Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

Anksciau sia buvo diskutuota apie Tony & Gye salona Vilniuje. Noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 08, 21:50)
Anksciau sia buvo diskutuota apie Tony & Gye salona Vilniuje. Noreciau atsiliepimu 4u.gif

šiandien ten einu (pirmąkart). parašysiu atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(little 15 @ 2009 04 09, 11:02)
šiandien ten einu (pirmąkart). parašysiu atsiliepimus

labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
manau kad viskas bus gerai, nes kai kaina virsija 100 visada klientams patinka nes jie negali patiket kad bus blogai. Tikejimas daug ka lemia .
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 04 09, 18:54)
manau kad viskas bus gerai, nes kai kaina virsija 100 visada klientams patinka nes jie negali patiket kad bus blogai. Tikejimas daug ka lemia .

na tikejimas tikejimu, bet jei uz 100 + lt iseini ryzas, raudonas ar zalias ar visai gavosi ne tas ko norejai, tai tikejimas isgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 09, 14:40)
labai lauksiu  4u.gif

taigi atsiskaitau - buvau pirmąkart, kirpausi pas Jurgitą, mokėjau 120 (pas juos sistema - kainos yra nuo 80 iki 140 už kirpimą, priklausomai nuo meistro kvalifikacijos lygio). plaukai mano tiesūs-garbanoti, lengvai pučiasi, kirpausi trumpai (nors pirma norėjau 'bobo', bet paskui nusprendžiau, kad pernelyg jis dabar populiarus)
patiko, nes:
visų pirma, nebijojo kirpti. t.y., visą gyvenimą susiduriu su kirpėjom, kurios saugo mano plaukų ilgį labiau nei aš pati ir nuolat aš turėdavau įkalbinėti kirpėjas kirpti trumpiau
antra, tarėsi su manimi dėl visko, ką daro
trečia, nelindo kalbėti tol, kol pati nekalbinau
ketvirta, apkirpo gražiai ir stilingai (šis aspektas būna tikrai retas, nes daugumą kirpėjų kerpa pagal vieną kurpalių. na bent jau tos, pas kurias teko gyvenime kirptis)
penktą punktą galėčiau parašyt po kažkiek laiko, kai žinosiu kaip atauginėja ir kaip sekasi pačiai tvarkytis plaukus

taip pat ten šiandien kirposi ir draugas. kirposi paprastai trumpai, bet neatrodo prastai, nes, atrodo, iškarpytas kiekvienas plaukas atskirai.

QUOTE(robertaslt @ 2009 04 09, 18:54)

tikėjimas gali daug ką lemti tada, kai žmonės eina į kirpyklą tam, kad pasitrumpinti galus ar pan ir moka už tai šimtus. kai meistras keičia tave kardinaliai, tai ar 20, ar 100, nebe tame esmė, tik kad už 100 didesnė tikimybė, kad gausi gerą variantą.
Atsakyti
little 15, labai dekui uz komentara 4u.gif
as uzsiasiau antradieniui pas Misa, tikiuosi nenusivilsiu. Noriu tik paskirpti galus, kirpcius ir nusidazyti savo iprasta spalva, na nbent kazka pasiulys pakeist, bet nezymiai ax.gif tai laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2009 04 08, 10:14)
Sveika, butu idomu suzinoti kokia kirpimo kaina tame salone, kaip nukirpo (iskarpe ar pan., ar lengvai susitvarko, ir t.t.). Ar labai dideles eiles, kiek laiko reikia laukti. Tai tik tiek  biggrin.gif

Sveika,,
kainu konkreciu nzn,, pasiskaitynejau forumuose,pasiemiau pinigu kad uztektu ir i salona.. Na man paciai kainavo 350 (kirpimas ir dažymas). Sruogelem daze, plaukus patrumpino , siek tiek trumpiau nei peciu ilgis, bet prieky paliko pora ilgesniu sruogu,, pakirpta taip kad plaukų atrodytu daugiau ir storesni.
Dėl eilių tai jų nera. Na bent jau kai as rašiaus, tai jau kitai dienai ir užsirašiau.
Vėl grizkim prie plaukuciu... Taip , susitvarko gerai, lengvai,, ir krenta gerai. Ir ryte atsikelus ciki atrodai biggrin.gif che che.. niu kaip trumpi plaukai matyt tai taip ir yra. As tokiu dar neturejau tai man smagu..
Atsakyti
Mergaites, tikriausiai jau kalbejot, bet gal galit paminet zmogu, mokanciu dirbt su garbanotais plaukais? Dekoju, ir atsiprasau, jei kartojuos su klausimu. ax.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,
ieskome, kas noretu pabuti modeliu plauku dazymo seminare.
Italu meistrai dazys plaukus balandžio 27d. Vilnius, balandžio 28d. Kaune.
Norinčios nemokamai ir graziai nusidazyti plaukucius, rasykite i az
Atsakyti
sveikos,gal kas lankotės šiame salone ir galėtumėte pasidalinti įspūdžiais http://www_sarmastyle_lt/ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 08, 21:50)

Aš kerpuosi pas Mišą, MB pas Martyną, abu patenkinti drinks_cheers.gif Pas Mišą pirmą kartą pabandžiau kai jis dar dirbo Simonoje, teko pabūti dar ne pas vieną meistrą, bet vis grįžtu wink.gif
Atsakyti