Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(liutte @ 2009 03 11, 17:17)
schmoll.gif as kaip tik sestadieni klausiau vienos pazistamos kuri veda savo vaika i Saulutes darzeli apie pasiemimo laika ir sake tikrai nereikia vaiko pasiimti iki 17 val bigsmile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

a tai ko man taip sakė gal kas pasikeitė per 2 metus?????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 21:26)
a tai ko man taip sakė gal kas pasikeitė per 2 metus?????

tai turbut kad pasikeite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutte @ 2009 03 13, 17:21)
tai turbut kad pasikeite mirksiukas.gif

tai tada smagu kad viskas ten susitvrakė bet aųš jau nieko nebekeisiu mano dukriukas priprato jau delfine
Atsakyti
Tikriausiai kad kazkas pasikeite, nes man nieko neminejo apie tai, jog iki 17 val. butinai reiks pasiimt.
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumet patart darzeli koki. Esam is senamiescio, cia ko gero tik vienas ir yra darzelis, bet siek tiek skaiciau jusu atsiliepimus apie Saulute,tai manau kad atmesiu ta varianta.
Atsakyti
QUOTE(Rasyte-mergyte @ 2009 03 18, 17:49)
Sveikos. Gal galetumet patart darzeli koki. Esam is senamiescio, cia ko gero tik vienas ir yra darzelis, bet siek tiek skaiciau jusu atsiliepimus apie Saulute,tai manau kad atmesiu ta varianta.

aaš irgi gyvenu senamiestį vedu savo mergičką į delfina esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Rasyte-mergyte @ 2009 03 18, 17:49)

ar čia tik dėl atsiliepimų galvojat atmesti Saulutę? g.gif nu nežinau aš iš tikrųjų nei vieno darželio savo patirtim,nes dar nevedu,bet į tą darželį mano bent jau dvi draugės savo panas veda, yra patenkintos,viena net persivedė iš delfino,nes nepatiko kad suvedė su mažesniais vaikiukais ir ši nebemokėjo normaliai kalbeti,tik lelia,apapa niam niam ir t.t o prieš tai kalbėjusi aiškiausiai, ir tikrai žinau kad nepasiimdavo iki 17 val. o žymiai vėliau mirksiukas.gif
taip kad manau kiekvienam čia skirtingai,yra visokių atsiliepimų, o tikrąją situaciją galime sužinoti tik kai pačios pamatysim savo akimis,kai vaikučiai mūsų lankys mirksiukas.gif

Beje,aš pati vesiu į delfiną, nes man čia pat,per langus matosi.ir tikrai neatsisakyčiau jo jei perskaityčiau keletą negerų atsiliepimų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2009 03 19, 10:32)
ar čia tik dėl atsiliepimų galvojat atmesti Saulutę?  g.gif  nu nežinau aš iš tikrųjų nei vieno darželio savo patirtim,nes dar nevedu,bet į tą darželį mano bent jau dvi draugės savo panas veda, yra patenkintos,viena net persivedė iš delfino,nes nepatiko kad suvedė su mažesniais vaikiukais ir ši nebemokėjo normaliai kalbeti,tik lelia,apapa niam niam ir t.t o prieš tai kalbėjusi aiškiausiai, ir tikrai žinau kad nepasiimdavo iki 17 val. o žymiai vėliau  mirksiukas.gif
taip kad manau kiekvienam čia skirtingai,yra visokių atsiliepimų, o tikrąją situaciją galime sužinoti tik kai pačios pamatysim savo akimis,kai vaikučiai mūsų lankys  mirksiukas.gif

Beje,aš pati vesiu į delfiną, nes man čia pat,per langus matosi.ir tikrai neatsisakyčiau jo jei perskaityčiau keletą negerų atsiliepimų  schmoll.gif

drinks_cheers.gif kol pats nepabandai tai tikrai nieko negali pasakyti be to dar kartą įsitikinau kad viskas priklauso nuo auklėtojų
Atsakyti
Nu cia manau kaip kam, as esu is kai kuriu mamyciu girdejus geru atsiliepimu apie "Eglute", nors cia kazkas rase jog tai uzmiges darzelis ir siaip nelabai kokie atsiliepimai apie ji. Matyt kiekvienam savo. As tai vesiu kur patogiau, t.y. arba prie namu arba prie darbo, bus vietos "Pasakoj" vesiu ten, neatsiras vietu tada i "Saulute". Nezinau kaip "Saulutej" aukletojos, bet direktore man pasirode malonesne uz "Pasakos" direktore (cia tik mano nuomone biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2009 03 20, 00:19)
Nu cia manau kaip kam, as esu is kai kuriu mamyciu girdejus geru atsiliepimu apie "Eglute", nors cia kazkas rase jog tai uzmiges darzelis ir siaip nelabai kokie atsiliepimai apie ji. Matyt kiekvienam savo. As tai vesiu kur patogiau, t.y. arba prie namu arba prie darbo, bus vietos "Pasakoj" vesiu ten, neatsiras vietu tada i "Saulute". Nezinau kaip "Saulutej" aukletojos, bet direktore man pasirode malonesne uz "Pasakos" direktore (cia tik mano nuomone biggrin.gif ).

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2009 02 13, 20:53)
mano pana nuo rugsėjo turėtų pradėt eit į Buratiną, ale kažkaip neramu...kaip kaži ten lopšelio auklytės, tvarka g.gif  gal kas patirtim pasidalins?

O kodėl neramu? smile.gif Auklėtojos normalios, užsiima su vaikais thumbup.gif Tik į lauką mažiukų neveda. Gal kai galutinai atšils, keliaus tikriausiai tada ir mažiukai į lauką smile.gif
Atsakyti
Sveikos maytes, gal kas nors leidziate savo atzaleles i Tirksliu darzeli? ax.gif
Butu idomu isgirsti nuomoniu apie ji g.gif
Atsakyti