Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

Daugiau rasite čia
Atsakyti
carmen, šaunuolė, gerasi padirbėjai smile.gif manau, daug kam pravers tavo įkelti paveiksliukai ir nuoroda.
Atsakyti
man va tokie nieko:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2005 08 18, 09:37)
Yra tokia nuomone, kaip estetiniu (intejero dizaino) poziuriu vertinami zidiniai:
1. pats paciausias - atviras zidinys (betgi visos zinom, kokia taip prabanga);
2. burzuikos (stilinga, gal maziau romantiska);
3. kapsule (ne stilius, bet praktiska).

Mes pasirinkom burzuika SCAN 46 (www.krosneles.lt). Kol kas nesigailim.

nepridurei, kad cia tavo asmenine nuomone ax.gif

visu pirma, yra dar budas, kai kapsule galima aptaisyti kazkokia apdailine medziaga. o ir seip kapsuliu buna labai stilingu tongue.gif
mes patys turim atvira zidini, juo nesinaudojom, labai sekmingai itaisem ten atitinkamos stilistikos kapsule. pirmiausiai isnyko problema - skraidziojancios zarijos, o traukima sureguliavom papildomai apsiltine kamina, pasirodo del jo isalimo ziema dumai pradzioj degimo virsdavo vidun. dabar viskas ore, tik retai mes tepasedim prie ugneles unsure.gif
Atsakyti
mes irgi ruošiamės židinuką statyti. modeliuką kaip ir išsirinkom, tik vis nepagaunam židinistų, labai jau jie užsiėmę ir, mano nuomone, per daug žada klientams schmoll.gif
kelintas kartas planuojam susitikima ir niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 08 20, 07:53)
man va tokie nieko:
user posted image

Štai toks man patinka ir tinka prie visko, ką norime daryti. Tik jis pas mus būtų dviejų sienų kampe. Tai galvoju kur tokiam židiniui būtų patogiausia parinkti vietelę malkoms. Tegul ir nedidukę, kokiom 4-5 pliauskom, bet reikia. Jie slinkti nuo sienos tolyn ta kolona labai jau išdidėja. O jei kelti aukštyn, tai bijau kad pasieitus proporcijom nebebus tokio lengvumo vaizdo. Tas masyvus aukštas pagrindas atrodys per daug griozdiškai. Gal sakau šiektiek daugiau paslinkti nuo sienos ir vietoje katytės padaryti kokią nors dekoratyvinę kalvių darbo lentynėlę-kabyklą kur sukabinti židinio įrankius ir dar kokiom 3 plaiuskom vietą numatyti. Bet gaila atbrailos, norėtūsi ją kaip nors gražiau panaudoti. Gal dar kokių gerų idėjų? 4u.gif
Atsakyti
o apačią jei tuįčiavidurę daryt ar bent ertmę joje tom keliom malkom? Po kate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 22 rugpjūčio 2005 - 18:43
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 22, 18:42)
o apačią jei tuįčiavidurę daryt ar bent ertmę joje tom keliom malkom? Po kate? smile.gif

Po kate ko gero pabijočiau. Ten pats židinys yra stačiakampė kolona, atbraila nuožulni, panašu kad kokiu 45 laipsnių kampu. Jei po juo esančią atramą nupjausi, bijau, kad vaizdas susijauks. Sunku man su erdvės įsivaizdavimu - kol nematau, neįsivaizduoju, kaip atrodys cry.gif
O jei praplatinus tą pilką dalį, kur apie židinį dešinėje pusėje. Ji tada išsikištų už vidurinės židinio apdailos dalies maždaug tiek pat, kiek išsikiša vidurinė dalis už viršutinės kolonos. Ant tos praplatintos pilkos sienelės galima bus kabinti židinio įrankius. O po praplatinta atbraila padaryti vietelę malkoms. Kas turit gerą erdvinę vaizduotę - ar labai nesugadintų visumos toks išdarkymas?
Atsakyti
geriausi eini i www.google.lt
surenki židinys, -iai, arba fireplace, spaudi dar vaizdai, ismeta daug foto, jei dar rusiskam google.ru surinksi, tai rasi oi kiek daug.

siaip techninis brezinys, gal ju ten ir daugiau yra

http://www.atrama.lt/?id=54

ir siaip jei anksciau to patys nedarete, geriau samdykit profesionala... nes po to namus isrukysite tongue.gif
nors mano tevelis visu galu meistras pats pasidare....smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 23 rugpjūčio 2005 - 13:00
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 08 23, 12:54)
geriausi eini i www.google.lt
surenki židinys, -iai, arba fireplace, spaudi dar vaizdai, ismeta daug foto, jei dar rusiskam google.ru surinksi, tai rasi oi kiek daug.

siaip techninis brezinys, gal ju ten ir daugiau yra

http://www.atrama.lt/?id=54

ir siaip jei anksciau to patys nedarete, geriau samdykit profesionala... nes po to namus isrukysite  tongue.gif
nors mano tevelis visu galu meistras pats pasidare....smile.gif

Tai kad jis su kapsule. O ten išminties nereikia, tik paskaityti instrukcijas kaip pajungti kapsulę ir kaip tvirtinti apdailą. Bet patys greičiausia nedarysim, tik pastovėsim meistram už nugarų. Nes per teliką kai rodo namus prirūkintus, tai daryta būna "profesionalų" tongue.gif
Aš jau žiūrinėjau - yra daug gražių, bet dažniausiai jie reikalauja priderinti visą kitą kambarį prie jų. O man šitas patiko ir tinka mūsų kambariui ir vietai, kurią parinkome. Netgi spalvinė gama labai panaši smile.gif . Reiks tik su vyru suderinti, kad jam patiktų ir sugalvoti dėl tos malkų vietos. Gal netgi vietoje pamodeliuoti su gipskartonio likuciais.
Atsakyti
Keletas modernesnių mirksiukas.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti