaitę auklėtoją, tai esu prisiklausius apie tvarką. Visų nesuspėsi pamaitint (čia jau pas mus tvarka tokia, kai grupėse vaikų po 20 doh.gif ), apibėga po kelis kart stalus, po šaukštą kiekvienam įkišdamos (tikiu, kad ne visos tokios). O jei ir mokantis valgytojas, bet žioplinėjantis - nieks neleidžia jam valandą prie stalo žaist. Tvarka yra tvarka 4u.gif o ant puodo išmokint - ne auklėtojų darbas. jų pareiga ant puodų susodint.
Todėl ir prašoma "paruošt" vaiką darželiui.
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2010 05 25, 13:28)
drinks_cheers.gif ir norim kad mūsų vaikas būtų labiausiai prižiūrėtas ir mylimas biggrin.gif

Turim giminaitę auklėtoją, tai esu prisiklausius apie tvarką. Visų nesuspėsi pamaitint (čia jau pas mus tvarka tokia, kai grupėse vaikų po 20 doh.gif  ), apibėga po kelis kart stalus, po šaukštą kiekvienam įkišdamos (tikiu, kad ne visos tokios). O jei ir mokantis valgytojas, bet žioplinėjantis - nieks neleidžia jam valandą prie stalo žaist. Tvarka yra tvarka  4u.gif  o ant puodo išmokint - ne auklėtojų darbas. jų pareiga ant puodų susodint.

lotuliukas.gif tas jau taip smile.gif

sutinku, kaip bites jos ten tur but doh.gif pas mus bus 17 i kaip reik apie visus aplakstyt doh.gif dabar irgi sake svarbiausia savarankiškumas, kad jau moketu ir valgyti ir sysiu i puoda darytu aisku ne visada pavyksta ismokint, bet dar turim laiko viso to išmokti blush2.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2010 05 25, 12:43)
Auklytės gal irgi bijo per nenorą maitint - jei vaikas tokio maisto nevalgo iš vis...

tai pvz. manoji nevalgiukas juodas yra doh.gif Aukletojos salia sedi ir ragina nu dar viena dar viena..As pati pasakiau aukletojoms nekiskit mano vaikui per prievarta, kiek nori tiek lai valgo...Nes viena karta aukletoja ragino ragino kol mano vaika supykino, sakau lai valgo tiek kiek nori....Jai uztenka tiek kiek nori, nes su sveikata nera blogai thumbup.gif
Ypac aukletojoms sunku su dvimetinukais, kai praded i darzeli, sakes kaip bitutes sukasi, vaiku 20, o is tu 20 savarankiskai 5-8 temoka, ypac i lauka kai reik iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2010 05 25, 13:28)

Turim giminaitę auklėtoją, tai esu prisiklausius apie tvarką. Visų nesuspėsi pamaitint (čia jau pas mus tvarka tokia, kai grupėse vaikų po 20 doh.gif  ), apibėga po kelis kart stalus, po šaukštą kiekvienam įkišdamos (tikiu, kad ne visos tokios). O jei ir mokantis valgytojas, bet žioplinėjantis - nieks neleidžia jam valandą prie stalo žaist. Tvarka yra tvarka  4u.gif  o ant puodo išmokint - ne auklėtojų darbas. jų pareiga ant puodų susodint.

Tai jeigu vaikas moka ant puoduko, bet nutinka avarija, negi ir tada galima butu auklytes pateisint, kad neperrengia kelnyciu? Nezinau, mums nebuvo problemu su pampais, bet matydavau, kad kitu vaiku spintelese yra pridetu pampersiuku, ir visalaik vaikams kuriems reikedavo einant gult juos uzsegt, auklytes uzsegdavo. Sutinku, kad ant puoduko ismokint ne aukletoju darbas, bet tada kodel isvis tokius nemokancius naudotis puodukais vaikus priima i darzeli jeigu jau negali pakeist prikakinto pampersiuko. O ir su valgiu kiek budavo ir maniske pazioplinedavo pradzioj, tai nieks tos lekstes neatimdavo atejus tam tikrai valandai. Viskas nuo auklyciu priklauso, jeigu jom tas darbas nemielas, jos ir elgiasi atsainiai.
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Noriu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais apie darželius. Daug visko čia išgirdau apie darželius ir noriu paprieštarauti nuomonei apie eglutę. Mano abu vaikai lanko šį darželį ir aš labai patenkinta. Mažiukas lanko lopšiuką ir visai puikiai jaučiames,
auklytes ir pamaitina ir pampersus keičia... manau, kad čia kalbėjo ko gero ne apie šį darželį. Vaikus kiekvieną dieną veda į lauką kas man ir daugeliui teveliu patinka, netyčia užbegau dienos metu, tai visi gražiai žaidė smėlio dėžėje, aprengti ir nė vienas nebuvo su prisisiotais pampersais... O vyresnusis lanko darželį, tai čia jam tikrai smagu...veikia būreliu dailes šokiu papildomai dainuoja o ir grupėje daug švenčiu... štai ir rytoj skubame į baigiamajį koncertą, o vaiku dienai vel didele švente svečiu... ir auklytes geros net nezinau ka ir sakyt... ir iš vis šis darželis labai keičiasi dalyvauja visokiuose projektuose ir dabar daug vaikučiu lanko kurie visai nemoka uz darzeli musu grupeje taip pat kelios vienisos mamytes nemoka.... taip turi tinklapi viska galima jame rasti . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elaim @ 2010 05 25, 20:10)
Sveikos  mergaitės. Noriu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais apie darželius. Daug visko čia išgirdau apie darželius ir noriu paprieštarauti nuomonei apie eglutę. Mano abu vaikai lanko šį darželį ir aš labai patenkinta. Mažiukas lanko lopšiuką ir visai puikiai jaučiames,
auklytes ir pamaitina ir pampersus keičia...  manau, kad čia kalbėjo ko gero ne apie šį darželį. Vaikus  kiekvieną dieną veda į lauką kas man  ir daugeliui teveliu patinka, netyčia užbegau dienos metu, tai visi gražiai žaidė smėlio dėžėje, aprengti ir nė  vienas nebuvo su prisisiotais pampersais... O vyresnusis lanko darželį, tai čia jam tikrai smagu...veikia būreliu dailes  šokiu papildomai dainuoja o ir grupėje daug švenčiu...  štai ir rytoj skubame į baigiamajį koncertą, o vaiku dienai vel didele švente svečiu... ir auklytes geros  net nezinau ka ir sakyt... ir iš vis šis darželis labai keičiasi dalyvauja visokiuose projektuose ir dabar daug vaikučiu lanko kurie visai nemoka uz darzeli  musu grupeje taip pat kelios vienisos  mamytes nemoka.... taip turi tinklapi viska galima jame rasti .  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elaim @ 2010 05 25, 20:10)

Kažkaip labai jau įtartinai ir nepatikimai skamba žodžiai iš žmogaus, kuris prisiregistruoja vien tam, kad pagirt g.gif schmoll.gif cool.gif
Atsakyti