Sveikos

žinau, kad man čia ne vieta, tačiau tikuos, kad nesupyksite.
Man tik 15 metų, tačiau VOTYS... tos bjaurybės vargina ir mane ir nežinau kaip jų pagaliau atsikratyti. Papasakosiu kaip man buvo.
Prieš pora metų šis "stebuklas" pirmą kartą papuošė man pilva. Skaudėjo ir atrodė baisiai, taigi nukeliavau pas chirurgę, kuri prapjovė ir išleido pūlius. Begyjant žaizdai aplinkui iššoko dar 3 ant pilvo ir 1 ant smilkinio. Paimė pasėlį, atliko tyrimus ir konstatavo: auksinis stafilokokas. Gydytoja daug nepasakojo, tiesiog israšė alaus mielių tablečų. Gėriau, nebebėrė. Dabar vėl prasidėjo ta kančia. Tik šįkart tik ant veido: kaktos 3(kolkas) ir smakro 2... Smakre abi pjovė, randai bisiausi, kaktą gydžiau su Ilon Abszess-Salbe tepaliuku. Porą išgydžiau. Bet viena buvo pernelyg gąsdinanti. Ėjau pas odos gygytoją. Ji nusiuntė pas chirurgą ir po to į šviesos terapiją(kad greičiau žaizdelė gytų. Ir ištikrųjų randelis mažesnis, greičiau gyja). Bet ir vėl nauja... Nors nusipjauk galvą. Neapsikentus ėjau pas šeimos gydytoją, pamaniau, kad gal antibiotikai padės. Nuėjau penktadienį, pažiūrėjo, pačiupinėjo(matos, kad gyvenime neturėjus voties, nes spaudė taip, kad negalėjau neašaroti...), liepė pasidaryti kraujo, gliukozės ir šlapimo tyrimus pirmadienį. Dar liepė nusipirkti Physiogel veido valiklį,kremą prausti veidui ir tepaliuko spuogams(paprastiesiems spuogams...) gydyti. Duac vadinasi. Jame yra antibiotiku, bet poveikio trečią dieną nesimato dar. Antradienį eisiu vėl, jau su tyrimų atsakymais. Užsiminsiu apie tą stafilokoką. Žinau, kad rašys antibiotikų kursą, nors ir labai nenoriu... bet kitaip neapsieisiu. Labai labai tikuosi, kad viskas baigsis. Nors liks prisiminimas randai... O gal patarsit kaip juos naikint? Kompleksą didžiulį varo...