Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

Yra visokiu tu zidiniu, ir kainos skiriasi, bet is tiesu jie gana silta ora pucia i patalpa, ir be to graziai atrodo.
Atsakyti
zidiniu salonai bent jau kaune tai daba "shustri" - sakai man reikia stiklo zidiniui - tai prasideda ish karto , koks tas stiklas yra blogas, velnio ishmislas, jis tipo ish karto skyla ir tra ta ta. zodziu pirk sako kapsule.
kad ir kaip butu radau kaune vienintelius normalius gamintojus - petrashiunuose, ketaus gamykloj ten artesa berods vadinas firma , bet tai labai netiketa pasirode kad elementarus stiklas su remu kainuoja apie 900 lt mano zidiniui.... o kapsule - 1600... tai nieko sau galvoju ir ko gero ish vis stiklo nebedesiu o desiu kokias grazias groteles, ar kazka samadielkino meistrausiu.
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2005 09 28, 21:48)
o ar galima tikram židiniui (ta prasme ne kapsulei) įstatyt stiklines dureles? g.gif kapsulė kainuoja apie 6000 litų, o va židinį sumūrytų ir už 800 g.gif
gal kas nors galėtų kapsulės ir židinio(ta prasme išmūryto) skirtumus išvardint, nelabai susigaudau blush2.gif

yra pirkti gatavos dureles su karsciui atspariu stiklu,jos nebrangios ir gerai atrodo... smile.gif
Atsakyti
eliaa, o kas sumūrytų ir kur? Gal ir mums rekomenduotum, nes kapsulinio nereikia, reikia "gyvo" smile.gif
Atsakyti
Šiaip yra toks dalykas kaip stiklo keramika. ji yra specialiai skirta židiniams, nes atspari tiesioginiam sąlyčiui su ugnimi. Bet yra viena problema - maždaug 1.000 Lt/m². Galima pasiūlyti ir paprastesnį variantą - grūdintas 8 mm stiklas. jis atlaiko iki 300 °C temperatūrą. Bet irgi yra problema - dėl tiesioginio sąlyčio su ugnimi po kiek laiko gali sprogti. Tokio stiklo kaina - iki 100 Lt/m².
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2005 08 18, 14:09)
Kava. Cia kaip ir su bet kuo gyvenime - yra pliusu, yra minusu. Pasirenki pats, kas tau svarbiausia. Ar tie minusai tau tokie reiksmingi, ar tau svarbiau tie pliusai kurie yra. Man pasakymas "nestatyciau nes daug siukliu" - lygus nuliui. Nes malonumas, kuri ruosiuosi gauti man nepaliginamai didesnis. Jei kazkam tas malonumas nera toks didelis, tada ir minusas tampa slegiantis. As pasiryzus iskesti tuos mazus (man) nepatogumus: aprukusias sienas, siuksles ir kitka, kas tik ateityje atsitiks... tikiuosi namas nesudegs... Gali buti kad sis minusas nepersvers gauto malonumo.

Beje man irgi aktualu zidiniu meistrai. Pageidauju atviro zidinio. Gal kas gali rekomenduoti meistru.

Beje, ka dar girdejau neigiamo del atviro zidinio, tai, kad labai karsta nuo jo. Jei patalpa 60 kv.m. (kaip man pasake) tai gali buti... bet jei 20-30 kv.m. kambariukas - bus nepakenciama. Bet saltiniai nera patikimi (taip sake zmogus pats turintis kapsule), taigi irgi idomu nuomone tu, kurie turi atvira zidini namie. Ka jie mano tuo klausimu?

tai neprkraukit malku tiek daug, susikurkit mazesniu kiekiu malku liepsna smile.gif))))))))))))))))))

QUOTE(elia @ 2005 09 28, 21:48)
o ar galima tikram židiniui (ta prasme ne kapsulei) įstatyt stiklines dureles? g.gif kapsulė kainuoja apie 6000 litų, o va židinį sumūrytų ir už 800 g.gif
gal kas nors galėtų kapsulės ir židinio(ta prasme išmūryto) skirtumus išvardint, nelabai susigaudau blush2.gif

kapsule issaugo siluma zymiai ilgiau, o atviras zidinys staigiai ja isspinduliuoja i aplinka- toks pagrindinis skirtumas, ir kaina, aisku smile.gif siaip yra kitu niuansu, pasiskaityk per google.lt paieska paleidusi smile.gif

kas minejo, kad ruksta i vidu dumai - problema, kad nepaduodama pakankamai oro zidiniui - ty jei yra istraukimas, turi buti ir padavimas oro is lauko. taigi, jei pas jus namie nera orlaidziu, sandarus langai ir tt... viskas ruks i vidu, nes trauks kaminas ne lauk, o i vidu doh.gif taip kad pasirupinkite oro padavimu pirma, o tada planuokite jau zidini mirksiukas.gif

mes ka tik pasistatem zidini, bet dar praeis pora savaiaciu, kol normaliai isbandysim, nes dar neisikelem. jei viskas bus gerai, galesiu siaip simpatiska faina meistriuka jauna rekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 11 spalio 2005 - 16:05
QUOTE(Eku @ 2005 08 23, 15:56)
Keletas modernesnių  mirksiukas.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mes svajojame apie židinį. Ir būtent apie tokį pakabinamą (iš lubų). Sako yra ir prie sienos tvirtinamų (toks burbulas).
Gal kas tokį turite ar bent kokį pavyzduką dar vieną kitą būtų galima pažiūrėti.
Jei kas buvote Druskininkuose Kolonadoj toks panašus yra. Jėgelė thumbup.gif
Atsakyti
http://www.zidiniumeistrai.lt/

http://www.zidinistai.lt/

Geriausiai tai issikvieti zidiniu meistrus, jie atsiveza kataloga, vietoj paskaiciuja, parekomenduoja ir viskas
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti gerą ir nebrangų židinių meistrą Vilniuje?
Atsakyti
Musu zidinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2005 11 10, 11:29)
Musu zidinys
user posted image

Man bendras stilius tai patinka, bet aš asmeniškai norėčiau dar kažko ryškesnio, nes dabar ir sienos, ir zidinys labai pasteliniai, man akcentas koks nors, pvz., raudonas, oranžinis, būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 11 10, 14:07)
Man bendras stilius tai patinka, bet aš asmeniškai norėčiau dar kažko ryškesnio, nes dabar ir sienos, ir zidinys labai pasteliniai, man akcentas koks nors, pvz., raudonas, oranžinis, būtų  thumbup.gif

tai nudazyk zidinio sienele mirksiukas.gif

http://www.antiqueandmodernfires.com/

Atsakyti