Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

Mano hormonai dabar normalus, kraujospudis visada normalus, o va rankos/kojos kaip sala taip sala amzinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš šalu žinokit doh.gif Bet vat dabar pradėjau masažus nugaros.Jetau, kaip naujai gimus jaučiuos, tokia gyvesne, energijos daugiau, o ir žandai rausvesni paliko thumbup.gif Gal išjudins truputį ir nebešalsiu sakau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 02, 18:13)
Ir aš šalu žinokit  doh.gif  Bet vat dabar pradėjau masažus nugaros.Jetau, kaip naujai gimus jaučiuos, tokia gyvesne, energijos daugiau, o ir žandai rausvesni paliko  thumbup.gif  Gal išjudins truputį ir nebešalsiu sakau taip  ax.gif

Masažai thumbup.gif , ateis vasara tai sušilsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 03, 08:20)
Masažai  thumbup.gif , ateis vasara tai sušilsim  biggrin.gif

Nea schmoll.gif Niekaip ir vasarą. Nebent lauke kokia 30 ir daugiau, tai jau taip šiltoka lotuliukas.gif Pačiai būna gėda: visi su trumpom rankovėm, apsinuoginę, o aš su megztiniu bigsmile.gif Atrodo šilta, bet kūną krečia šaltis. Vasara man būna sunku kvėpuoti, tvanku, trūksta gaivumo tokio. Pats geriausias metas tai anksti rudenį ir pavasarį: tada būna pats viduriukas: nei karšta, nei šalta smile.gif Užsimeti kokį megztukėlį arba ant plonų marškinukų liemenę ir pirmyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 02, 18:13)
Ir aš šalu žinokit  doh.gif  Bet vat dabar pradėjau masažus nugaros.

O masažai skirti gydymui, ar šiaip? Aš ir norėčiau kada nors smile.gif
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 03, 09:55)

Nebent lauke kokia 30 ir daugiau, tai jau taip šiltoka lotuliukas.gif Pačiai būna gėda: visi su trumpom rankovėm, apsinuoginę, o aš su megztiniu bigsmile.gif Atrodo šilta, bet kūną krečia šaltis. Vasara man būna sunku kvėpuoti, tvanku, trūksta gaivumo tokio. Pats geriausias metas tai anksti rudenį ir pavasarį: tada būna pats viduriukas: nei karšta, nei šalta smile.gif Užsimeti kokį megztukėlį arba ant plonų marškinukų liemenę ir pirmyn ax.gif

O man šiaip jau atvirkščiai, aš mėgstu kai vėsiau. Man 25 pati geriausia temperatūra, šilčiau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 04 03, 10:15)
O man šiaip jau atvirkščiai, aš mėgstu kai vėsiau. Man 25 pati geriausia temperatūra, šilčiau nereikia biggrin.gif

Aš tą ir sakau: sušylu tik prie didelių karščių :lotuliukas:Man ir patinka šiltas, bet ne karštas oras. Ypač vasarą po lietaus: gamta visi atsigauna, nusėda dulkės, oras pasidaro šviežias ir gaivus... wub.gif O aš kaime gyvenu, galima sakyti vienkiemyje, tai vasarą namie vaikštau basikom. Man tai kas, šliures į šoną ir varau per žolę basa lotuliukas.gif Vaikai irgi mėgsta basi lakstyti. Sako sveika g.gif Prieš kelis metus kai dirbau naktinėj pamainoj, tai iš darbo grįždavau 6 valandą ryte. Bendradarbiai pavežėdavo šiek tiek, o paskui tekdavo eiti pėsčiomis. Tai aš irgi basutes į dantis ir basom per laukus. Jie šoką gaudavo pamatę: rasa, lyg ir vėsoka, kartais po lietaus arba net per lietų blink.gif O kas man galvoj bigsmile.gif
Beje, Popuri, kaip tavo sveikačiukė? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 03, 10:45)
Aš tą ir sakau: sušylu tik prie didelių karščių :lotuliukas:Man ir patinka šiltas, bet ne karštas oras. Ypač vasarą po lietaus: gamta visi atsigauna, nusėda dulkės, oras pasidaro šviežias ir gaivus... wub.gif O aš kaime gyvenu, galima sakyti vienkiemyje, tai vasarą namie vaikštau basikom. Man tai kas, šliures į šoną ir varau per žolę basa lotuliukas.gif Vaikai irgi mėgsta basi lakstyti. Sako sveika g.gif Prieš kelis metus kai dirbau naktinėj pamainoj, tai iš darbo grįždavau 6 valandą ryte. Bendradarbiai pavežėdavo šiek tiek, o paskui tekdavo eiti pėsčiomis. Tai aš irgi basutes į dantis ir basom per laukus. Jie šoką gaudavo pamatę: rasa, lyg ir vėsoka, kartais po lietaus arba net per lietų  blink.gif  O kas man galvoj bigsmile.gif
Beje, Popuri, kaip tavo sveikačiukė?  ax.gif  wub.gif

Kaip smagu, ir aš norėčiau gyvent kur gamtoje... wub.gif
Sveikačiukė tai puiki, tik stogas baigia nuvažiuot, su nuotaikų kaitom nesusitvarkau doh.gif Mane tuoj turės išvežt ten kur marškinių rankoves nugaroj riša lotuliukas.gif Niu tokie, piktumo priepuoliai užeina doh.gif Taip viskas erzina, vos tvardausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 04 03, 10:52)
Kaip smagu, ir aš norėčiau gyvent kur gamtoje... wub.gif
Sveikačiukė tai puiki, tik stogas baigia nuvažiuot, su nuotaikų kaitom nesusitvarkau doh.gif Mane tuoj turės išvežt ten kur marškinių rankoves nugaroj riša lotuliukas.gif  Niu tokie, piktumo priepuoliai užeina doh.gif Taip viskas erzina, vos tvardausi biggrin.gif

Tau negalima nervuotis schmoll.gif Pakenksi sau blush2.gif Tau reikia dabar ramybės, meilės, šypsenos.... ax.gif Pažiūrėk, pasaulis gražus, pavasaris, šiluma, gėlės.... Žinau kaip būna su tom nuotaikom, man ir taip buvo. Būčiau galėjus būčiau pusę vyrų būčiau iškastravusNegražu, bet taip blogai jaučiausi doh.gif Tik va mano močiutė subarė: ką darai, vaiką nerviningą nori pagimdyti: rėks per naktis, ką tada darysi doh.gif Kažkaip praėjo, susitvardžiau, buvau rami kaip belgas lotuliukas.gif Užtat po visko vis tiek visi atsiėmė hah.gif Kai mane ima nervai tai puolu ieškoti kažko širdžiai malonaus: mezgu, skaitau arba naunas atradimas internete ieškau megztų drabužių ir raštų: nei jų reik man nei ką, bet kažkaip nervus nuramina. Mano vyrai žino: mamka po intika duodas, tyli ir nešneka, geriau nelyst jai į akis, dabar vis tiek kitam pasauly gyvena tease.gif dirol.gif
Laikykis, nepasiduok blogom mintim: vaikutis turi ateiti baltu keliu 2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 03 balandžio 2009 - 11:07
QUOTE(popuri @ 2009 04 03, 10:15)

Dėl sveikatos, ne tik malonumui. Nervų šaknelių uždegimas, labai skauda visą nugarą, stuburą...Tai geriu vaistukus ir dar prie visko masažai smile.gif

Man kai labai karšta irgi negerai schmoll.gif Aš sakau,esu keista, atrodo nei hipo, nei hiper...Nei baltasis , nei raudonasis lotuliukas.gif

Popuri, dabar sėkmingai nešiok nestuke.gif , o vat po metų gerų, jau ir apie masažus pagalvot galėsi. Labai reikia po gimdymo, nes nugara "šaibom" eina doh.gif

Kas naujus namučius statys??? unsure.gif Lucero, tu gi mūsų atamanas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 03 balandžio 2009 - 12:49
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 03, 11:06)
Tau negalima nervuotis schmoll.gif Pakenksi sau blush2.gif Tau reikia dabar ramybės, meilės, šypsenos.... ax.gif Pažiūrėk, pasaulis gražus, pavasaris, šiluma, gėlės.... Žinau kaip būna su tom nuotaikom, man ir taip buvo. Būčiau galėjus būčiau pusę vyrų būčiau iškastravusNegražu, bet taip blogai jaučiausi doh.gif Tik va mano močiutė subarė: ką darai, vaiką nerviningą nori pagimdyti: rėks per naktis, ką tada darysi doh.gif Kažkaip praėjo, susitvardžiau, buvau rami kaip belgas lotuliukas.gif Užtat po visko vis tiek visi atsiėmė hah.gif Kai mane ima nervai tai puolu ieškoti kažko širdžiai malonaus: mezgu, skaitau arba naunas atradimas internete ieškau megztų drabužių ir raštų: nei jų reik man nei ką, bet kažkaip nervus nuramina. Mano vyrai žino: mamka po intika duodas, tyli ir nešneka, geriau nelyst jai į akis, dabar vis tiek kitam pasauly gyvena tease.gif  dirol.gif
Laikykis, nepasiduok blogom mintim: vaikutis turi ateiti baltu keliu 2.gif  wub.gif

Tai ir keisčiausia, kad vienintelis kas manęs nenervina tai MB biggrin.gif O jau darbe doh.gif Niu galvoju, tarp kokių idiotų aš dirbu? (seniau taip negalvojau biggrin.gif). O dar mokslai, vėl sesija artėja, referatai nerašyti, mokytis reikia, atostogų išleist nenori, tai ir stresuoju taip lengvai. Dar galvoju kaip čia reika su mokslais daryt, nes pabaigt jau nespėsiu ( magistrinio gynimas - jei spėsiu parašyt - daugmaž sutampa su gimdymo data lotuliukas.gif )
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti