as tai buvau Kane pas fotrografe Irute Jaruseviciute. jos darbu galima paziureti siuo adresu:
http://www.fotopro.l...-Jaruseviciute/Kadangi dar pries nestuma buvau pas ja lankiusis fotosesijoj (vyrui dariau dovana

), tai kai suzinojau kad laukiuosi tai tikrai zinojau kad eisiu pas ja iamzinti ir sio grazaus momento. del kainu tai cia turbut kiekvienam skirtingai, kam brangu, o kam svarbu rezultatas ir kaina tada neatrodo tokia baisi. nors man nuskilo nes kolegos isleistuviu proga padovanojo kvietima i jos fotosesija kadangi zinojo kad svaigstu kaip noriu tu nuotraukyciu. kaina apie 240Lt, i kaina ieina fotosesija ir nuotraukos: viena didesnio formato (nepamenu ismatavimu) ir trys mazesnio formato, o jeigu norisi daugiau tai jau uz kiekviena atskirai reikia moketi, jei yra noro tai ir iremina uz atskira uzmokesti. siaip tuos kadrus saugo ilgai tai kad ir veliau galima vel pasitaupius pinigeliu nueiti ir pasidaryti kitas nuotraukytes. siaip labai maloni fotrografe, mielas zmogus, tikrai nera jokio diskomforto nei nusirengti nei pozuoti nuogai. i fotosesija reikejo tik atsinesti geliu, o siaip kiek zinau ji driba kazkuriam teare Kaune (berods dramos), tai ivairiu aksesuaru, skrybelaiciu ir pan. tai pas ja ten pilna.
labai laukiu nesulaukiu kada atsiimsiu savo nuotraukytes