Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

sveikos merginos 4u.gif
planuojame name įsirengti židinį. as svajoju apie atvirą, nes kapsulės man nelabai patinka, žiūrint į tą įrėmintą ugnį, man atrodo lyg žiūrėtum į TV ekraną. (čia mano nuomonė). Jau bevei įsivazdavau, kaip tas židinys turi atrodyti ir štai šiandien vyras pašnekėjo su židinių meistru ir jam pasakė, jeigu nori, kad židinys pašildytu patalpą, tai būtinai reikia dėti kapsulė, nes atviro visa šiluma išeis į kaminą. verysad.gif

gal galit pasidalinti patrirtimi, kaip ištiesų yra. nu až labai noriu naturalaus atviro židinio, bet reikia surasti argumentų, kad įtikinti vyrą.
o židiniu mes neplanuojame apšildyti namo, tik kad svietainės patalpa nuo jo pašiltu, tai tikrai būtu maloniau

laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
paskaitykit čia:

http://www.biteplius...33-=(1243125227
Atsakyti
[quote=stasele,2007 01 29, 18:51]
sveikos merginos 4u.gif
planuojame name įsirengti židinį. as svajoju apie atvirą, nes kapsulės man nelabai patinka, žiūrint į tą įrėmintą ugnį, man atrodo lyg žiūrėtum į TV ekraną. (čia mano

Mano nuomone lygiai tokia pat.Paisidarem atvira zidini ir kambari tikrai prisildo
Atsakyti
Merginos reikia objektyvios nuomones del tokios zidinio apdailos:

tik darytume pakeitima - aplink kapsule (15cm) remelis is sviesaus (gelsvai rusvo) marmuro, o visa priekine dalis is strukturinio tinko, priderinto prie marmuro spalvos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 29, 21:37)

tik darytume pakeitima - aplink kapsule (15cm) remelis is sviesaus (gelsvai rusvo) marmuro,  o visa priekine dalis is strukturinio tinko, priderinto prie marmuro spalvos

user posted image

O cia apdaila is strukturinio tinko?
Atsakyti

tik darytume pakeitima - aplink kapsule (15cm) remelis is sviesaus (gelsvai rusvo) marmuro,  o visa priekine dalis is strukturinio tinko, priderinto prie marmuro spalvos

user posted image

man labai patinka, toks paprastas be navarotu, minimalistinis, noreciau tokio, bet vyras nepasirasys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 29, 22:32)

neisivaizduoju, kas cia per medziaga g.gif cia manau gali buti kazkoks klijuotas akmuo, netikeciau, kad marmuras, nes kosmine kaina butu doh.gif - mes darytume is dekoratyvinio tinko, ar kaip jis vadinasi, tik remeli is marmuro uzdetume ir daug sviesni.

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 30, 02:57)
man labai patinka, toks paprastas be navarotu, minimalistinis, noreciau tokio, bet vyras nepasirasys  schmoll.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pats drinks_cheers.gif bandau vyra prikalbinti toki daryti lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

Va toks ir turi būti židinys thumbup.gif Aš irgi darysiu kažką panašaus, bet gal net atsisakysiu struktūrinio tinko, noriu tik marmurinio rėmelio. Man labai gražus židinys Vilpros salone thumbup.gif O jau tų į altorius panšių tai nemėgstu visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 30, 11:01)
Va toks ir turi būti židinys  thumbup.gif Aš irgi darysiu kažką panašaus, bet gal net atsisakysiu struktūrinio tinko, noriu tik marmurinio rėmelio. Man labai gražus židinys Vilpros salone  thumbup.gif O jau tų į altorius panšių tai nemėgstu visai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif na as irgi galvojau tik remeli, bet vakar ieskodama radau dar ir sita wub.gif

o jau altoriu ir tu senmadisku tradiciniu visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 29, 23:32)

apdaila cia marmuras 100%. Mum ka tik padare zidini, dejom apdailoj toki marmura tik kito atspalvio. Kaina zinoma jo UCH...
Pasidarem "altoriu" mirksiukas.gif kaip kazkuri cia raset tuo didziuojames nes megstam klasika smile.gif Nors megstam atvirus zidinius, dejom kapsule - taip ir siluma geriau laikosi (nors namas ir ne zidiniu sildomas, bet visvien) ir dumai i svetaine nelenda. O kai norim - gerai isidegus ugniai (priesingu atveju pasklistu dumai) tiesiog paliekam atviras dureles... mirksiukas.gif
Atsakyti
idomus
user posted image
Atsakyti
Aha, tikrai kad idomus, o kas ten, balti akmenys papilti?
Atsakyti