Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

QUOTE(prabegom @ 2005 08 18, 09:37)
Yra tokia nuomone, kaip estetiniu (intejero dizaino) poziuriu vertinami zidiniai:
1. pats paciausias - atviras zidinys (betgi visos zinom, kokia taip prabanga);
2. burzuikos (stilinga, gal maziau romantiska);
3. kapsule (ne stilius, bet praktiska).

Mes pasirinkom burzuika SCAN 46 (www.krosneles.lt). Kol kas nesigailim.

Labas. Mums dizainere irgi pasiule deti burzuike, o ne zidini statyti. Noriu paklausti, kiek kainavo ta jusu krosnele? ax.gif Nes mums dizainere sake, kad kainuos apie 7,000lt. Daugokoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 25, 14:35)
Labas.  Mums dizainere irgi pasiule deti burzuike, o ne zidini statyti. Noriu paklausti, kiek kainavo ta jusu krosnele?  ax.gif  Nes mums dizainere sake, kad kainuos apie 7,000lt. Daugokoka... g.gif

Aga, tiek ir kainavo ta Scan 46
Atsakyti
Turėjom butą su atviru židiniu, jame gyvenaom apie 3 metus, viena iš pardavimo priežasčių - vyrui smirdėjo židinys, net ir nekūrenamas. na, pas jį uoslė labai gera smile.gif Kūrėm tą židinį tik pačioj pradžioj kai pasistatėm, finale vyras angą uždeęngė juodu faneros lakštu.
Dabar irgi turim židinio angą, bet židinys buvo ginčų objektas, vyras sutiko nebent su "buržuika", mažiau vietos užima, grakštesnė, o ir dizaineris taip patarė, o man patinka tikri židiniai, o ir saugiau vaiko atžvilgiu. Galų gale jis mane įtikino, kad patalpa židiniui per maža, kad mažiausiai metro spinduliu baldų nebus galima statyti, kad smirdės, kad nekursim ir t.t.
Tikriausiai statysim lauko židinį taip, kad pro terasos langus matytūsi ir šaltais žiemos vakarais kūrensim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ely @ 2005 08 26, 13:25)
Turėjom butą su atviru židiniu, jame gyvenaom apie 3 metus, viena iš pardavimo priežasčių - vyrui smirdėjo židinys, net ir nekūrenamas. na, pas jį uoslė labai gera smile.gif Kūrėm tą židinį tik pačioj pradžioj kai pasistatėm, finale vyras angą uždeęngė juodu faneros lakštu.
Dabar irgi turim židinio angą, bet židinys buvo ginčų objektas, vyras sutiko nebent su "buržuika", mažiau vietos užima, grakštesnė, o ir dizaineris taip patarė, o man patinka tikri židiniai, o ir saugiau vaiko atžvilgiu. Galų gale jis mane įtikino, kad patalpa židiniui per maža, kad mažiausiai metro spinduliu baldų nebus galima statyti, kad smirdės, kad nekursim ir t.t.
Tikriausiai statysim lauko židinį taip, kad pro terasos langus matytūsi ir šaltais žiemos vakarais kūrensim smile.gif

Vat as irgi bijau to, kad pasistatysim ta zidini, o kursim gal kokius 2kartus. Kai vakare grizti is darbo, tai norisi kuo greiciau pavalgyt ir i lova. Romantikuoti noras uzeina vis reciau ir reciau blush2.gif
O investicija visai nemenka. g.gif Na bet kad baisiai madinga smile.gif Va ir velkieis paskui ta mada, zaraza smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 26 rugpjūčio 2005 - 14:17
Na, bet jaukumo tikrai priduoda 4u.gif Būtų mano valia, aš jį statyčiau, bet pagal argumentus - vyras teisus. Kai jau neturėsim ką veikti, senatvėj gal ir pasistatysim, juk tas kaminas su anga niekur nedings, kai reiks, tuos užtaisus nuimsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 25, 14:35)
Labas.  Mums dizainere irgi pasiule deti burzuike, o ne zidini statyti. Noriu paklausti, kiek kainavo ta jusu krosnele?  ax.gif  Nes mums dizainere sake, kad kainuos apie 7,000lt. Daugokoka... g.gif

Visai nedaugoka, nes vidutinė (palygitni nedidelė, nepakeliamu stiklu ir t.t.)kapsulė kainuoja apie 3000, dar tiek - apdaila, taigi, elementarus, neypatingas židinys - mažiausiai 6000, o jei nori kažko gražesnio, tai ir 10 000 bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 26, 15:16)
Vat as irgi bijau to, kad pasistatysim ta zidini, o kursim gal kokius 2kartus. Kai vakare grizti is darbo, tai norisi kuo greiciau pavalgyt ir i lova. Romantikuoti noras uzeina vis reciau ir reciau  blush2.gif
O investicija visai nemenka. g.gif  Na bet kad baisiai madinga smile.gif Va ir velkieis paskui ta mada, zaraza smile.gif

Bet juk lieka dar kokių 20 šaltojo sezono savaitgalių, lietingų ir drėgnų rudens vakarų... manau, kad geras daiktas tik reikia noro 4u.gif

Atsakyti
o tai kapsulinis židinys ar pas jus prijungtas rie radiatorių ir galima juo šildyt?
Atsakyti
QUOTE(avectra @ 2005 08 31, 10:24)
Bet juk lieka dar kokių 20 šaltojo sezono savaitgalių, lietingų ir drėgnų rudens vakarų... manau, kad geras daiktas tik reikia noro  4u.gif

Tai va, kad kartais noras pas kitus pabėga tongue.gif
Atsakyti
Kadangi man židinys labai patinka, tai aš nepatingiu beveik kiekvieną vakarą jį pasikurti. Grįžti namo 18-20 val., pakuri židinį (juk tai užima tik keletą minučių), o jau tada valgyt eini daryti.
Kai lauke truputį atvėsta, bet dar namų šildyt kaip ir nereikia, židinys ir vėl praverčia. Jei visą dieną darbe, tai šilumos namie reikia tik vakare. Pas mane svetainė sujungta su virtuve, tai šitoj patalpoj ir praleidžiu vakarus. Man židinys būtinas nuosavo namo atributas thumbup.gif
Atsakyti
Na,mes tai planuojam prie židinio jungti visą šildymo sistemą,t.y.montuoti vandens kapsulę ir viską jungti prie radiatorių,žodžiu jo paskirtis būtų ne tik romantinė,bet ir praktiška-namie nereikės katilinės ir nė iš kambario neišėjęs galėsi šildytis namus.Bent jau mes taip įsivaizduojam.
Atsakyti
vistiek as nesuprantu kas yra kapsulinis zidinys....pasimetimas visiskas..sad.gif
Atsakyti