Ir aš šalu žinokit
Bet vat dabar pradėjau masažus nugaros.Jetau, kaip naujai gimus jaučiuos, tokia gyvesne, energijos daugiau, o ir žandai rausvesni paliko
Gal išjudins truputį ir nebešalsiu sakau taip

QUOTE(Betukas @ 2009 04 02, 18:13)
Ir aš šalu žinokit
Bet vat dabar pradėjau masažus nugaros.Jetau, kaip naujai gimus jaučiuos, tokia gyvesne, energijos daugiau, o ir žandai rausvesni paliko
Gal išjudins truputį ir nebešalsiu sakau taip 

Masažai

QUOTE(liūtuke @ 2009 04 03, 08:20)
Nea

QUOTE(Betukas @ 2009 04 02, 18:13)
Ir aš šalu žinokit
Bet vat dabar pradėjau masažus nugaros.

O masažai skirti gydymui, ar šiaip? Aš ir norėčiau kada nors

QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 03, 09:55)
Nebent lauke kokia 30 ir daugiau, tai jau taip šiltoka

O man šiaip jau atvirkščiai, aš mėgstu kai vėsiau. Man 25 pati geriausia temperatūra, šilčiau nereikia

QUOTE(popuri @ 2009 04 03, 10:15)
O masažai skirti gydymui, ar šiaip? Aš ir norėčiau kada nors 
O man šiaip jau atvirkščiai, aš mėgstu kai vėsiau. Man 25 pati geriausia temperatūra, šilčiau nereikia

Aš tą ir sakau: sušylu tik prie didelių karščių :lotuliukas:Man ir patinka šiltas, bet ne karštas oras. Ypač vasarą po lietaus: gamta visi atsigauna, nusėda dulkės, oras pasidaro šviežias ir gaivus...

Beje, Popuri, kaip tavo sveikačiukė?

QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 03, 10:45)
Aš tą ir sakau: sušylu tik prie didelių karščių :lotuliukas:Man ir patinka šiltas, bet ne karštas oras. Ypač vasarą po lietaus: gamta visi atsigauna, nusėda dulkės, oras pasidaro šviežias ir gaivus...
O aš kaime gyvenu, galima sakyti vienkiemyje, tai vasarą namie vaikštau basikom. Man tai kas, šliures į šoną ir varau per žolę basa
Vaikai irgi mėgsta basi lakstyti. Sako sveika
Prieš kelis metus kai dirbau naktinėj pamainoj, tai iš darbo grįždavau 6 valandą ryte. Bendradarbiai pavežėdavo šiek tiek, o paskui tekdavo eiti pėsčiomis. Tai aš irgi basutes į dantis ir basom per laukus. Jie šoką gaudavo pamatę: rasa, lyg ir vėsoka, kartais po lietaus arba net per lietų
O kas man galvoj

Kaip smagu, ir aš norėčiau gyvent kur gamtoje...

Sveikačiukė tai puiki, tik stogas baigia nuvažiuot, su nuotaikų kaitom nesusitvarkau

QUOTE(popuri @ 2009 04 03, 10:52)
Kaip smagu, ir aš norėčiau gyvent kur gamtoje...
Sveikačiukė tai puiki, tik stogas baigia nuvažiuot, su nuotaikų kaitom nesusitvarkau
Mane tuoj turės išvežt ten kur marškinių rankoves nugaroj riša
Niu tokie, piktumo priepuoliai užeina
Taip viskas erzina, vos tvardausi 

Tau negalima nervuotis

Laikykis, nepasiduok blogom mintim: vaikutis turi ateiti baltu keliu

QUOTE(popuri @ 2009 04 03, 10:15)
Dėl sveikatos, ne tik malonumui. Nervų šaknelių uždegimas, labai skauda visą nugarą, stuburą...Tai geriu vaistukus ir dar prie visko masažai

Man kai labai karšta irgi negerai

Popuri, dabar sėkmingai nešiok

Kas naujus namučius statys???

QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 03, 11:06)
Tau negalima nervuotis
Pakenksi sau
Tau reikia dabar ramybės, meilės, šypsenos....
Pažiūrėk, pasaulis gražus, pavasaris, šiluma, gėlės.... Žinau kaip būna su tom nuotaikom, man ir taip buvo. Būčiau galėjus būčiau pusę vyrų būčiau iškastravusNegražu, bet taip blogai jaučiausi
Tik va mano močiutė subarė: ką darai, vaiką nerviningą nori pagimdyti: rėks per naktis, ką tada darysi
Kažkaip praėjo, susitvardžiau, buvau rami kaip belgas
Užtat po visko vis tiek visi atsiėmė
Kai mane ima nervai tai puolu ieškoti kažko širdžiai malonaus: mezgu, skaitau arba naunas atradimas internete ieškau megztų drabužių ir raštų: nei jų reik man nei ką, bet kažkaip nervus nuramina. Mano vyrai žino: mamka po intika duodas, tyli ir nešneka, geriau nelyst jai į akis, dabar vis tiek kitam pasauly gyvena

Tai ir keisčiausia, kad vienintelis kas manęs nenervina tai MB

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.