QUOTE(sviesi spalva @ 2009 03 06, 16:37)
Ernestytaaa, kaip tau sekasi? Kaip tavo draugiukai sauliukai gyvena?
Po truputi man.

Butu viskas liux jei ne sveikatelės pokštai, bet kaip ir prie visko pripratau ir daugmaž nebekreipiu dėmėsio, nėra kada.

Ruošiames su drama labai artėjančio festivalio "Pasijuokime kartu" atrankiniam turui, baigiam kurti naują spektakliuką, labai daug dirbam dabar.
Mano saulutės gerai laikos.

Tik va atėjo pavasarėlis ir mano Robertukas paliko mūsų mikriuką, jau pats keliauja į centrą. Nors ir važiuojant iš manęs pamatom jį autobusų stotelėj (jis beveik prie manes gyvena) pypsinam išsijuose kad ateitu, pavešim, pamoja ranka ir visai nusisuką, kažkuo užsimą, tai telefonu užsirašo tai taip ką, kad tik mes čiuožtume nuo jo galvos.

Pats labai nori važinėtis, pakeliuj jam patogiau sako taip ir pardes dar aplėkt, apsipirkt.
Labai gražiai dabar išmoko per šokių repeticijas šokti salsą, kvipstepą, lambadą, su savo panele viena iš geriausių porų, jų grupėj. Tik gailą turim dabar tokią atšokusia šokių vadovę kuri dar nė karto jų grupės nepristatė jokiam renginy, apart mūsų centre vykusios naujų metų šventės. Nei mūsų grupės neprastumia į renginukus, nebent kas iš mūsų senų pažystamų, senosios vadovės laikų, pasikviečia, nei jų grupės. Dirba tik kad dirbtu.

Gerai kad jis kaip ir aš per du kolektyvus dabar dirbam. Robertukas dar lanko dainuojamosios poezijos grupę, labai šaunia vadovę turi, dažnai į visokius renginius lekia, aš per dramą visur išlakstau, tai mums dar yra darbuku.
O dar viena mano saulytė draugytė, su kuria susipažinom vienam renginuke ir susiradom po jo vieną kitą per ONE portaliuką, tai šiuo metu kažkur truputėlį prapuolusi, įdomu gal vėl darbukais apsikrovus

Turėtu dabar jau ruoštis sporto olimpiadoms, įdomu labai kaip sekas, kaip gausiu iš jos žinučių, parašysiu.