Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 12, 11:27)
siaip apie saulutei vykstancius dalykus butu neprosali iskelti i viesuma.

QUOTE(arabele @ 2010 08 12, 11:59)
jo gerai būtų gal ir kitur mažiau to davimo bebūtų

drinks_cheers.gif nors nesusidūrėm su tokiais dalykais, bet viešumon jie iškelti turbūt padarytų savo.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 12, 12:27)
siaip apie saulutei vykstancius dalykus butu neprosali iskelti i viesuma.

agam, mano pazistama nors gyvena visai salia , nuejo i saulute paprase priimti, tai pasake, jei suselpsite darzeli 1000lt vieta atsiras doh.gif
reik ir man greiciau uzsirasyti i saulute, nes darbas salia, per sudetinga man butu vesti i kita darzeli rytais per tokias spustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2010 09 04, 10:58)
agam, mano pazistama nors gyvena visai salia , nuejo i saulute paprase priimti, tai pasake, jei suselpsite darzeli 1000lt vieta atsiras  doh.gif
reik ir man greiciau uzsirasyti i saulute, nes darbas salia, per sudetinga man butu vesti i kita darzeli rytais per tokias spustis smile.gif

g.gif nelabai tikisi tokie dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2010 09 04, 14:34)
g.gif  nelabai tikisi tokie dalykai schmoll.gif

drinks_cheers.gif
nemanau, kad kas taip naglai darbo vieta rizikuos
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2010 09 04, 14:34)
g.gif  nelabai tikisi tokie dalykai schmoll.gif

tikrai tikrai, paprase paremti darzeli tokia suma, nes ji norejo staigiai vietas gaut dviems savo vaikams. cia pati ponia direktore uzsiprase. bet jei netikit, tai ir neitikinesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aftersun: 04 rugsėjo 2010 - 16:04
QUOTE(aftersun @ 2010 09 04, 15:59)
tikrai tikrai, paprase paremti darzeli tokia suma, nes ji norejo staigiai vietas gaut dviems savo vaikams. cia pati ponia direktore uzsiprase. bet jei netikit, tai ir neitikinesiu  mirksiukas.gif

jau ne iš pirmos girdžiu apie saulutę tokias kalbas pati nesusidūriau bet skamba baisiai
Atsakyti
Skamba tikrai nelabai įtikimai...bet, netikėjau, kol pati nesusidūriau doh.gif Ten tokie dalykai dedasi, kasd ojoj....
Mums kažkaip pasisekė, nes gražia forma pasakėm, kur turim galimybę kreiptis ten ir ten, kad patikrint ar čia viskas teisėtai. Tada ir nusileido ant žemės cool.gif Nors ir pasakė, kad oj, kas iš to, kad skūsitės jūs...bet pabijojo, ir priėmė be duoklės. Bet šiaip, patikėkit, nebijo jos dėl to darbo taip , reketuoja atvirai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 05 rugsėjo 2010 - 11:57
kažkokia nesąmonė.
išeina taip, kad visi žino, bet nieks nieko nedaro doh.gif
Atsakyti

kaip dar toks darzelis turi vaiku jei atviras reketas idomiai g.gif tai kai kokia svente tai taipat turetu gerai nureketuoti is teveliu visokiom dovanlem poniai direktorei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2010 09 06, 11:56)
kaip dar toks darzelis turi vaiku jei atviras reketas idomiai g.gif tai kai kokia svente tai  taipat turetu gerai nureketuoti is teveliu visokiom dovanlem poniai direktorei doh.gif

jei tėvai leidžiasi reketuojami,jei jiem taip gerai, nu ir tegul. man kas, ne manęs prašo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2010 09 04, 16:59)
tikrai tikrai, paprase paremti darzeli tokia suma, nes ji norejo staigiai vietas gaut dviems savo vaikams. cia pati ponia direktore uzsiprase. bet jei netikit, tai ir neitikinesiu  mirksiukas.gif

Uztat reikia laiku uzsirasyt ir niekas nieko neprasys, nu kadangi teveliai nori vos ne paskutine diena vieta darzely gauti, tai cia jau ju problemos. Buvom i Saulute uzsirase ir niekas nieko neprase, net neuzsimine.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2010 09 06, 12:43)
Uztat reikia laiku uzsirasyt ir niekas nieko neprasys, nu kadangi teveliai nori vos ne paskutine diena vieta darzely gauti, tai cia jau ju problemos. Buvom i Saulute uzsirase ir niekas nieko neprase, net neuzsimine.

iš dalies drinks_cheers.gif
BET kas gali garantuot, kad tas vaikas, kurio tėvai parėmė darželį negaus vietos jame išstumdamas laiku užrašytą.
Atsakyti