Kurioj tiksliai vietoj Kudirkos g. ta LEJA yra? Marijampoleje gyvenu, bet kazkaip neuzmaciau... Gal priesais bobturgi mediniame name, prie Adelytes, ne ten?
Nemazai cia buvo pagyru apie kirpeja Daiva kirpykloje prie Bilduko, tikriausiai pas ja eisiu tartis del sukuosenos, o kaip ten visaziste? Niekas nesidazete pas ja? Jei ne, tai kokias kitas visazistes rekomenduotumete?
Sveikos damos noreciau Jusu pasiteirauti, kuri kirpeja graziai ir tvarkingai dazo sviesiomis sruogelemis? noreciau pries atrejancia vasara pasigrazinti, taciau nezinau kuri kirpeja sutvarkytu mano plaukucius. Taip pat, gal zinot kokia kirpeja galetu patarti koki kirpima pasirinkti pagal veido forma? lauksiu is Jusu ziniu! aciu
Sveikos damos noreciau Jusu pasiteirauti, kuri kirpeja graziai ir tvarkingai dazo sviesiomis sruogelemis? noreciau pries atrejancia vasara pasigrazinti, taciau nezinau kuri kirpeja sutvarkytu mano plaukucius. Taip pat, gal zinot kokia kirpeja galetu patarti koki kirpima pasirinkti pagal veido forma? lauksiu is Jusu ziniu! aciu
Kirpimu kazkokiu blatnu niekad nedariau,tiesiog paiskerpu galiukus bet kad del dazymo sruogom tai man dabar gerai plaukus tvarko kirpeja Violeta,jso kirpykal yra vaicaicio g, ten pat kur Fortuna,tik kitos durys.
Sveikutes, Merginos,kurios lankotes pas Vaida Heroj gal galit man imest i az numeriuka jos,ar kirpyklos.Labai reikia sviesint saknis plauku,o tuo metu kai busiu Lt mano kirpeja atostogauja.Dekui.
Sveikutes,
Merginos,kurios lankotes pas Vaida Heroj gal galit man imest i az numeriuka jos,ar kirpyklos.Labai reikia sviesint saknis plauku,o tuo metu kai busiu Lt mano kirpeja atostogauja.Dekui.
Tos kurios lanketes pas kirpeja Vilma raudonu plytu pastate priesais 2-a vidurine, kuri tiksliai ten ta kirpykla? B. Stalioraitienes studija ar ta paprastesne?
Tos kurios lanketes pas kirpeja Vilma raudonu plytu pastate priesais 2-a vidurine, kuri tiksliai ten ta kirpykla? B. Stalioraitienes studija ar ta paprastesne?
Man idomu mergaites del tos moters vardu Vaida, kur Heroj dirba, ji sukuosenas ir is palaidu plauku daro ar tik kuodus suka? Kaip kerpa? Turiu baliuka, butu faina ka nors pasidaryti.....
Man idomu mergaites del tos moters vardu Vaida, kur Heroj dirba, ji sukuosenas ir is palaidu plauku daro ar tik kuodus suka? Kaip kerpa? Turiu baliuka, butu faina ka nors pasidaryti.....