Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikos,mums pernai vasara mine taip buvo,gryzom namo visi po dukros komunijos,o Justas ne is sio nei is to pradejo drebet ir melynuot,galvojau pati numirsiu to isgascio,bet pavojus greit praejo,pasirodo tiek buvo uzkieteje viduriukai nuo papi;ldomo kalcio,tai daugiau ne nemeginau jam jo duot
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus tiek daug nesitkejom sulaukt ACIU... wub.gif

Mes laukiam ateinant mokytojos o paskui eisim i lauka pavaiksciot,nes labai geras oras.Sugalvojom dar i cirka nuvaziuot,tai Goda laukia baisiausiai,turetu but smagu...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

mine laikykites ir greiciau sveikit wub.gif wub.gif wub.gif Mes irgi visa seima sirgom ir gulejom su aukstom temp,o del galuniu melynavimo,tai irgi nieko nezinau.Linkiu jums greiciau pasveikti wub.gif wub.gif wub.gif

hermita laikykites jums daug sveikateles 4u.gif

O man zinokit irgi ne kas su sveikata doh.gif Vakar pasiemiau savo mazyle is darzelio ir nuvaziavom i parduotuve.Stovint prie kasos man pasidare labai silpna ir pradejo akyse temti.Labai issigandau del Emilytes,nes jauciu,kad alpstu,tai jai dar spejau pasakyti,kad niekur nuo manes nesitrauktu,kad ir kas beatsitiktu ir kasininkei pasakiau,kad man labai blogai ir atsijungiau.Mane pagavo toks vyras ir pasodino ant kedes,o kasininke saunuole nubego greitai i vaistine ir paprase amoniako,tai tik jo pauosciau ir atsigavau doh.gif Tai rytoj vaziuosiu pas gydytoja,kad viska paziuretu man doh.gif siaubas,kaip bijau eina sau blink.gif Vis pagalvoju jeigu man kas atsitiktu kas butu su mano mazyliais,jeigu ras man ka blogo,kas tada bus cray.gif

Visiems linkiu greiciau pasveikti ir mamytes saugokite save wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Vaje, saulės mamyte, kas gi tai.  g.gif  verysad.gif Laikykis.  console.gif Butinai greičiau nueik pas daktarus išsitirti. Bet labai tikiuos bus viskas gerai ir nebus nieko labai rimto.  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 04 kovo 2009 - 16:37
Saulesmamyte negalvok blogu dalyku,gal tau cia pries mm.man tai daznai taip buna,o ypac stovint eileje arba autobuse,tik dabar jau nebealpstu,bet pasidaro labai negera,bet aisku pasirodyt gyditojams butinai reikia... laikykites console.gif

ir visiems ligoniukams po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vilte*: 04 kovo 2009 - 16:51
saules mamyte neprisigalvok tokiu nesamoniu,nu gal pervargai ,gal organizmas pasilpo,o tu is kart save nurasai nono.gif
Atsakyti
Labukas

Saules mamtyte ir man daznai buna silpna ir kelis kart "atsijungus" buvau. Gal kad mazai oro, daug zmoniu, be to po gripo, jei ir tu sirgai - nusilpusi esi. Nueik pas gyd. butinai. Bet labai nepergyvenk, gal nieko rimto g.gif Gali buti tikrai kaip Vilte sako, pries mm, o jei dar ir po gripo tai visai gali buti, tiesiog gal viskas susidejo g.gif . Kad viskas gerai tau butu.

Vilte, kaip cirkas? Ar patiko?
Mine sveikit 4u.gif , kas cia jus dabar visus isgulde? O del melynavimo, galvoju gal del to kad bronchitas - kvepavimo nepakankamumas, bet sirdute butinai pasiziurekit. Pabandyk nueit kai pasveiksit gydytojos darbo pabaigoj, buna, kad koks vaikas neatvyksta, tai ir pasiziures.
Hermita, kaip smagu, kad jums viskas gerai.
Giedre 10 laikykites kaip nors, sveikit ir kad greiciau jums viskas praeitu ir kad labai sekmingai.
Atsakyti
Aciu jums visoms labai uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif Man net lengviau pasidare siunciu jums visoms oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

Ech, ir ko čia tos ligos prikibo!

Saulesmamyte, laikykis, vitaminų nusipirk, pasilpus esi tikriausiai. Ir aš vieną kartą buvau atsijungus prieš kokius keturis metus. Lenkiausi prie vaiko, viskas aptemo, klinkt.... Atsipeikėju- keistas jausmas toks, matyt ir susmukau vietoj kaip stovėjau: žiūriu, sėdžiu atsirėmus į sieną doh.gif Atsigavau tai greitai. Gerai, kad namie viskas, ne lauke kur... Pervargimas.
Jau gal buvai pas gydytoją? Viskas bus gerai, nesirūpink per daug mirksiukas.gif

Mine, sveikit greičiau, stiprėkit. O kas jums visiems arbatytės išverda? ...
Mano vyras irgi buvo sugripavęs, bet mes mergaitės, atsilaikėm. Gerai jam buvo: pusryčiai, pietūs, vakarienė, arbata- į lovą... biggrin.gif Tai greit ir pasveiko... Linkiu ir jums to paties drinks_cheers.gif Na, o dėl mėlynavimo tai nežinau...

Hermita, džiugu, kad pas jus viskas gerai tongue.gif

Giedre10, laikykitės. Mes irgi nežinom, kas laukia, vėl širdutę važiuosim tikrintis...

Vilte, kaip gi cirkas, ar labai smagu buvo?

Atsakyti
Labas rytas

i cirka vaziuosim tik kovo 10 d.i Siauliu arena.tikiuosi,kad nesusirksim iki tos dienos,nes aplinkui tiek daug serganciu...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Trude

Ir gerai,kad eini, kad veržiesi, svajoji,
Kad šypsaisi linksmai, arba tyliai verki.
Ir gerai, kad sava širdimi išmatuoji,
laimę, džiaugsmą, kančias, net viltis ateity.
Juk žinai-nebegrįš atgalios kas praeina,
Negali nei sustot, nei palaukt negali.
Gal gerai, jog atrodo, kad metai praeina,
O gyvenimas lieka dar vis ateity..
Su Gimtadieniu..!

happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
labutis
Trude
buk gaivi ir linksma
kaip pirma zaluma
kaip pavasaris buk