Įkraunama...
Įkraunama...

Blakutės ar patalynės erkutės?

QUOTE(Reniss @ 2005 08 04, 10:06)
Blakutės ar patalynės erkutės? Atsibudus radau sukandžiotą koją, kaip uodai, bet tikrai namie uodų nėra, kas tai dar galėtų būti?

va va man irgi taspats nutiko g.gif ir kojos visos isbertos neimanoma toks niezulys kad pasiemusi medicininio spirito tepuosi tas vietas. sos padekit kaip nuraminti si niezuli unsure.gif ir tuos neprasytus lovos svecius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliodija @ 2008 11 17, 17:22)
Sveika:)
Dar gali būti vorai.

O Dievuleliau doh.gif Juk sako,kad vorai nesikandzioja... schmoll.gif

O negali buti niezai?
Juos gali pasigauti betkur-autobuse i t.t., o visa seima gali uzsikresti per viena vakara.. blush2.gif
Kazkur skaiciau,kad jausmas panasus i dulkiu erkutes..
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 11 20, 23:25)
O Dievuleliau  doh.gif  Juk sako,kad vorai nesikandzioja...  schmoll.gif

O negali buti niezai?
Juos gali pasigauti betkur-autobuse i t.t., o visa seima gali uzsikresti per viena vakara..  blush2.gif
Kazkur skaiciau,kad jausmas panasus i dulkiu erkutes..

voru nebijau biggrin.gif ir ju neturiu, niezais irgi netikiu kad galejau uzsikrest nes tai pasikartoja ne pirma karta ir tuo paciu metu sezonu. o kandzioja tik mane vaikas tai ramus ir jokiu paberimu nera ir miega jis kitam kambary.taip kad nezinau ka daryt mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos
man ta pati bėda - atsikeliame sukandžioti lyg uodų... nors labai palaikome švarą, dažnai keičiu patalinę ir siurbiu lovą. NIEKO nepastebėjau... na būtų blakės - turėčiau nors vieną pamatyti. o taip - NIEKO, juokių vabzdžių. Nuo dulkių erkių taip būti negali.
Ką daryti?
SOS
Atsakyti
Sveikos,mane taip pat labai kanda doh.gif Antra savaite vaikstau visa sukandziota,galvojau gal nueit pas koki gydytoja ? Esu tvarkinga ir svari,nesuprantu kas cia uzejo ? verysad.gif
Atsakyti
Mane taip pat Santariskiu vaiku ligonineje tiek sukapojo,kad baisu ziureti,visi sonai niezti,raudoni,tai ir galvoju g.gif kad cia tikriausiai blakes. Jokie patrynimai nepadeda. Baisu pagalvoti kas dedasi ligoninese, kai pagalves ir paklodes su ciuziniais nekeiciamos po dvidesimt metu,pagulejom pora dienu ,tai daugiau nebenorim doh.gif gerai,kad vaikui nieko.
Atsakyti

Dar skaičiau, kad veiksminga yra įsigyti namų valymo sistemą, kažkokį naujausią dulkiu siurblį su ciuziniu valymo funkcija, kuris naukina tas erkutes ir visus mikrobus. Sako, kad aparatas tikrai geras, o skirtuma pajus visa seima labai greit. kaina (~5000lt). unsure.gif
reikes pasidomėti šiuo dulkių siurbliu g.gif
[/quote

Turiu tokia thumbup.gif Mano brolis pradejo dirbti konsultantu firmoje LUX, kuri tokius siurblius gamina.Tikrai super dalykelis, as karta i savaite, pries keisdama patalyne siurbiu lovas su tuo ciuziniu valymo antgaliu, tai man rytais jokio ciaudulio ir uzgultos nosies nebebuna, o ir kilimus bei dulkes namuose su juo siurbti tikras malonumas. ( jei ka domintu, tai rasykit i az, galesiu duot kontaktus)
Atsakyti
o sakykit kas kovojat su tom erkute, sakot patalyne sintetine renkates, o cia apie uzvalkalus ar tai ka i vidu dedam? nes man l. noris medvilniniu uzvalkalu, gal tada geriau silka rinktis? nes sintetikos nepakenciu
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 06 23, 19:44)
o sakykit kas kovojat su tom erkute, sakot patalyne sintetine renkates, o cia apie uzvalkalus ar tai ka i vidu dedam? nes man l. noris medvilniniu uzvalkalu, gal tada geriau silka rinktis? nes sintetikos nepakenciu

Kadangi dukra itin alergiška namų dulkių ir patalynės erkutėms, tai patalynė sintetinė, t.y. ne užvalkalai, o tai kas antklodžių, pagalvių viduje. Patalynės užvalkalai - medvilnė, bet keičiu kas 5 dienas ir to pakanka, kad naktys būtų ramios ax.gif Ir dar būtų gerai spec. užvalkalas ant čiužinio..yra ir spec. patalynė, bet kainos man neįkandamos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatule @ 2008 11 24, 11:54)
. NIEKO nepastebėjau... na būtų blakės - turėčiau nors vieną pamatyti.

Nė velnio irnesakyk.gif Galit metų metus nepamatyt..jos šviesoje neišlenda, o naktį ne taip lengva jas susekt cool.gif Smulkūs kieti 'dvokučiai' ax.gif Jei jau balduose įsiveisė, tai tik padegt arba iššaldyt butą, jau toks brudas... doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kas zinote kokia firma, kuri atvyksta i namus isvalyti ciuziniu? buciau labai dekinga uz patarimus? ax.gif
Atsakyti
Sveikos

mane irgi šie parazitai puola, baigiu išprotėt nuo niežuliojo. Atsikėliau iš po nakties susakstyta taškiukais. niežulys suaktyvėja vakarais tai net nežinau kad daryti unsure.gif reiks ieškot sintetinės patalynės nes pastovei varkstu pavasarį ir rudenį su tokeis parazitais. verysad.gif
Atsakyti
zinot kas gali buti, kad jus kanda blusos, ju galit pasigaut bet kur net ir parduotuvej ar autobuse. man taip buvo , atsikeldavau kelis rytus visa sukandziota is nakties ir labai niezedavo, ir viena vakara pamaciau taskeli ant patalynes , norejau nuvalyt o jis sokinet pradejo, turejau vargo kol pagavau ir sutraiskiau bet po to karto niekas nebekandziojo manes ax.gif
Atsakyti