Įkraunama...
Įkraunama...

Votis

Sveikos SuperMamytes norejau jusu paklausti ir isgirsti nuomone. verysad.gif Mane uzpuole Votis. Pirmasis atsirado ant kojos salia pedos. jis pratruko ir isbego poto atsirado ir dar vienas netoli to kur uzgijo. Bet ir jis pratruko ir uzgijo. po kokios savaites ant kitos vietos tokoje pacioje vietoje kaip pirmasis bet irgi pratruko ir uzgijo. ir praejo kokios 2 ar 3 savaites apsidziaugiau galvojau ju nebebus . ir nenaudojau jokiu vaistu nieko. jie patys uzgijo. BET, po tu 2 ar 3 savaiciu isaugo prie antakio tarp akiu ten jau buvo baisus.nes su akim nieko nemaciau. nuvaziavau pas seimos daktare ji siunte pas chirurgus ispjauti. BET kaip keista ! jei nepjove o ispaude! ir man leido i vena per kateteri su lasaline papildus kraujui. ir i subinuka vitamina C o skaudejo baisiau nei votis :S nes bijau adatu labiau nei vocio angel_sadangel.gif ir chirurgas israse kazkokio durno tepalo jiem toliau gyditi. ir ka tepiau ta vieta nors ten nieko nebuvo neliko nei randuko ar ko. Ir po lasalines vocio nebemaciau apie metus nors visus tuos metus gyvenau su nuojauta kad cia dar nepabaiga. blink.gif taip ir buvo uzaugo tokioi vietoje kad man net akys ant kaktos issoko PO AKIES VOKU ir tan jis pasimarinavo apie 3 ir kol galiausiai jis mane atsiprasant UZp...so nes vel akyte tinti pradejo nuejau i vonia ir issiverciau Voka i antra puse ir issispaudziau. neliko nei laselio jo viskas susitvarkiau pats tinimas dingo per para taip greit kad net nepastebejau ir va praejo vel savaite ir atsirado sunsnukis ant zanduko kaip situos brudus isnaikinti visiskai. kad daugiau neauktu. kai jie uzauga zinau ka daryti jau ipratau galima sakyt giventi su jeis . nes nejauciu nieko tik kad patinimas truputis verzimo ir toks skausmas vos juntamas. Tik va nepatogu kur iseiti. Ipac pasirodyti Osvienei ar draugei, nes negraziai atrodo.. biggrin.gif dare man kraujo tyrima nerado nieko blogo tik kai prie akies buvo kraujije padideja tu liaukocitu ar kas jie tokie buvo biski per daug. Seip savijauta nesiskundziu jauciuosi puikiai. Ka dar norejau pasakyti. Ai. pries vocius geriau Alu ir dydeliais kiekiais. bet kai pradejo aukti galvojau kad nuo alaus. Tai net nebegeriu Alaus nei laso meciau ji lauk atsigeriu tik naturalu produkta votkos 4u.gif bet geres negeres ta alu jie vistiek kaip zalciai dyksta. Is viso jau turejau 7 dabar auga 8 ir viena karta buvau pas daktarus kai buvo prie akies. Bet jei nieko ispudingo nepadare... ko negaleciau padaryti pats. nekaltinkit higienos. Nes prausiuos daznai gal netgi per daznai. patalyne rubus keiciu kiekviena diena. ir vistiek tas brudas nepasiduoda. unsure.gif gal atrodys juokinga bet man jau juokas ima is jo. netgi pries veidrodi kartais pagalbu su juo 4u.gif jis jau man kaip koks draugas. ir nezinau kodel taip galvoju.. gal is nevilties viska perkeliu i kazka kito. neisivaizduoju. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juggernette @ 2012 02 06, 01:14)
Sveikos SuperMamytes norejau jusu  paklausti ir isgirsti nuomone. verysad.gif  Mane uzpuole Votis. Pirmasis atsirado ant kojos salia pedos. jis pratruko ir isbego poto atsirado ir dar vienas netoli to kur uzgijo. Bet ir jis pratruko ir uzgijo. po kokios savaites ant kitos vietos tokoje pacioje vietoje kaip pirmasis bet irgi  pratruko ir uzgijo. ir praejo kokios 2 ar 3 savaites apsidziaugiau galvojau ju nebebus . ir nenaudojau jokiu vaistu nieko. jie patys  uzgijo. BET, po tu 2 ar 3 savaiciu isaugo prie antakio tarp akiu  ten jau buvo baisus.nes su akim nieko nemaciau. nuvaziavau pas seimos daktare ji siunte pas chirurgus ispjauti. BET kaip keista ! jei nepjove o ispaude! ir man leido i vena per kateteri  su lasaline papildus kraujui. ir i subinuka vitamina C o skaudejo baisiau nei votis :S nes bijau adatu labiau nei vocio angel_sadangel.gif  ir chirurgas israse kazkokio durno tepalo jiem toliau gyditi. ir ka tepiau ta vieta nors ten nieko nebuvo neliko nei randuko ar ko. Ir po lasalines vocio nebemaciau apie metus  nors visus tuos metus gyvenau su nuojauta kad cia dar nepabaiga. blink.gif  taip ir buvo uzaugo tokioi vietoje kad man  net akys ant kaktos issoko PO AKIES VOKU ir tan  jis pasimarinavo apie 3  ir kol galiausiai jis mane atsiprasant UZp...so nes vel akyte tinti pradejo nuejau i vonia ir issiverciau Voka i antra puse ir issispaudziau.  neliko nei laselio jo viskas susitvarkiau pats  tinimas dingo per para taip greit kad net nepastebejau  ir va praejo vel savaite ir atsirado sunsnukis ant zanduko kaip situos brudus isnaikinti visiskai. kad daugiau neauktu. kai jie uzauga zinau ka daryti jau ipratau galima sakyt giventi su jeis . nes nejauciu nieko tik kad patinimas truputis verzimo ir toks skausmas vos juntamas. Tik va nepatogu kur iseiti. Ipac pasirodyti Osvienei ar draugei, nes negraziai atrodo..  biggrin.gif  dare man kraujo tyrima nerado nieko blogo tik kai prie akies buvo  kraujije padideja tu liaukocitu ar kas jie tokie buvo biski per daug. Seip savijauta nesiskundziu jauciuosi puikiai. Ka dar norejau pasakyti. Ai. pries vocius geriau Alu ir dydeliais kiekiais. bet kai pradejo aukti galvojau kad nuo alaus. Tai net nebegeriu Alaus nei laso meciau ji lauk atsigeriu tik  naturalu produkta votkos  4u.gif bet geres negeres ta alu jie vistiek kaip zalciai dyksta. Is viso jau turejau 7 dabar auga 8 ir viena karta buvau pas daktarus kai buvo prie akies. Bet jei nieko ispudingo nepadare... ko negaleciau padaryti pats.  nekaltinkit higienos.  Nes prausiuos  daznai gal netgi per daznai. patalyne rubus keiciu kiekviena diena. ir vistiek tas brudas nepasiduoda. unsure.gif  gal atrodys juokinga bet man jau juokas ima is jo. netgi pries veidrodi kartais pagalbu su juo  4u.gif jis jau man kaip koks  draugas. ir nezinau kodel taip galvoju.. gal is nevilties viska perkeliu i kazka kito. neisivaizduoju. verysad.gif

patariu pasidometi kas daro kraujo perpylima ir venos i uzpakaliuka.tetis sako,kad cia vienintelis TIKRAI veiksmingas budas,kuri baudodavo armijoje,ir nebuvo nei vieno,kuriam nepadetu.nuo alaus tikrai nebus,nes kaip tik alaus mieles skiriamos kompleksiniam vociu gydymui.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 06, 11:00)
patariu pasidometi kas daro kraujo perpylima ir venos i uzpakaliuka.tetis sako,kad cia vienintelis TIKRAI veiksmingas budas,kuri baudodavo armijoje,ir nebuvo nei vieno,kuriam nepadetu.nuo alaus tikrai nebus,nes kaip tik alaus mieles skiriamos kompleksiniam vociu gydymui.

as turiu dar viena sprendima del ju jeigu pasiteisins. SKaiciau visa sita foruma. nuo vakar 6 iki 4 nakties. Ir isvedziau tokia minty kad jis tikrai uzkreciamas. Nes kai dabar prisiminiau kada ir kaip jis uzaugo viskas pradeda aisketi. As pats save uzkreciu tuo bacila. Darysiu toki dalyka. kai jis uzsimarinuos. ir isbegs. Visus Rubus, patalyne visa kambari desinfekuoti. bei pats i karsta vonia iskarto atsigulti nuplauti tas bacilas. Jei sis variantas pades. bus viskas aisku. nes as uzsikreciau nuo draugo. Seip turiu daug ko parasyt bet kazi ar idomu kam. kaip ir nuo ko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juggernette @ 2012 02 06, 15:05)
as turiu dar viena sprendima del ju jeigu pasiteisins. SKaiciau visa sita foruma. nuo vakar  6 iki 4 nakties. Ir isvedziau  tokia minty kad jis tikrai uzkreciamas. Nes kai dabar prisiminiau kada ir kaip jis uzaugo viskas pradeda aisketi. As pats save uzkreciu tuo bacila. Darysiu toki dalyka. kai jis uzsimarinuos. ir isbegs. Visus Rubus, patalyne visa kambari desinfekuoti. bei pats  i karsta vonia iskarto atsigulti nuplauti tas bacilas.  Jei sis variantas pades. bus viskas aisku. nes as uzsikreciau nuo draugo.  Seip turiu daug ko parasyt bet kazi ar idomu kam. kaip ir nuo ko. unsure.gif

Votys-tai streptokokas organizme. Reikalingas stipriu antibiotiku kursas 10-14 dienu ir visu rubu, kambariu dezinfekavimas.
Atsakyti
Esu ir as sita bruda turejusi. Seimos gydytoja man buvo israsiusi vitaminu Lutein tai jie buvo padeje , o zaizdelems gyti labai gerai padeda Visnevskio tepalas (pirko mama turguje). O praejo man visos sitos nesamones pradejus maziau nervintis ir pailsejus gerai.
Atsakyti
o kaip manot ar vocio isspaudimui padetu toks dalykais kaip "taure" ta medicinoje kaip naudoja ?
Atsakyti
per vaikystę ir paauglystę teko iškęsti daug skaudulingų vočių, galima sakyti jos perėjo visą mano kūną sakė kad reikia perpilti kraują, bet tada tais laikais niekas ir nesiėme to, tada buvo geras vočių tepalas "Višnevskio" dar kaip dabar pamenu ir tepdavau juo, dingo visos votys ar čia tik sutapimas, ar ne, kai pradėjau draugauti su vyru, kaip ranka nuėmė wink.gif
Atsakyti
Tutėtų cinkas padėt. Mėnesį pagerk kasdien po 45-50mg. O jei nėra jau to atsparumo, tai po to galima profilaktiškai naudoti po savaitę periodiškai kas vieną-du mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 07, 11:00)
Votys-tai streptokokas organizme. Reikalingas stipriu antibiotiku kursas 10-14 dienu ir visu rubu, kambariu dezinfekavimas.

gal stafilokokas? mūsų mergaitę kėlė žiauriai votys, kol nuvežėm į Uteną pas gydytoją Bartkevičių leisti vakcinos nuo auksinio stafilokoko, ir viskas baigėsi. antibijotikai yra laikinas reikalas, ne vienas gydytojas mums tai sakė.
Atsakyti
kas blogiausiai, siandien supratau, kad man ant juosmens nugaroje, lygiai prie stuburo kyla votis. jausmas baisus, negaliu ne pasilenkt, o po dienos reikia isvaziuoti i uzsieni, namuose nieko gero neradau, tik baneocino tepalo, ka man staigiai uzsidet, kad istrauktu? nu, kas per kelione bus, kai net sedet negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 04 09, 20:54)
kas blogiausiai, siandien supratau, kad man ant juosmens nugaroje, lygiai prie stuburo kyla votis. jausmas baisus, negaliu ne pasilenkt, o po dienos reikia isvaziuoti i uzsieni, namuose nieko gero neradau, tik baneocino tepalo, ka man staigiai uzsidet, kad istrauktu? nu, kas per kelione bus, kai net sedet negaliu  doh.gif

bandykit ką įmanoma-višnevskį,kažkokį salbe-abzcess ar panašiai.Man tai nieks neištraukdavo.. doh.gif tekdavo laukt kol subręs ir pati išlįs į viršų doh.gif kiti dar svogūnus girdėjau deda...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif žinau, kad man čia ne vieta, tačiau tikuos, kad nesupyksite. blush2.gif
Man tik 15 metų, tačiau VOTYS... tos bjaurybės vargina ir mane ir nežinau kaip jų pagaliau atsikratyti. Papasakosiu kaip man buvo.
Prieš pora metų šis "stebuklas" pirmą kartą papuošė man pilva. Skaudėjo ir atrodė baisiai, taigi nukeliavau pas chirurgę, kuri prapjovė ir išleido pūlius. Begyjant žaizdai aplinkui iššoko dar 3 ant pilvo ir 1 ant smilkinio. Paimė pasėlį, atliko tyrimus ir konstatavo: auksinis stafilokokas. Gydytoja daug nepasakojo, tiesiog israšė alaus mielių tablečų. Gėriau, nebebėrė. Dabar vėl prasidėjo ta kančia. Tik šįkart tik ant veido: kaktos 3(kolkas) ir smakro 2... Smakre abi pjovė, randai bisiausi, kaktą gydžiau su Ilon Abszess-Salbe tepaliuku. Porą išgydžiau. Bet viena buvo pernelyg gąsdinanti. Ėjau pas odos gygytoją. Ji nusiuntė pas chirurgą ir po to į šviesos terapiją(kad greičiau žaizdelė gytų. Ir ištikrųjų – randelis mažesnis, greičiau gyja). Bet ir vėl nauja... Nors nusipjauk galvą. Neapsikentus ėjau pas šeimos gydytoją, pamaniau, kad gal antibiotikai padės. Nuėjau penktadienį, pažiūrėjo, pačiupinėjo(matos, kad gyvenime neturėjus voties, nes spaudė taip, kad negalėjau neašaroti...), liepė pasidaryti kraujo, gliukozės ir šlapimo tyrimus pirmadienį. Dar liepė nusipirkti Physiogel veido valiklį,kremą prausti veidui ir tepaliuko spuogams(paprastiesiems spuogams...) gydyti. Duac vadinasi. Jame yra antibiotiku, bet poveikio trečią dieną nesimato dar. Antradienį eisiu vėl, jau su tyrimų atsakymais. Užsiminsiu apie tą stafilokoką. Žinau, kad rašys antibiotikų kursą, nors ir labai nenoriu... bet kitaip neapsieisiu. Labai labai tikuosi, kad viskas baigsis. Nors liks prisiminimas – randai... O gal patarsit kaip juos naikint? Kompleksą didžiulį varo... verysad.gif
Atsakyti