Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 10, 14:55)

tai kad židinys ne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 11 10, 14:07)
Man bendras stilius tai patinka, bet aš asmeniškai norėčiau dar kažko ryškesnio, nes dabar ir sienos, ir zidinys labai pasteliniai, man akcentas koks nors, pvz., raudonas, oranžinis, būtų  thumbup.gif

Kambaryje dabar kaba ryskus paveikslai, jie ir sudaro pagrindini akcenta, o zidini kai uzkuri - ugnis labai ryski - tai tikrai gerai kad pats zidinys pastelinis.
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2005 11 10, 16:34)
Kambaryje dabar kaba ryskus paveikslai, jie ir sudaro pagrindini akcenta, o zidini kai uzkuri - ugnis labai ryski - tai tikrai gerai kad pats zidinys pastelinis.

Musų židinys irgi beveik baigtas lotuliukas.gif
irgi mastėm, kad zidini daryti balta, sienos pastelinės, o ryškumą suteiks paveiksliukai, statulelės, nuotarukos ir pan thumbup.gif

tiesa, iškilo man problema, o is kur vilnieciai ima malkas zidiniams ir kur jas deda?? 4u.gif
Atsakyti
tai negi visos malkas perkat is parduotuviu ar degaliniu???? g.gif
man reikia is karto keliu maisu, gal vis gi zinot vieta, kur galima nusipirkti???? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,taigi,dabar sprendžiam klausimą:židinį ar krosnelę statyt? g.gif Krosnelių kainos patrauklios,bet atrodo negražiai,Židinys-brangiai gaunasi su apdaila.Gal nesenai jūs ar jūsų draugai įsirenginejote židinį? Išduokite kiek kainavo. 4u.gif O gal planuojate ar šiaip turite idėjų,kaip nebrangiai padaryt apdailą ax.gif .Labai ačiū už atsakymus ir išsakytas nuomones,nes reikia greitai nuspręsti.
Atsakyti
čia yra tema apie židinius , nemažai prirašyta mirksiukas.gif , mes taip pat apie židinį galvojam ir meistrą turim , tik nežinau kaip jis tuos židinius mūrija , nes mums pirtį įrenginėjo tai blink.gif doh.gif , jeigu jis ir židinius taip daro tai baisu schmoll.gif
Atsakyti
Mes daremes zidini su kapsule, su visa apdaila beveik 8 gabalai isejo (reikejo ir ideklo i kamina, ir absoliuciai visu kitu priedu)... Nezinau, ar tai labai jau daug, bet grozis ir malonumas tikrai yra. Beje, pati kapsule kainavo 3,5 gabalus, o visa kita - apdaila.
Atsakyti
Ir mūsų kapsulė kainavo 3500, o apdaila, darbas ir t. t. dar apie 5000 - 5500, tai iš viso apie 8500 - 9000 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 12 12, 17:48)
čia yra tema apie židinius , nemažai prirašyta  mirksiukas.gif  , mes taip pat apie židinį galvojam ir meistrą turim , tik nežinau kaip jis tuos židinius mūrija , nes mums pirtį įrenginėjo tai  blink.gif  doh.gif , jeigu jis ir židinius taip daro tai baisu  schmoll.gif

Ta tema jau zinau,bet,kad ten tik tos diskusijos tokios.... ir nieko konkreciai.O gal jau primetet kiek mazdaug kainuos jums zidinys?

QUOTE(mamutas @ 2005 12 12, 19:31)
Mes daremes zidini su kapsule, su visa apdaila beveik 8 gabalai isejo (reikejo ir ideklo i kamina, ir absoliuciai visu kitu priedu)... Nezinau, ar tai labai jau daug, bet grozis ir malonumas tikrai yra. Beje, pati kapsule kainavo 3,5 gabalus, o visa kita - apdaila.

Mamutai,labai aciu uz ats.,gal dar pasakytum,kokia apdaila daret? Kiek tik uz darba ?
Atsakyti
Mes irgi statemes židini ....8000 ,labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Mums darbas kainavo 3900, apdailinis akmuo apie 800, papildomos medžiagos apie 500 Lt. smile.gif
Atsakyti
dekui,kaip suprantu maziau kaip 8 t nebus pasidariusiu ax.gif
Atsakyti