Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

Sveikutės wink.gif
Dažiausi savo plaukučius pas vieną ir tą pačią kirpėją jau kokius 13 metų... O vat ji ėmė ir išėjo į dekretą unsure.gif
Skaitinėju dabar apie visų išgirtąją Iriną ir mąstau - gal ir man verta pabandyti? g.gif
Mano plaukučiai ilgi, dažyti šviesiom sruogom - kažin, ar įmanoma būtų nudažyti visus plaukus viena spalva, artima natūraliai (kad beveik nesimatytų, jog dažyti)? Mergaitės, ar tie JOICO dažai geri, natūralūs? ax.gif Galvoju, gal 'atsigautų' plaukučiai?
(daug metų dažiausi su nepernelyg gerais dažais - Londa) blush2.gif - plaukai kaip šiaudai nuolat
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 19:52)
Mandarine(vilniuje) ten gerai kerpa?
ten profesionalai?
Nes man reik pasitrumpinti ir nežinau kur eiti.

Ir mažaug  kiek kainuotų  pakirpimas plaukų?

man labai patiko, už kirpimą palikau 60 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 07 04, 13:50)
Tam paciam salone kerpuosi tik ne pas Daiva o pas Jovita  smile.gif

ir kaip?

Gal turite kokių patikimų meistrų naujamiestyje - senamiestyje? Reikia, kad plaukus sutvarkytų iki vestuvių: kirpimas, dažymas ir paskui padarytų šukuoseną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 05, 12:19)
Reikia pagalbos  4u.gif  esu is kito miesto bet noriu ilagalikio tiesinimo Gatineau salone. Jis yra Totorių g. 19  ax.gif  kaip man ji rasti jei vaziuciau autobusu? gal mazdaug zinot kiektaxi kainuotu nuo autobusu stoties iki salono? gal jis yra prie kokiu zinomesniu objektu; kaip Akropolis, galbut senamiesty  blush2.gif  Labai aciu mirksiukas.gif

O kodel butent i si salona nori?
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 07 07, 09:45)
Sveikutės wink.gif
Dažiausi savo plaukučius pas vieną ir tą pačią kirpėją jau kokius 13 metų... O vat ji ėmė ir išėjo į dekretą unsure.gif
Skaitinėju dabar apie visų išgirtąją Iriną ir mąstau - gal ir man verta pabandyti? g.gif
Mano plaukučiai ilgi, dažyti šviesiom sruogom - kažin, ar įmanoma būtų nudažyti visus plaukus viena spalva, artima natūraliai (kad beveik nesimatytų, jog dažyti)? Mergaitės, ar tie JOICO dažai geri, natūralūs? ax.gif Galvoju, gal 'atsigautų' plaukučiai?
(daug metų dažiausi su nepernelyg gerais dažais - Londa) blush2.gif - plaukai kaip šiaudai nuolat

Na, kalbant apie cia nemazai pagyru sulaukusia Irina, galiu pasakyti tiek, kad pas ja asmneiskai nesilankiau, bet lankesi sese ir rezultatu liko labai patenkinta (sviesino visus plaukus). Nudaze labai tolygiai (nors plaukai nuo saknu buvo gerokai nuauge), be jokio geltonumo ar ryzumo (ko nepavykdavo kitoms jos kirpejoms). Zodziu, ji liko labai patenkinta rezultatu ir sake, jog nuo siol lankysis pas Irina biggrin.gif O ir as, grizusi i LT, isbandysiu jos ranka (kazkaip kitur moketi uz ta pati rezultata su tais paciais dazais beveik perpus daugiau man atrodo mazu maziausia nelogiska ax.gif )

Kas liecia JOICO dazus, tai as iki siol negaliu atsidziaugti juos atradusi. Jau kokie 4 metai dazausi (sviesinu sruogelemis ir tonuoju) tik su JOICO - plaukai ne kiek nepakenkti, nenusiure, neissausinti, kaip paprastai buna po plauko balinimo. Be abejo, butina ir nepriekaistinga prieziura po dazymo, t.y. plauko drekinimas, maitinimas. Bet siaip, mano neprofesionalia nuomone, JOICO tikrai yra labai kokybiski dazai (kiek naturalus savo sudetimi, tikrai nezinau g.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 09, 17:04)
Kas liecia JOICO dazus, tai as iki siol negaliu atsidziaugti juos atradusi. Jau kokie 4 metai dazausi (sviesinu sruogelemis ir tonuoju) tik su JOICO - plaukai ne kiek nepakenkti, nenusiure, neissausinti, kaip paprastai buna po plauko balinimo. Be abejo, butina ir nepriekaistinga prieziura po dazymo, t.y. plauko drekinimas, maitinimas. Bet siaip, mano neprofesionalia nuomone, JOICO tikrai yra labai kokybiski dazai (kiek naturalus savo sudetimi, tikrai nezinau g.gif ) 4u.gif

drinks_cheers.gif Joico dazai priskiriami A klasei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 07 09, 16:54)
O kodel butent i si salona nori?

Nes ten kiek zinau daro chemini japoniska tiesinima smile.gif gal dar kas zino kur daro gerai, bet nebrangiai, iki 400lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 09, 18:04)
Na, kalbant apie cia nemazai pagyru sulaukusia Irina, galiu pasakyti tiek, kad pas ja asmneiskai nesilankiau, bet lankesi sese ir rezultatu liko labai patenkinta (sviesino visus plaukus). Nudaze labai tolygiai (nors plaukai nuo saknu buvo gerokai nuauge), be jokio geltonumo ar ryzumo (ko nepavykdavo kitoms jos kirpejoms). Zodziu, ji liko labai patenkinta rezultatu ir sake, jog nuo siol lankysis pas Irina biggrin.gif O ir as, grizusi i LT, isbandysiu jos ranka (kazkaip kitur moketi uz ta pati rezultata su tais paciais dazais beveik perpus daugiau man atrodo mazu maziausia nelogiska ax.gif )

gal galima butu gauti kirpejos Irinos kontaktus.buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 07 11, 12:30)
gal galima butu gauti kirpejos Irinos kontaktus.buciau dekinga smile.gif

www.laimiss.lt
Papildyta:
QUOTE(akai @ 2009 07 07, 09:43)
Lankiausi ir cia smile.gif dazymas man labai patiko  thumbup.gif  bet kirptis daugiau nebandysiu schmoll.gif nukirpusi vis tvarke tvarke, kol is trumpu plauku liko dar trumpesni...

vat ir as pas ja dazausi, bet kirptis - neinu, kazkaip ji man kaip dazytoja thumbup.gif bet del kirpimo kazkodel nenoriu unsure.gif

QUOTE(Malena @ 2009 07 09, 17:40)
drinks_cheers.gif Joico dazai priskiriami A klasei thumbup.gif

nzn, ar nuo dazu, ar nuo ko, atrodo, kad galiukai labiau sakotis pradejo g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas kerpasi Figaro -Gedimino 54??? kokie atsiliepimai??
O gal yra kas lankesis kirpykleleje prie seimo, netoli tos pacios figaro...kirpimas ten nepigus apie 70 LTL, tokiam kiemelyje, priesais seimo kontrolierius ???
Atsakyti
Merginos, gal galit parekomenduot kokia tikrai gera kirpeja is figaro kirpyklos 'europoj'. Siaip ne karta ten esu kirpus ir dazius plaukucius, pas skirtingas, tai nei karto nenusivyliau. Bet si karta esu nusprendus drastiskiem pokyciam ir butu kur kas ramiau, jei uzsirasyciau pas turincia daugiausiai rekomendaciju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chasinta @ 2009 02 12, 18:50)
tai taip. issidaziau sruogelem visus plaukus (vidutinio ilgio), likau be galo patenkinta, kirpeja labai gerai parinko ir spalva, ir nepakenke plaukams, tikrai patariu. Jos vardas Margarita ir dirba Jeruzaleje (salone Beauty Zone, priesais IKI), jei kazkas susidometu, rasiu tikslu adresa. Aha, miliojono pinigu neprireike tokiems stebuklams  smile.gif

Dažiau plaukus beauty zone, plaukų ilgis tik iki pečių, o sumokėjau 160lt unsure.gif o rezultatu tikrai nelikau patenkinta. schmoll.gif
Beja, dabar važiuosiu kirptis pas visų giriamą Iriną, tik reik laiką išsirinkti ir rezervuot, nes kiek mačiau, tai gan sunku pas ją norimu laiku patekt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 12 liepos 2009 - 17:57