Įkraunama...
Įkraunama...

Votis

Gal galite kas pasidalinti patirtimi apie kraujo perpylima? Kur daretes, ar uztenka vieno karto, ar veiksminga.
Atsakyti
Sveikos ir as su jom kaskaart kariauju, dabar ant veido vis atsiranda, tai geriausias vaistas - alijosiu, perpjaunu ir uzsidedu, kaip mat iskelia viska i virsu.
Atsakyti
Turiu klausimėlį. Po dviejų metų pertraukos išdygo man `grožis`. Tiesiog po depiliacijos iš karto prasidėjus mano dienoms ir besitrinant ten jautriai odai su paketais iškilo votis. Nepasakyčiau, kad labai didelė, kokio centimetro ilgio ir šiek tiek siauresnio pločio. Skaudi buvo netgi labai pradžioje. Pirmas dvi dienas neturėjau Ilon abszess-salbe tepalo, kuris anksčiau gelbėdavo, todėl gydymą pradėjau vėliau. Mano gydymas tradicinis - dezinfekuoju su vandenilio peroksidu ir dedu to žalio tepaliuko kompresą.

Tačiau votis nepratrūko, bet skausmas dingo [dabar nebent spustelėjus stipriau gali jausti `kažką`] ir pati votis mažėja. Jau dvi savaites tepliojuosi tais kompresiukais ir mane pradeda biesinti. Jeigu nepratrūko, bet mažėja, tai įtariu, kad gyja. Kiek laiko ji man dar ten laikysis ir kada jau reikės pradėti panikuoti ir ieškoti gydytojų?

Būsiu dėkinga už pasvarstymus 4u.gif
Atsakyti
Mano vyrui labai dažnai kas metai atsiranda sunvote buvo ant kojos, rankos, dabar prie nugaros. Ar kad nevartoja vitaminu, daug dirba labai yra išsekes išvarges daug valgo bet nestoreja, ar tai gali but del to, buna tik vienas spuogas, ar tai labai pavojinga? O sunvote yra užkreciama jei as su vyru miegu ar buciuojos? Nes internete paksaičiau tai baisoka paliko. O Vyra sunku privesti gerti vitaminus.
Atsakyti
sveikos gal galit rekomenduot gera gydytoja,del vociu MB veidas baisus nuo ju,randu milijonas ir toliau jos auga jau nzn ka daryt g.gif
Atsakyti
gaila nieks nezinot gero gydytojo tam reikalui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2012 08 14, 17:23)
Gal galite kas pasidalinti patirtimi apie kraujo perpylima? Kur daretes, ar uztenka vieno karto, ar veiksminga.

g.gif negi nieks nesidare?
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2012 08 14, 16:23)

sveiki, as dariausi, tikrai labai veiksminga, vieni perpyla tik krauja, kiti kartu su antibiotikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, taigi atsirado tokia problema. Atsirado votis jau kankinuosi gan ilgai sad.gif Kaip ja gydyti. smile.gif

P.S. Ar zinote reikes operacijos ar ne, as operaciju kaip velnip bijau sad.gif.

Nuotrauka:
http://www.part.lt/i...4daeac39425.jpg
Atsakyti
QUOTE(JohnLennon @ 2014 03 27, 14:02)
Sveiki, taigi atsirado tokia problema. Atsirado votis jau kankinuosi gan ilgai sad.gif Kaip ja gydyti. smile.gif

P.S. Ar zinote reikes operacijos ar ne, as operaciju kaip velnip bijau sad.gif.

Nuotrauka:
http://www.part.lt/i...4daeac39425.jpg

Paieskokit visnevskio arba vaistinese yra abscesam tepalas, dekit kompresus,brandinkit,nes dar nepribrendus dar pilnai. Turetu pratrukt pati.
Atsakyti
Traumeel ir belladona homacord isgyde per savaite. thumbup.gif
Atsakyti
As nelabai suprantu kaip suprast voties geluonis? kaip atrodo, kaip suprasti kad tai geluonis? isivaizduoju as kaip spygli is pavadinimo biggrin.gif Ir kraujo tyrima darant randamas auksinis stafilokokas ar pulinys tiriamas ir randama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 05 vasario 2015 - 21:45