sakai nuolados! Butinai reiks uzeiti, nes kai po pedesoka , tai negaila ir pirkti 

QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 11:03)
Gal pasakisite kad esu kokia atsilikele,bet pima karta isgirdau apie tokia parduotuve
kazkaip neteko nekur matyt
nes visada ziuriukur kokia parduotuve yra,o sitos tikrai nemaciau 

Katė yra tik Kaune Laisvės a. viena parduotuvė, o kita Maximoj Pramonės pr. Vilniuj yra Marly ar Marli, nepamenu kaip ten rašosi

QUOTE(Editulia @ 2005 09 05, 14:07)
Tik va kainos aukštesnės, pvz, Katėj kelnės tokios pačios 50 lt, o Marli 140 lt. čia aišku su nuolaida.

QUOTE(vivaflame @ 2005 09 05, 16:45)
50 ir 140 uz toki pat daikta

QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 19:21)
50 ir 140 uz toki pat daikta
cia tai apsurdas,bet vienas niuansas - kokybe ta pati ar ten kur kaina didesne geresne kokybe? 

Kokybė tai turbūt ta pati.

buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus
visgi, mamos isgyre
nu nzn, ispudzio tikrai nepaliko
kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai

QUOTE(Sally @ 2005 09 06, 11:03)
O gal kas ka pirko ir galetu ikelt nuotrauku kad suprasciau kokio styliaus drabuziais ten prekaiuja 

Kai prabus lialka nufotkinsiu, nes dabar miega, tai nenoriu į miegamąjį eiti drabužėlių paiimti.
QUOTE(zefyras @ 2005 09 06, 09:45)
buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus
visgi, mamos isgyre
kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai 

Na kad marga tai pritariu, bet tikrai yra ir vienspalvių.

QUOTE(zefyras @ 2005 09 06, 09:45)
visgi, mamos isgyre

Mamos išgyrė? Kad dauguma peikė, o ne gyrė.