nu jooo , jau koki balandzio 20 atjungs sildyma , as tada mirsiu is salcio , nes dar buna pakankamai salta kiek pamenu balandzio gale visai nera karsta viduj .... sakyciau lauke silciau ...

QUOTE(lucero @ 2009 04 01, 11:22)
wow knopsiuk kokia tavo dukryte grazuole..... mmmm
eh... 
duok dieve gal kada ivyks toks stebuklas..... noreciau nebegerti jo , pvz negerti visa vasara mmmm keliauti kur .... jau uzsisvajojai

duok dieve gal kada ivyks toks stebuklas..... noreciau nebegerti jo , pvz negerti visa vasara mmmm keliauti kur .... jau uzsisvajojai

kelionės netrukdo tiroksinui, bet matau, kad mintims trukdo... atsipalaiduok, ir duos dievas

šiaip polinkis į žemą kraujo spaudimą (tai įtakoja šalti galūnes) yra paveldimas. plius vienas laipsnis žemesnės kūno temperatūros įtakoja 20 proc. kraujotakos nepakankamumą, 2 laipsniai - 50 proc. o tai lemia sutrikusi skydliaukės veikla. mano kūno temp. nepakyla iki 36, dažniausiai būna 35,8.
Sveikos visos!
paskaitinėjau kaip visos gyvenat ir taip šilta pasidarė
Toks gražus sentimentalumas, palaikymas, supratimas... Išvada: ESAT ŠAUNUOLĖS!!!!!!!!!!!!!!
Aš visada su Jumis, net jei nieko neparašau

QUOTE(liūtuke @ 2009 04 01, 14:06)
Sveikos visos!
Toks gražus sentimentalumas, palaikymas, supratimas... Išvada: ESAT ŠAUNUOLĖS!!!!!!!!!!!!!!
Aš visada su Jumis, net jei nieko neparašau 

aha man ir taip pat , va jau baiginejam 5 tema
oras puikus

Laba.
Pagaliau apsilankiau pas endokrinologę, tai labai apramino kad dėl strumos viskas su vaikučiu bus gerai...Vėl visą krūvą tyrimų darysiuosi, dar reguliuosim dozę paskui.
Visoms sveikatėlės ir nuotaikos puikios
Pagaliau apsilankiau pas endokrinologę, tai labai apramino kad dėl strumos viskas su vaikučiu bus gerai...Vėl visą krūvą tyrimų darysiuosi, dar reguliuosim dozę paskui.
Visoms sveikatėlės ir nuotaikos puikios

Sako, bendrumaio žmones artina. Vienus suartina rankdarbiai, kitus - knygos, trečius ligos, pvz. skydliaukės išdaigos, ketvirtus- SM
Esam visos skirtingos, bet tuo pačiu panašios lyg kokie aštuntukai
Aš tai dabar galvoju: temperatūra žema, kraujo spaudimas žemas, jie daugiau ar mažiau trukdo
Aš po daug metų išsiaiškinau kodėl galvą skauda taip, kad net į lovą paguldo. Pirma- tai skydliaukė, nes šiek tiek reguliuoja nervų sistemą. Antra, kraujo spaudimas. Jis žemas, viršutinis- apie 100 laikosi. Neduok pakils iki kokių 110
Viskas, ligonis baisus. O jei nukrenta iki kokių 96
Irgi viskas, manęs nerasta. Daktarai iš tiesų niekuo negali padėti, tiesiog yra kaip yra. O tai gal sakau kuri su tuo susidūrėte
Kaip pareguliuoti kūno temperatūrą ir kraujo spaudimą
Kiek teko ieškoti informacijos, tai nieko
Gal kokiom žolelėm
Nu blin, atsibodo vidurvasarį su vilnonėm kojinėm valkiotis
Knygyne yra tokia knygutė apie Džok ar kaip ten vadinasi. Na ten reikia sėklas klijuoti ant tam tikrų kūno taškų. Perverčiau, radau apie daug, bet apie skydliaukę ir svorio metimą tai nieko.
Nuo galvos skausmo irgi parašyta kur klijuoti, bet aš noriu skausmą ne tik gydyti, bet jo iš vis išvengti. Gal kuriai teko išbandyti

Aš tai dabar galvoju: temperatūra žema, kraujo spaudimas žemas, jie daugiau ar mažiau trukdo

Knygyne yra tokia knygutė apie Džok ar kaip ten vadinasi. Na ten reikia sėklas klijuoti ant tam tikrų kūno taškų. Perverčiau, radau apie daug, bet apie skydliaukę ir svorio metimą tai nieko.

daivulka o kokius papildus esi meginusi ? vision ? reik gerti daug arbatu greitininanciu apykaita , bent man padeda , va vakar vakare suledijau belekaip , nors drauge alpo is karscio
tai geriau arbata GRACIJA ir ka manot apsilau ir pulsas nuo 52 paskui pasoko iki 68

QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 02, 10:05)

QUOTE(lucero @ 2009 04 02, 10:35)
daivulka o kokius papildus esi meginusi ? vision ? reik gerti daug arbatu greitininanciu apykaita , bent man padeda , va vakar vakare suledijau belekaip , nors drauge alpo is karscio
tai geriau arbata GRACIJA ir ka manot apsilau ir pulsas nuo 52 paskui pasoko iki 68 

matomai bet kuri karšta arbata trumpam sušildo...
Sveikos mamytes, ziuriu sioje temoje labiau bendraujat, tai pateiksiu jums savo klausimuka, gal kas galesit atsakyt
Sveikos mamytes ax.gif
Kilo man tokiu klausimuku del skydliaukes. Lapkricio menesi jauciausi labai blogai ir teko pasitikrint skydliauke ir hormonus. Gydytojas Kazanavicius nusate, kad skydliauke nezymiai padidejusi.
Hormonu tyrimai:
TSH 1,93 (0.27-4.20)
FT4 24.5 (12 - 22)
FT3 5 (3.1-6.8)
ATPO 87.3 (<34)
Ar tai reiskia, kad mano skydliauke kiek suaktyvejus? (t.y. per daug gamina hormonu). Ar atvirksciai? Nes tas lyg padidejimas reiskia, kad gamina per mazai - tada ji padideja. Nelabai gaudausi as.
Vaistu man jokiu neskyre, nes cia viska issauke mokslai, darbas - didelis nuovargis. Dabar jau jauciuosi pakankamai gerai, geriu ivairius vitaminus.
Ar man reikia saugotis jodo produktu, galima pasidegint?

Sveikos mamytes ax.gif
Kilo man tokiu klausimuku del skydliaukes. Lapkricio menesi jauciausi labai blogai ir teko pasitikrint skydliauke ir hormonus. Gydytojas Kazanavicius nusate, kad skydliauke nezymiai padidejusi.
Hormonu tyrimai:
TSH 1,93 (0.27-4.20)
FT4 24.5 (12 - 22)
FT3 5 (3.1-6.8)
ATPO 87.3 (<34)
Ar tai reiskia, kad mano skydliauke kiek suaktyvejus? (t.y. per daug gamina hormonu). Ar atvirksciai? Nes tas lyg padidejimas reiskia, kad gamina per mazai - tada ji padideja. Nelabai gaudausi as.
Vaistu man jokiu neskyre, nes cia viska issauke mokslai, darbas - didelis nuovargis. Dabar jau jauciuosi pakankamai gerai, geriu ivairius vitaminus.
Ar man reikia saugotis jodo produktu, galima pasidegint?

na didelis atpo rodo polinki i hipo is tikro ... tth nera hiper pas tave o link hipo greiciau , manau viskas susitvarkys , pvz per nestuma savaime tas tth nukris
o jodo matyt nepakenktu , gal tau jodo trukumas yra ? mane labiau neramina tavo atpo , butinai reik stiprint imuniteta .... nezinau kodel tau neskyre vaistu , as manau kad tiroksino pagert maziausia doze nepakenktu bent pusmeti , kad atpo kristu
kaip tau su svoriu ? o tau salta ?

QUOTE(lucero @ 2009 04 02, 12:03)
na didelis atpo rodo polinki i hipo is tikro ... tth nera hiper pas tave o link hipo greiciau , manau viskas susitvarkys , pvz per nestuma savaime tas tth nukris
o jodo matyt nepakenktu , gal tau jodo trukumas yra ? mane labiau neramina tavo atpo , butinai reik stiprint imuniteta .... nezinau kodel tau neskyre vaistu , as manau kad tiroksino pagert maziausia doze nepakenktu bent pusmeti , kad atpo kristu
kaip tau su svoriu ? o tau salta ?

Siaip man buna, kad kartais sala kojos ar ranku pirstai, bet tai ir viskas, siaip dazniau man karsta buna, pvz. kokiam prekybos centre. Vaistu turbut neskyre, nes numustu kitus rodiklius - liepe gert jonazole, zuvu taukus, alaus mieliu tabletes ir pasirodyt po pusmecio. Mes nusprendem, kad cia bendras organizmo nusilpimas - buvo diplominio gynimas, kalnas darbu, tai istisai gyvenau prie kompo ir mazai ilsejausi. Dar sugeriau stipriu vitaminu kursa, imuniteto stiprinimui, tik negeriau jokiu vitaminu, kur yra jodo, nes nezinau, ar man galima. Siaip valgau nemazai zuvies produktu, tai gal jo neturetu labai trukt

Dabar kartais uzeina koks negerumas, bet palyginus su tuo kas buvo lapkricio menesi, tai vienas juokas.
Aciu Lucero uz atsakymus

Jauciu leksiu pries Velykas dar tyrimus pasidaryt, idomu kokie jie dabar bus. O gal dar palaukt

Jei mano rodikliai labiau i hipo, tai man turbut galima saikingai pasidegint saulutej ar soliariume, ka manot?