Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Mes ketvirtadieniui uzsirasem pas Cekanaviciu, laukiu nerealiai. KAzkaip ieskokjau Vilniuj, kur galima butu pasidaryti nuotraukyciu, bet nieko panasaus neradau. MAn jo nestukiu nuotraukos nepakartojamos thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Jei kam ne per toli Marijampole galiu pafotkinti uz simbolini mokesti. As dar tik pradedanti fotografe, jei norit poamatyt foto pvz. rasykit, atsiusiu. Fotografavimas vyksta pas mane namie, apie 2 val. geriausias nuotraukas, irasau i cd. Bet ju tikrai gaunasi ne viena ar dvi. Fotografuoju ne tik nestukes, bet ir mazyliu, krikstynas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 07 21, 21:04)
Mes ketvirtadieniui uzsirasem pas Cekanaviciu, laukiu nerealiai. KAzkaip ieskokjau Vilniuj, kur galima butu pasidaryti nuotraukyciu, bet nieko panasaus neradau. MAn jo nestukiu nuotraukos nepakartojamos  thumbup.gif  nestuke.gif

kada uzsirasete? ar labai jis uzsiemes?
Atsakyti
Mes uzsirasem fotosesijai Klaipedoje pas Loreta, turetume eiti rugpjucio 4 diena, kiek maciau jos foto, tai man patiko, dabar belieka isbandyti ant saves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2008 07 22, 18:26)
kada uzsirasete? ar labai jis uzsiemes?

Paskambinau jam sekmadieni, pasakiau, kad norim pilvuko fotosesijos ir kad jau labai greit man gimdyt, tai sutarem ketvirtadieniui. Manau, kad uzsiemes, bet sake," nescioms laiko visada stengiuosi atrasti ":) .
Nuotraukytemis esam nerealiai patenkinti, o ir visas procesas buvo smagus thumbup.gif . Labai dziaugiuosi, kad sugalvojom, nes tokiu nuotrauku verte neikainuojama. smile.gif nestuke.gif Ir dar labai dziaugiuosi, kad butent pas sita fotografa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 07 28, 23:51)
Paskambinau jam sekmadieni, pasakiau, kad norim pilvuko fotosesijos ir kad jau labai greit man gimdyt, tai sutarem ketvirtadieniui. Manau, kad uzsiemes, bet sake," nescioms laiko visada stengiuosi atrasti  ":) .
Nuotraukytemis esam nerealiai patenkinti, o ir visas procesas buvo smagus  thumbup.gif . Labai dziaugiuosi, kad sugalvojom, nes tokiu nuotrauku verte neikainuojama.  smile.gif  nestuke.gif Ir dar labai dziaugiuosi, kad butent pas sita fotografa  thumbup.gif

aciu labai uz info. bandysiu ir as skambinti smile.gif
Atsakyti
Nebandžiau ir labai gailiuos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2008 07 30, 10:35)
Nebandžiau ir labai gailiuos.. unsure.gif

Gali dabar su vaikeliu fotkintis ax.gif tikrai nepasigailesi. As vis dar zaviuosi savo ir jau keliu pazystamu nuotraukom , kurias darem dar ne mamos Kaune fotostudijoj. man patiko skirtingi apsvietimai sskirtingiems epizodams. Zonoma, jeigu tai svarbu...
Atsakyti
Pas mane lankėsi kelios būsimos mamytės nestuke.gif
Kai kurias nuotraukas galite pažiūrėti:
http://evitafoto.lt/f5.html 4u.gif

Gražiausios nuotraukos, kai ateina visa šeima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 31 liepos 2008 - 23:13
Lasyte,o kokios kainos pas Chekanaviciu? ir kiek nuotrauku CD??
Mes tp neseniai turejom fotosesija,likau labai patenkinta nestuke.gif thumbup.gif ,tik noretusi daugiau nuotrauku blush2.gif lotuliukas.gif

quote=Lasyte,2008 07 29, 00:51]
Paskambinau jam sekmadieni, pasakiau, kad norim pilvuko fotosesijos ir kad jau labai greit man gimdyt, tai sutarem ketvirtadieniui. Manau, kad uzsiemes, bet sake," nescioms laiko visada stengiuosi atrasti ":) .
Nuotraukytemis esam nerealiai patenkinti, o ir visas procesas buvo smagus thumbup.gif . Labai dziaugiuosi, kad sugalvojom, nes tokiu nuotrauku verte neikainuojama. smile.gif nestuke.gif Ir dar labai dziaugiuosi, kad butent pas sita fotografa thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
Gal Klaipedoj zinot kas gera fotografa?Butu idomu ir kokiu pavyzdziu paziuret ax.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau fotosesijos, bet kad visur tas pats per tą patį- ant krūtų skuduras apvyniotas, ant klubų irgi ir voila, fotografuojam unsure.gif Taip norėtųsi ko nors kito, išskirtinio...
Atsakyti