Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2009 03 20, 00:59)
Sveikutes 4u.gif

Sveika Lstan prisijungus prie musu 4u.gif

Toniukui irgi labai buna raudoni zandukai,kai prasideda sildymo sezonas.Ir kai suvalgo apelsinu arba mandarinu ir kai pavartoja pieno daugiau produktu.Bet radau labai gera krema ir mums jis labai padeda ir vaikstom ne raudonais zandukais 4u.gif

Tai gal galit parasyti kaip tas kremas vadinasi. O as norejau paklausti mamyciu, kokius jus perkat vaikams vitaminus ir ar pastoviai duodat.Nes as paskutiniu laiku kazkaip nebeduodu vaikui vitaminu.O gal reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerijonas: 19 kovo 2009 - 20:38
Sveikutes!nu ir priraset doh.gif doh.gif seniai ir nebuvau prisijungus,turejo liudnu rupesciu-palaidojom mociute,tecio mama. verysad.gif verysad.gif
Rugilyte jau pasveiko ir keliauja i darzeli.Jauciasi ji ten gerai,gauna daug pagalbos -logopedas,spec.ped.,masazas,kineziterapija o ir grupej derai sekasi.Dar pradejom lankyt ankstyv.reabilitacija pol.-tai vos speju suktis.Dar mus labai kviecia nors 2k.per savaite surdopedagoge i kita darzeli.gal reiketu,gal kalba kiek atsiristu,gal tas neprigirdejimas cia labiausiai ir kisa koja/
Su valgymu problemu neturim,pati valgo nuo 1,7men. thumbup.gif Tik su bambonkem turim bedu doh.gif blink.gif -sprigsta.Dantimis negriezia,gal tikrai yra rysys tarp tu dalyku g.gif
Dangire,kai paskaiciau tavo istorija,nejauku pasidare.Bet saunuole,kad nuejai ikim svoietimo skyriaus thumbup.gif O Dangiruciui : wub.gif wub.gif -Sekmes darzelyje!ir kada tos senos pirdylos prades kitaip galvoe blush2.gif blush2.gif
Lstan,sveika prisijungus!
Mano merginos neuzmiega vienos savo kambary,tai su teciu paeiliui migdom,ir dar pasakas butinai turim uzleist.Si vakar mano eile lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ryt keltis 6val. verysad.gif
Labankt!
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Sveika, prisijungusi , Lstan mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Malonu bus pasidalinti mintimis.

Dangire, šaunuolė, kad ėjai į švietimą, kaip tik taip ir reikia daryt. Kai kas nors negerai darželyje ar mokykloje, tėvų nusiskundimai daug ką gali pakeisti. Beje, gerai, kad apie spaudą užsiminei, gal dėl to ir geresnį darželį gavai thumbup.gif

Mine, šaunu, kad Rugilytei gerai sekasi, ir užsiėmimų turi daug, tuoj pažangą padarysit mirksiukas.gif

Buvom pas kardiologę Panevežyje. Širdutės defektėlis sumažėjęs. Bet perkrautas, padidėjęs dešinys skilvelis, tad gavom siuntimą į Santariškes. Važiuosim kitą savaitę. g.gif
Mes taip pat jau apie darželį galvojam, esam užsirašę nuo balandžio mėn. Darželyje yra spec. grupė, masažistė, baseinas, kur mankšteles daro. Vien dėl to ir leisčiau po kelias valandas per dieną. Tik taip dar nesinori palikti mažiukės, juk tik metai ir du mėn. bus... Ir sirgti gali pradėt... Eisiu į darželį pasikalbėt dar, kokia ten situacija.
Be to, dar ir apie sanatoriją galvojam. Mūsų kodas taip pat f85, tad prisiklausę gerų kalbų apie Palangos Gintarą, mėginsim patekti ten.
Augustytei taip pat žandukai parausta, tampa šiurkštūs. Tepu vaikišku Seba Med kremu, tai jis sušvelnina odelę. Geria KIDDI vitaminus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeta: 20 kovo 2009 - 08:46
Sveikutes 4u.gif

valerijonas as perku krema BASALIS ji gamina kauno klinikose ir nezinau ar kituose miestuose jo yra 4u.gif Bet jis mums labai padeda tikrai super kremas ir man rankas isgydo,kai nuo plovimu suskilineja thumbup.gif

mine saunuole Rugilyte,kad tiek uzsiemimu turit thumbup.gif

Jau nuo rudens pradesim eiti i kita darzely thumbup.gif Nes Toniukas jau prades eiti i pries mokykline grupe,tai tam darzelyje stipriau paruos i mokykla 4u.gif

As duodu vaikams pieno mineralu tabletes,nes ten kalcis,nes mano mergytei jau dantukai keiciasi,tai duodu sitas tabletes abiem 4u.gif

Mes isvaziuosim i sanatorija balandzio pabaigoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 20 kovo 2009 - 13:51
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 03 20, 14:50)
Mes isvaziuosim i sanatorija balandzio pabaigoje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Saunu,manau tikrai susimatysim 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif 4u.gif Mes ir i sanatorija vaziuoti zadejom,bet apsirgom.As kazkokia tai bacila i namus uznesiau unsure.gif Maziukas 3diena karščiuoja,bet šiandien jau nebe tokia aukšta temeratūra.Jei nekils vakare tai nereiks antibijotiku duoti,kaip gerai būtu bigsmile.gif Vyresnysis šyryt su temperatūra atsikėlė, verysad.gif Kai pasveiksim butinai vaziuosim i palangos gintara.Tikiuos maziukui tikrai bus geriau.
Atsakyti
Labas medeta 4u.gif 4u.gif

Ziuriu musu maziukai panasaus amziaus.Mano gimes 2007.grodzio men.Kaip tavo mergytei sekas?Mums neblogai,tik fiziskai esam silpnoki.
Atsakyti
4u.gif sveikutes as cia naujoke...turiu suneli saules vaikuty bus 2metukai
Atsakyti
QUOTE(rokucio mamyte78 @ 2009 03 21, 23:15)
4u.gif sveikutes as cia naujoke...turiu suneli saules vaikuty bus 2metukai

Sveika prisijungusi 4u.gif
Auginsim kartu wub.gif
Atsakyti
labas rytas

Buvau peleda, dabar esu priversta tapti vyturiu. Mano zmogutis eme prabusti 6.30 doh.gif smile.gif

Sveika prisijungus Rokucio mamyte 4u.gif Maniskiui - 2,5 metuku mirksiukas.gif . Papasakok daugiau apie savo mazyli. Kokiu problemeliu turit, pasidalink dziaugsmeliais. Visom kartu smagiau gyvenasi.

Uzjauciu Mine, del mociutes.
Dziaugiuosi kad Rugilytei sekasi wub.gif
Saules Mamyte dziaugiuosi, kad viskas tau susitvarke, dovanok, neatsakiau i sms blush2.gif , kazkaip praziopsojau , radau po keliu dienu...

Valerijone, as tepu medetku tepalu, yra toks vaistinese. Man labai patinka. Anksciau sakydavo kad jis "Sanito", dabar geriau isiskaicius radau , kad lenkai ji gamina, nors pakuote lietuviska g.gif . Savo Linui duodu sulciu svieziai spaustu (morku, obuoliu ir labai nedaug burokelio) po puse puodelio kartais kas antra diena, kartais reciau. Duodu dar kalci Kidi arba pakeiciu Osteokare su vit d ir magniu.

Noreciau ir as prie juros i "Gintara", bet tiek laiko be namu neistverciau, be to neturiu kur vyresnele palikt, kol mokosi. Mes sturmuosim RC smile.gif . Dabar ipusejom ankstyvosios korekcijos uzsiemimus.
Mine, speju, kad lankom ten pat mirksiukas.gif , kokiom jus dienom?

Medeta sekmes jums Vilniuje, kad viskas gerai butu.
Atsakyti
sveikutes.
sveika prisijungusi rokucio mamyte78, musu mazyliai tokio pat amziaus, papasakok daugiau apie savo mazyli, is kur jus.
mano titukas tai pat pradejo keltis 6val, ryte.
Atsakyti
sveika prisijungus rokucio mamyte78,mes ir beveik to paties amziaus,labai smalsu ka mokate,kaip sekasi
mes vargstam su dantukais .antra diena auksta temperatura irzlus,dygsta 6 dantukai is kart,jau paskutiniai,tikiuos neprikibs jokia ligele
Atsakyti