Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

Miela Tutta !

Va, as jau po ispazinties, viskas gerai! mirksiukas.gif Labai patiko, jauciuosi super thumbup.gif

Nebijok, viskas bus gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 25, 14:56)
Miela Tutta !

Va, as jau po ispazinties, viskas gerai!  mirksiukas.gif  Labai patiko, jauciuosi super  thumbup.gif 

Nebijok, viskas bus gerai!  mirksiukas.gif

oi kaip smagu juu, kad parasei wub.gif kazkaip palengvejo, bet ne iki galo, bijau as tos ispazinties blush2.gif
Geros sventes oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(tutta @ 2008 07 25, 15:34)
oi kaip smagu juu, kad parasei  wub.gif  kazkaip palengvejo, bet ne iki galo, bijau as tos ispazinties  blush2.gif
Geros sventes  oro_buckis.gif

As irgi jaudinausi, net drebejau blush2.gif Bet labai siltai viskas praejo, tikiu, ir tau taip pat bus, tad perdaug nesijaudink mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Ir jums geros! wub.gif
Atsakyti
turiu podurnį klausimą, o tai hm... nueini išpažinties, o finalas kaip ir anksčiau ten kokių dešimt " sveika marija? "
Atsakyti
As tai su savo brangiuoju eisim ispazinties pas ta pati kunigeli.. Nezinau, man jis toks mielas.. galu gale kaip tik norisi kad viska apie mus zinotu ir tuoktu tas pats zmogus - man kazkaip rysys artimesnis blush2.gif be to, apie gyvenima nesusituokus.. manau, retas kuris kunigas to per ispazinti neisgirsta... ir nemanau, kad stebisi. O bart tai turbut visi pabara... as tai jau zinau, ir uz ka daugiausiai busiu isbarta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 07 28, 23:17)
turiu podurnį klausimą, o tai hm... nueini išpažinties, o finalas kaip ir anksčiau ten kokių dešimt " sveika marija? "

Man sake sukalbeti viena "Teve musu" rolleyes.gif

Bet siaip tai nerealiai graziai buvo - net palaimino rankas ant galvos uzdejes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 29, 14:11)
Man sake sukalbeti viena "Teve musu"  rolleyes.gif

Bet siaip tai nerealiai graziai buvo - net palaimino rankas ant galvos uzdejes  wub.gif

pasisekė gi tau smile.gif

paskuinį kartą išpažinties buvau vaikystėj pas tokį trenktą kunigą kurį visi vadinome seniu šalčiu arba pelkiu seniu, tai jis sakydavo po to 5 sveika marija ir 1 tėve mūsų. Čia už kokias nors vaikiškas nesąmones.... a la pažimių knygutės slėpimas. Na jis dar mėgdavo pastaugt.

tai man išpažintys su nieku geru nesiasociuoja... bijau kaip velnias. Na dar turiu pora savaičių apsispręst ir nebesuprantu ar man taip reik, ar tik dėl taisyklių. Na ne vidinio poreikio nejaučiu. . .

Atsakyti

paskuinį kartą išpažinties buvau vaikystėj pas tokį trenktą kunigą kurį visi vadinome seniu šalčiu arba pelkiu seniu, tai jis sakydavo po to 5 sveika marija ir 1 tėve mūsų. Čia už kokias nors vaikiškas nesąmones.... a la pažimių knygutės slėpimas. Na jis dar mėgdavo pastaugt.

tai man išpažintys su nieku geru nesiasociuoja... bijau kaip velnias. Na dar turiu pora savaičių apsispręst ir nebesuprantu ar man taip reik, ar tik dėl taisyklių. Na ne vidinio poreikio nejaučiu. . .
[/quote]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu ir prajuokinai biggrin.gif as irgi atsimenu, kad vaikysteje kalbedavau po 5 sveika marija ir "uztvirtinimui" teve musu. mano drauge karta nuejusi ispazinties pasake, kad is mamos pinigines paslapcia paeme 5 lt... tai jau taip jis ja bare biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Patarkite help.gif
MB pries vestuves nenori eiti ispazinties. Sako, kad nebutina, kad siais laikais "tokie" kunigai, kad jam ir mintyse uzteks ispazinti nuodemes ir pan. Mano argumentai issiseme, netgi baznytines santuokos atsisakymas nepadejo (nepatikejo) sad.gif
Kaip ji ikalbeti?!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2008 08 14, 09:53)
Sveikutes,
Patarkite help.gif
MB pries vestuves nenori eiti ispazinties. Sako, kad nebutina, kad siais laikais "tokie" kunigai, kad jam ir mintyse uzteks ispazinti nuodemes ir pan. Mano argumentai issiseme, netgi baznytines santuokos atsisakymas nepadejo (nepatikejo) sad.gif
Kaip ji ikalbeti?!!  4u.gif

manau, kad neverta įkalbinėti, tai kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas 4u.gif jei jis taip galvoja tebūnie, tik klausimas tada, kaip jis supratnta santuoką bažnyčioje, ar tiki ja, ar tavęs padedamas eina??? g.gif
Atsakyti
Truputi isizeidziau, as jo tuoktis tikrai neverciu ax.gif

katanelis,2008 08 14, 10:01]
manau, kad neverta įkalbinėti, tai kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas 4u.gif jei jis taip galvoja tebūnie, tik klausimas tada, kaip jis supratnta santuoką bažnyčioje, ar tiki ja, ar tavęs padedamas eina??? g.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2008 08 14, 09:53)
Sveikutes,
Patarkite help.gif
Kaip ji ikalbeti?!!  4u.gif

pas mus atvirksciai - MB sako, kad reikia, o as sakau, kad kunigas toks pat zmogus kaip ir as, kuris gal but ir daugiau nuodemiu uz mane turi g.gif ir nemanau, kad jis yra arciau Dievo nei as, ne jo galiose atleisti nuodemes, kunigu darbas yra skleisti Dievo zodi, o visa kita yra nuo seno prigalvota... ir kai per ceremonija jis paklaus, ar buvau ispazinties, pasakysiu taip ir tikrai nesumeluosiu nei sau nei jam nei Dievui

p.s.: kaip as sakysiu kunigui, kad gyvenu du metus su vyru nesusituokus ir galiuosi, kai as visai nesigailiu, o labai del to dziaugiuosi?? o juk ispazinties prasme yra atgailauti ir pasiryzti daugiau taip nebedaryti!!
Atsakyti