Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(sviesi spalva @ 2009 03 06, 17:21)
Laba

sveika prisijungus vmm32  4u.gif . Laikas jau butu nustot verkt mirksiukas.gif . Tikiuosi dabar jau nebeverki? Juk musu saules zuikuciai patys nuostabiausi pasaulyje! wub.gif
... as is Kauno. Musu cia daug is Kauno - visas ratelis. Junkis ir tu, jei turi noro.
Papildyta:
Ausra 123, matau prisijungus. Kaip tavo vaikinai gyvena bigsmile.gif ?

sveikutes, sveika prisijungusi vmm32
abu buvo susirge, jau dabar sveikstam, o taip gerai, abu demesio praso, tai sunku, vienu metu skirti abiem laiko. va taip ir vargstam, laukiam vasaros norim daugiau i laukuti iseiti.
Atsakyti
sveikos visos mamytes bigsmile.gif neturiu ka daugiau pasakoti.auginu viena 2 vaikus.vyresne eina i mokykla o su mazium draugaujam namie.katik atsventem 5 metuku jubilieju 4u.gif gudrutis isdykes lepunelis mano.niekaip nenori draugauti su puoduku nors tikrai daug supranta.nekalbam dar.o kai tik pamieg tai dar apsimiegojas lipa is lovos ir jungia televizoriu ziureti twyniu ar teletabiu ir kompa dainu klausyti .ir dabar zyzia ir stumia mane kad leisciau ji prie kompo biggrin.gif siaip namie laksto o kieme vaiksciot nenori.tai mes retai iseinam i laukuti nes dar turim viena beda :labai bijo lipti laiptais ,tai reikia nesti ,lipa tik i virsu zemyn bijo.o gyvenam5 aukste.stabus mano vaikinas tai vos nutempiu paskui nugara skauda pora savaiciu blush2.gif
Atsakyti
vmm32 oi kaip tave suprantu del nesimo laiptais,as saviske gaunu i virsu uznest,o nulipt pati nulipa,o uznest gaunu del to,kad turi bedu su sirdele,gyvenam ketvirtam aukste,iki kokio antro pati uzlipa,bet labai pradeda ja dusint ir lupytes melynuot,tai toliau pati ja uznesu,nulip nulipa pati nes tai zymiai lengviau,tai del tu nesiojimu as irgi su nugara turiu problemu ir svajojiu,kad gal netolimoj atety iseisim i namucius su kiemu ir t.t,bus lengviau,o dabar abi kankinames,ypac sunervina kaimynai,kai pamato kad tempiu ja laiptais,klausineja kas del ko ir kaip,tai man jau nusibodo,tai atsakau,kad taip metu svori rolleyes.gif
Papildyta:
vmm32 sveikinu tavo suneli su praejusiu tortadieniu happybday.gif ,beje koks sunelio vardas?
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2009 03 06, 16:37)
Ernestytaaa, kaip tau sekasi? Kaip tavo draugiukai sauliukai gyvena?

Po truputi man. smile.gif Butu viskas liux jei ne sveikatelės pokštai, bet kaip ir prie visko pripratau ir daugmaž nebekreipiu dėmėsio, nėra kada. irnesakyk.gif smile.gif Ruošiames su drama labai artėjančio festivalio "Pasijuokime kartu" atrankiniam turui, baigiam kurti naują spektakliuką, labai daug dirbam dabar. smile.gif thumbup.gif

Mano saulutės gerai laikos. thumbup.gif Tik va atėjo pavasarėlis ir mano Robertukas paliko mūsų mikriuką, jau pats keliauja į centrą. Nors ir važiuojant iš manęs pamatom jį autobusų stotelėj (jis beveik prie manes gyvena) pypsinam išsijuose kad ateitu, pavešim, pamoja ranka ir visai nusisuką, kažkuo užsimą, tai telefonu užsirašo tai taip ką, kad tik mes čiuožtume nuo jo galvos. lotuliukas.gif Pats labai nori važinėtis, pakeliuj jam patogiau sako taip ir pardes dar aplėkt, apsipirkt. smile.gif
Labai gražiai dabar išmoko per šokių repeticijas šokti salsą, kvipstepą, lambadą, su savo panele viena iš geriausių porų, jų grupėj. Tik gailą turim dabar tokią atšokusia šokių vadovę kuri dar nė karto jų grupės nepristatė jokiam renginy, apart mūsų centre vykusios naujų metų šventės. Nei mūsų grupės neprastumia į renginukus, nebent kas iš mūsų senų pažystamų, senosios vadovės laikų, pasikviečia, nei jų grupės. Dirba tik kad dirbtu. unsure.gif Gerai kad jis kaip ir aš per du kolektyvus dabar dirbam. Robertukas dar lanko dainuojamosios poezijos grupę, labai šaunia vadovę turi, dažnai į visokius renginius lekia, aš per dramą visur išlakstau, tai mums dar yra darbuku. mirksiukas.gif
O dar viena mano saulytė draugytė, su kuria susipažinom vienam renginuke ir susiradom po jo vieną kitą per ONE portaliuką, tai šiuo metu kažkur truputėlį prapuolusi, įdomu gal vėl darbukais apsikrovus thumbup.gif Turėtu dabar jau ruoštis sporto olimpiadoms, įdomu labai kaip sekas, kaip gausiu iš jos žinučių, parašysiu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 07 kovo 2009 - 14:04
QUOTE(vmm32 @ 2009 03 07, 10:01)
sveikos visos mamytes

Labas vmm32 4u.gif.Smagu kas isdrisai parasyti,mes cia visos panasaus likimo mamos,manau rasi pas mus patarimu,galesi pasiguosti,ar pasidalinti geromis naujienomis 4u.gif .Sveika atvykus ax.gif

Ernestytaaa,tavo energijos cia mums visoms uztektu.Oi prisijuokiau is tavo draugucio,kaip jis su jumis vaziuoti nenorejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusia5: 07 kovo 2009 - 23:01
Sveikinu visas mamytes ir mergaites su graziausia pavasario svente- su Kovo 8!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su pirmaisiais pavasario varpeliais, Su pirmąja vyturėlių gėsme. Laimės, Džiaugsmo, Sveikatos, energijos Linkiu kovo 8-osios proga.
user posted image
Atsakyti
SU KOVO 8-taja mamos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

vmm32 as irgi viena auginu du vaikucius.Smagu,kad prisijungei prie musu wub.gif Cia mes visos viena kita palaikom ir padedam wub.gif wub.gif wub.gif

Ernestytaaa pajuokinai su Robrtuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ir savo sveikatele ziurek wub.gif Pas tave tiek energijos saunuole esi wub.gif wub.gif wub.gif

Visas su KOVO 8-taja oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Vejo supuoklese supasi rytas...
Lietaus laseliai kalba paslapcia...
O as ir vel sakau Jums labutis,tikiuosi siandien bus gera diena.Su kovo 8-aja...user posted image
Atsakyti
smile.gif
Visas su kovo 8-aja!!!

user posted image

Saulės mamyte, dabar jau tikrai kiek galiu stengiuos saugot sveikata, pagal viską užvakar turėjau turėt darbuko, sėdėt laisvės alėjoj, Kaziuko mugėj. Bet trečiadienio vakarą galvojau galvojau ir kaip bebuvo sunku apsisprendžiau pati atsisakyt šio smagumėlio. Laiku susipratau kad visą gerą pusdienį galiu lauke sedint taip prisimūgiaut kad tiesiai reanimaciją po to išvežtu. doh.gif Kažkaip didelis noras neužkilo mėgint laimės šįsyk. schmoll.gif Mat vis dar bronchito pasekmės primena apie save menkiausiai slystelėjus, tik biški kas ir vėl kosčiu kaip pasiutus. Neįvaizduoju kada tai baigsis. Ir žuvų taukus geriu nuo naujų metų, ir visokiu daržovių košytes valgau, įmuniteto berods išvis nebeturiu. Menkutelis pašalimas ir viskas. Kas čia man pasidarė, nieko nebesuprantu. Bent jau gimsta atsakingumo jausmas po tokių sirgimu. tongue.gif Pačiai net keista kaip apsivertė liežuvėlis centro organizatorei atsakyt, kad gal visgi neprekiausiu mugėje šįsyk. lotuliukas.gif Nors iš pat pradžiu kaip gavau pasiulymą lėkt į muge kaip visad užsidegus sutikau, numojau ranką į visus kosulius, paskui, tik gryžus namo kažkoks vidinis balsiukas pabudo, kad gal per stipri riziką šį kartuką. doh.gif smile.gif
Atsakyti
Visas sušvente 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasiilgom jūsų wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir kiek daug naujų ir nepažįstamų mamyčių prisijungė smile.gif Iš dalies liūdną, tačiau kartu ir gerai visoms čia bus daug langviau man tai šis forumas labai padėjo smile.gif
vmm32 mūsų vaikučiai panašaus amžiaus mum gegužį pus penki metukai smile.gif

Atsakyti