QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 15, 16:36)
kaip sekėsi Mantukui miegoti?
Be problemu kita aukletoja, jam apmove pyzama. O paskui jos 1 val keiciasi. Tai atejo aukletoja Violeta. Skambina man 2 val. sako nemiega Mantas, saukia, kitus vaikus zadina. Bet as tai negirdziu jokio saukimo per tel. Tada ji sako, Mantai, mamyte klausia ar tu miegosi ar jai atvaziuoti

Nu Mantas tada aisku visa gerkle, NEEEEEEEE. Prie vaiko

su telefonu

Tai viskas, mano vaikas jau zino, kad aukletoja gali paskambinti mamai, ir ja iskviesti. Jis dabar jos to reikalaus

Tai as jai sakau, ar jis visai buvo uzmiges? Ji sako ne, sedi lovytej ir viskas. Nu tai bliamba, tegul sedi, jis juk pirma karta aplamai toj lovytej, npamiegos viena diena, nieko tokio. O kai ji iseina is to kambariuko, tada jis saukia

Nu tai negi ji negali atsisesti salia jo, ir glostyt jam rankyte, kad jis nors nesauktu ir nezadintu kitu?????

O gal ir uzmigs jis taip. Tai liepiau mamai, kad greit nuvaziuotu, ji paimtu. Mama sako, ieinu i grupe, tylu ramu, niekas nesaukia

Nu aisku Mantas ja pamate ir atbego, o taip sake jei butu nepamates buciau isejus, nes jokio triuksmo nebuvo. Nu suprantu, buna tokiu vaiku, kurie miega is karto naujoj vietoj. Mantas ne, taigi reikia jam priprasti prie to, o jei jis zinos, kad galima ten ir nemiegoti, nes aukletoja paskambinss ir iskvies mama, nu tai tada deda visas pastangas i tai
Turbut norejo kavos iseit atsigert, o Mantas neisleido
Ir cia ne tik apie miegojima, vakar skambina, kad nepasiduoda atceit pyzamos apmauti, siandien kitai kazkodel pasidave
Nu prisasiau as cia

Nu bet sunervino mane siandien ziauriai. Todel ir klausiu kaip kitom atrodo