Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

QUOTE(Neriuke @ 2011 05 07, 21:54)
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 07, 22:13)

Žinot, trumpai pasakysiu, kad laimingiems ir protingiems žmonėms, tokių bėdų, kaip jums - nekyla biggrin.gif.

ajajaj smile.gif pasakyčiau, bet patylėsiu. Iki davatkų lygio nenusileisiu
Atsakyti
[quote=mafijozė,2011 05 08, 07:24]
Žinot, trumpai pasakysiu, kad laimingiems ir protingiems žmonėms, tokių bėdų, kaip jums - nekyla biggrin.gif.
[/quote]
[/quote]

Ką jūs pamiršot davatkų temoje?
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 05 07, 21:44)
nesu nuo baznycios ir Dievo nutolusi ir tikejimo gilinimo nereikia  smile.gif

Oho! Dar ir taip būna. g.gif
Atsakyti
O kaip jau buna? smile.gif
Atsakyti
Tikėjimas jau toks tobulas, kad jo jau gilinti nereikia? g.gif
Atsakyti
O man uztenka koki turiu smile.gif ir ji gilinu pati lankydamasi baznycioje sekmadieniais ir per didziasias sventes smile.gif
Ir beja, si tema apie ISPAZINTI PRIES VESTUVES smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Sandrita***: 08 gegužės 2011 - 20:15
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 05 07, 21:44)
Tai gerai kad mum nereikia tokiu kursu lankyti  smile.gif
Nes as asmeniskai nesu nuo baznycios ir Dievo nutolusi ir tikejimo gilinimo nereikia  smile.gif

Kam tada šnekėt apie tokius dalykus, jeigu tema tik apie išpažintį? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 08, 08:24)

Nepagrįstai įžeidinėdama kitus tik parodote savo neišprusimą ir žemą mentalitetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neriuke: 08 gegužės 2011 - 20:45
panos, tikejimas kiekvieno asmeninis dalykas, koks skirtumas kas del kokiu paskatu tuokiasi baznycioje, vieniem tik grazu kiti labai jau tiki i viska ka sventas rastas ir kunigelis sako, treti isvis atskiria religija nuo baznycios- na ju apsisprendimas gal jau tikrai kvailoka aiskintis kas didesnis krikscionis ir turi moraline teise ar ne tuoktis baznycioje. ar tai kad eini kas savaite i baznycia ir burbi ant kitu daro tave geresniu krikscioniu negu i baznycia neinanti zmogu?...
Bet kuriuo atveju, as tik ieskojau informacijos ka mazdaug kalba kunigas per ta ispazinti pries santuoka, ar tai tik tradicine ta ispazintis ar tiketis kokio nors gilesnio pokalbio su kunigu apie dvasios dalykus ir pan. ko mazdaug tiketis is tos ispazinties is vakaro pries santuoka. nes siaip nedrasu biskiuka su kunigu labai atvirai kalbetis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 05 08, 20:44)
Nepagrįstai įžeidinėdama kitus tik parodote savo neišprusimą ir žemą mentalitetą.

O vadinti žmogų nelaimingą ir neprotingą dėl to, kad jis nesidomi religiniais klausimais - tai aukšto mentaliteto ir išprusimo požymis
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 09, 17:04)
O vadinti žmogų nelaimingą ir neprotingą dėl to, kad jis nesidomi religiniais klausimais - tai aukšto mentaliteto ir išprusimo požymis

Aj, gal aš nebesivelsiu į diskusijas su jumis. Interpretuojate taip, kaip jums patinka, užuot skaičiusi tai, kas rašoma.

QUOTE(LaurackaJ @ 2011 05 09, 13:42)
Bet kuriuo atveju, as tik ieskojau informacijos ka mazdaug kalba kunigas per ta ispazinti pries santuoka, ar tai tik tradicine ta ispazintis ar tiketis kokio nors gilesnio pokalbio su kunigu apie dvasios dalykus ir pan. ko mazdaug tiketis is tos ispazinties is vakaro pries santuoka. nes siaip nedrasu biskiuka su kunigu labai atvirai kalbetis blush2.gif

Kaip aš supratau, tai galima pasirinkti arba klausykloj, kaip įprasta arba pokalbio formos.. Jei nedrąsu, tai visada galima pasirinkti klausyklą smile.gif.
Tik aš tai galvoju anksčiau nueiti, neapsikrauti šito paskutiniam vakarui smile.gif.
Man tai įdomu, jei pokalbio formos, o tai ten reikia vis tiek tuos visus formalumus susakyti? smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neriuke: 09 gegužės 2011 - 18:20
QUOTE(Neriuke @ 2011 05 09, 18:18)
Aj, gal aš nebesivelsiu į diskusijas su jumis. Interpretuojate taip, kaip jums patinka, užuot skaičiusi tai, kas rašoma.
Kaip aš supratau, tai galima pasirinkti arba klausykloj, kaip įprasta arba pokalbio formos.. Jei nedrąsu, tai visada galima pasirinkti klausyklą smile.gif.
Tik aš tai galvoju anksčiau nueiti, neapsikrauti šito paskutiniam vakarui smile.gif.
Man tai įdomu, jei pokalbio formos, o tai ten reikia vis tiek tuos visus formalumus susakyti? smile.gif)

Siaip mums kunigas yra pasakojes apie tuos vadinamus dvasinius pokalbius. Is esmes tai nera ispazintis, bet kai kurie kunigai uzskaito manau. Ta "tikroji" ispazintis pagal taisykles vyksta prie klausyklos pagal visa formule.

As kazkaip kaip tik galvoju eiti paskutini vakara, nesinori paskui prigriesyti iki to vel, o kiek gi cia reikia? Pamastei ir nuodeme yra biggrin.gif
Atsakyti