QUOTE(Jorky @ 2009 03 28, 21:08)
ne, ji nepirko priemoniu salone. tai jums kaip 10 metu lankotes ir daro nuolaida. o mano draugei daze ir kirpo ir suplojo 500 lt. dar kita norejo pas ja eiti, tai telefonu admin istratorei papasakojo ko mazdaug nori, tai ta pasake, kad kainuos 450 

Nemanau,kad man taiko kazkokias kitas,zemesnes kainas.Tikrai ne.
Pora mano draugiu irgi lankosi,tai moka panasiai.
Niekad nei viena nemokejo 500Lt

Cia turbut kazkoks nesusipratimas.Nera pas ja tokiu kainu

Sveikos.. As buvau kirpykloje Laimiss pas kirpeja Irina.. Kirpimas man labai patiko
o wat dazymas sruogelemis nelabai

QUOTE(Lasva @ 2009 03 31, 22:05)
Sveikos.. As buvau kirpykloje Laimiss pas kirpeja Irina.. Kirpimas man labai patiko

Laba,
Aš irgi "gundausi" pas Ją užsirašyti. Gal galėtum pasismulkinti, kokie Tavo plaukai buvo ir ką padarė (o jei nuotrafką?).

QUOTE(robertaslt @ 2009 03 31, 19:17)
ot, krize tik prasidejo, as vel bedarbis, kur nenueinu visi sedi be darbo. net nezinau ka daryti. as net galvoju uzsiimti psichologine pagalba istiktiems krizes. jei ka kreipkites.
tai , kad neturi reikiamo issilavinimo, kad tuo uzsiimti

Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2009 03 31, 21:14)
Nemanau,kad man taiko kazkokias kitas,zemesnes kainas.Tikrai ne.

zinok, ilgai besilankanciom tikrai taiko nuolaidas. O del kainu, nezinau, man sake, kad tiek mokejo, nebent man pamelavo

QUOTE(Indijaa @ 2009 03 24, 23:18)
real_cat, as irgi nroejau prasyt fotkes, bet buvau aplenkta... labai idomu kaip nusruogino.... o kokios kainos pas ji?
Sveikos,
pirmiausia atsiprasau kad neikeliau foto, vis neprisedu prie namu kompo, uzversta esu

Kainos pas ji tokios: kirpimas 200 lt, dazhymas priklauso nuo dazu kiekio, viska jis skaiciuoja, dazy negaili, nes tada grazesne spalva gaunasi kaip jis sake..
As sumokejau 600lt...
parasykit kaip ikelt foto, nemoku

QUOTE(Sherbet @ 2009 04 01, 07:42)
Laba,
Aš irgi "gundausi" pas Ją užsirašyti. Gal galėtum pasismulkinti, kokie Tavo plaukai buvo ir ką padarė (o jei nuotrafką?).

as irgi vis gundausi pas ja nueiti

Papildyta:
QUOTE(real_cat @ 2009 04 01, 11:56)
Sveikos,
pirmiausia atsiprasau kad neikeliau foto, vis neprisedu prie namu kompo, uzversta esu
meginsiu sia savaite prisesti.
Kainos pas ji tokios: kirpimas 200 lt, dazhymas priklauso nuo dazu kiekio, viska jis skaiciuoja, dazy negaili, nes tada grazesne spalva gaunasi kaip jis sake..
As sumokejau 600lt...

As sumokejau 600lt...

ieik i www.radikal.ru
ten paskaityk, viskas aiskiai parasyta, tikrai ikelsi, jei ko nesuprasi, padesim

Sveikos,
esu du kartus buvus pas Lina is Franko salono Pilies g-tvej Vilniuje. Maciau, kad jau kazkas apie ja rashe, bet ne per daugiausia. Tai va, mano ispudziai labai geri
Tuos du kartus ejau pas ja, nes norejau kardinaliau pakeist sukuosena: pirma karta nukirpo kirpciukus, kuriu anksciau gyvenime nebuvau turejus, nes galvojau, kad netinka apvaliam veidui. Lina pasiule nukirpt, sake, kad veliau negalesiu be tu kirpciuku gyvent ir kad jokia cia taisykle, kad apvaliam veidui netinka kiprciukai. Taip ir nutiko - likau patenkinta, nors ir reikejo laiko, kad priprasciau, dabar va jau kelis metus vaikstau su kirpciukais. Patinka todel, kad paslepia sklastyma, kuris anksciau nekaip atrode, kai neturejau kirpciuku, ir siaip idomiau man su jais, galima keist ilgi, idomiau iskarpyt. Antra karta ejau pas ja, kai apsiprendziau nusikirpt ilgus plaukus. Ejau iki galo nezinodama, kokios sukuosenos noriu, tik tiek, kad trumpai. Uzsiminiau apie kare, tai sake, kad nepataria daryt to tradicinio, nes mano plaukai nelabai tinka tokiam kirpimui (stori, siek tiek garbanojas, pucias), bet nukirpo panasiai i kare - prieky paliko siek tiek ilgesnius plaukus, iskarpe per visa ilgi (mano atveju tai tinka, nes iskarpymas skatina mano plaukus labiau garbanotis). Patiko tai, kad nukirpo labai trumpai kirpciukus be jokiu pastabu, kad gal nereikia tokiu trumpu, kad ir taip trumpi (nes pastebejau, kad kai kurios kirpejos linkusios stebetis, kai paprasai padaryt ka nors, kas neatitinka ju isivaizdavimu
) Zodziu turi ka pasiulyti, kai nelabai zinai, ko nori, kerpa greitai, nesicackina po pora valandu. Mokejau uz kirpima 100 lt. Man tai nera labai normali kaina, nes tikiu, kad tikrai galima rast gera kirpeja ir pigiau, bet taip jau nutiko, kad uzsukau pas sita kirpeja pamacius jos darytus kirpimus Paneles zurnale (kazkur pries 4 metus) ir likau patenkinta. Tokia kaina mokejau visu pirma uz PASITIKEJIMA kirpeja, kad nepadarys is plauku nezinia ka ir tures ka pati pasiulyt. Dazytis pas ja neteko, tai del sito nieko negaliu pasakyt. Dar pas ja kirposi pussesere, is ilgesniu plauku nukirpo labai graziai trumpai, gan paprastai, be jokiu imantrybiu, bet idomiai. Mama ejo pasikirpti visai trumpus plaukus, tai sake, kad jai kirpimas patiko tuo, kad plaukai atrode tvarkingai bent 2 men. po apsilankymo. Dabar va vel ruosiuosi pas ja nuvaryt, kad suteiktu plaukams normalesne forma, nors taip pat noreciau isbandyt ir kitu siame forume paminetu kirpeju darba
Tad Lina galiu rekomenduot, smagu butu, jei kas kada pas ja apsilankes parasytu cia gera atsiliepima
sekmes visoms gero meistro beieskant
esu du kartus buvus pas Lina is Franko salono Pilies g-tvej Vilniuje. Maciau, kad jau kazkas apie ja rashe, bet ne per daugiausia. Tai va, mano ispudziai labai geri

Gal kas žinot kur iš akropolio išsikėlė SALON +?????

QUOTE(vaida101 @ 2009 04 03, 12:13)
cia apie Vilniaus akropoli? :}} jei apie Vilniaus, tai yra akropoly salon+ :} pries ermitazo kasas

QUOTE(Lasva @ 2009 03 31, 23:05)

rimtai? o as kaip tik kazkodel nenoriu eiti pas ja kirptis