Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

QUOTE(Chippie @ 2008 07 21, 22:53)
niu va, as kai pradejau su MB kartu gyventi, tai nuo tada ir nebuvau ispazinties... vis kazkaip keista eit atgailauti uz tai kad kartu gyvenam. ir kaip atgailaut jei visai "negaila" blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 07 21, 21:53)
niu va, as kai pradejau su MB kartu gyventi, tai nuo tada ir nebuvau ispazinties... vis kazkaip keista eit atgailauti uz tai kad kartu gyvenam. ir kaip atgailaut jei visai "negaila" blush2.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif man visiskai taip pat!
Atsakyti
sekmadieni buvom pas kuniga, pasake kad ispazintis tai musu sazines reikalas. Buvau vakar paziuret kada katedroj misios, reiks gal kuri vakara nueit, kad sazine rami butu smile.gif
Atsakyti
kadangi pas mus buvo labai fainas kunigelis,tai nusivede pas save i kabinetuka ir padarem tokia kaip ispazinti.Nebuvau buvusi 11 metu. Pasakiau,kad gyvenu nesantuokoje ir rytoj zadu pasitaisyti(nes tai buvo vestuviu isvakares),tai kai pradejo juoktis.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 07 17, 22:10)
Tai ne visur aisku tokiu nesamoniu klausineja..! Bet esu girdejus, kad klausia kiek kartu per sav pvz.. nes jei darai nuodeme tai turi zinot kiek kartu  lotuliukas.gif ir dar klause ar praktikuoja anal.. ir oral..  doh.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif Nu cia kaip anegdotas..bet jei uzsirautum ant tokio tai ka as zinau..  doh.gif  blink.gif

blink.gif blink.gif

man tai irgi kažkaip nesinori meluoti ir dar kunigui smile.gif jaučiu teks nueiti išpažinties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 07 24, 09:22)
blink.gif  blink.gif 

man tai irgi kažkaip nesinori meluoti ir dar kunigui smile.gif jaučiu teks nueiti išpažinties smile.gif

Aš tai nežinau...kad ir nueičiau tos išpažinties, vistiek neketinu visko sakyti....tai koks skirtumas.....kažkaip labai stipriai pasikeičiau....o buvo laikai kai kiekvieną sekmadienį į bažnyčią ėjau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 07 24, 09:32)
Aš tai nežinau...kad ir nueičiau tos išpažinties, vistiek neketinu visko sakyti....tai koks skirtumas.....kažkaip labai stipriai pasikeičiau....o buvo laikai kai kiekvieną sekmadienį į bažnyčią ėjau... smile.gif

Jeigu neketinate visko sakyti, tuomet net neapsimoka eiti ispazinties - ji "nesiskaitys" unsure.gif

O as jau rytoj is ryto eisiu... bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 24, 10:50)
Jeigu neketinate visko sakyti, tuomet net neapsimoka eiti ispazinties - ji "nesiskaitys"  unsure.gif

O as jau rytoj is ryto eisiu...  bijau.gif

Man tai irgi ta ispazintis siek tiek fear.gif
blush2.gif Bet norisi nueiti, ir bus ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutta @ 2008 07 24, 10:08)
Man tai irgi ta ispazintis siek tiek  fear.gif
blush2.gif  Bet norisi nueiti, ir bus ramu  mirksiukas.gif

Tai va, as irgi taip pat galvoju drinks_cheers.gif
Greitai praeis, uztat veliau sazine bus rami smile.gif
Atsakyti
o tos kurios ispazinties eis, tai pas ta pati kunigi, kuri tuoksites, ar pas kita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutta @ 2008 07 24, 11:12)
o tos kurios ispazinties eis, tai pas ta pati kunigi, kuri tuoksites, ar pas kita?  ax.gif

Man paciai butu jaukiau eiti pas kita blush2.gif

Bet kadangi Bernardinu baznycioje yra tokia tvarka, kad nesako, kas tuoks (man rodos, jie net patys is anksto nezino, kuris bus laisvas ta valanda), tai ir nezinau, pas ka pakliusiu... unsure.gif

Tik lankstinuke pasiziurejau, kada jie klauso ispazinciu, penktadieniais 8.30-9.00, tai ta valanda ir trauksiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 24, 12:17)
Man paciai butu jaukiau eiti pas kita  blush2.gif

Bet kadangi Bernardinu baznycioje yra tokia tvarka, kad nesako, kas tuoks (man rodos, jie net patys is anksto nezino, kuris bus laisvas ta valanda), tai ir nezinau, pas ka pakliusiu...  unsure.gif

Tik lankstinuke pasiziurejau, kada jie klauso ispazinciu, penktadieniais 8.30-9.00, tai ta valanda ir trauksiu  mastau.gif

As tai irgi pas ta pati nenoriu blush2.gif Nes toj baznycioj vienas kunigas, o ispazintys atskiram kambariuky (ten toks atskiras kambariukas, kuriame yra ir klausykla)... tai kazkaip labai jau nesmagu ax.gif
Atsakyti