Mano mama gamina koklius zidiniams,peciams.Turiu fotkiu musu zidinio ir peciaus,jei ka domina galeciau atsiusti i emaila. Jos firmele Kaune.
QUOTE(ina' @ 2007 01 06, 21:17)
Man kainavo darbas 700lt.
Sveikos merginos, gal kas turit ar ka girdėjot apie dvipusia kapsulę? Mes norėtumėm tokia pasistatyti
, bet kažkaip žiuriu, kad mažai kas tokias darosi. Man tai kataloge labai patiko, bet naturoj dar nesu mačiusi. Laukiu jūsų patarimu ir komentarų

Aūūūūūūūūūūūūūū kur visi prapuolėt
? Aš jau tikėjausi gauti daug info
.

mamules, ilindau i si skyreli nes planuojam ta kapsule statyti.meistru nerandu. del stiliaus as nesigincysiu, turiu savo nuomone irman jos gana, bet vat geru meistru reik ir ne vilniuje ir ne kaune, o ukmergeje.....mamules, bukit geros , gal kas zinot, parasykit i az, nes cia nelabai sedziu.....
Na taip, su meistrais kiek teko girdėti, tai problemikė. Mane taip pat domina geri meistrai, bet tik Klaipedoje. Ir gerai būtu, kad jie ne tik sumontuotu, bet ir apdailą padarytu. Gal kas galit ką rekomenduoti?

bandau dabar landzioti kiek imanoma po interneta siuo klausimu, domiuosi apie viska kas su tuo susije, tai firmos pacios nejucia prasitaria, kad pajungti kapsules ir panasiai tai cia vos ne bet kas pajungs, bet ka paskui darysit kai prasides problemos del klaidu. o vat kur rasti tokius ismanancius?.
Sveikutės dar kartelį, Dar noriu paklausti, gal kas nors ka nors girdėjo apie židinius statančia ir ju apipavidalinimo dizainą kuriančią įmonę, kurios pavadinimas "Alternatyvi kryptis"? Gal žinot atsiliepimų apie jų darbą? Man jie kažkaip nelabai girdėti

QUOTE(Mameluke @ 2007 02 14, 23:15)
Sveikos merginos, gal kas turit ar ka girdėjot apie dvipusia kapsulę? Mes norėtumėm tokia pasistatyti
, bet kažkaip žiuriu, kad mažai kas tokias darosi. Man tai kataloge labai patiko, bet naturoj dar nesu mačiusi. Laukiu jūsų patarimu ir komentarų 

Pas mano sesę dvipusė kapsulė. Ji kol kas labai patenkinta, jau 2metai kaip turi, ir dabar kai klausiau ko namie nedarytų, o ką darytų, tai tokią kapsulę įvertino, kaip pliusą. O ir vaizdas labai liuks kur bebūtum ar svetainėje, ar virtuvėje iš visu matai degančią ugnį.
Ačiū už atsakymą
, o tai maniau, kad nieks nebeatsakys. Aš net kelis kartus pasitikrinau ar teisingai pavadinau tokio stiliaus kapsulę. Kaip suprantu čia veiksmas buvo Kaune? Nes mane dar domina meistreliai galintys kokybiškai įmontuoti tokį grožį
. O gal būtu galima dar kokia fotke
? Mane tuo pačiu dar domina tokio židinio apdailos įdėjos

sveikos!!
labai daznai pasiskaitineju cia, bet kazkaip vis neparasau
mes taip pat statomes namuka, tai tenka viskuom pasidometi. as radau apie zidinius toki psl: www.zidiniumeistrai.lt ten daug info
labai daznai pasiskaitineju cia, bet kazkaip vis neparasau

QUOTE(Dacor @ 2007 01 28, 22:52)
Gal zinote kur Kaune galima gauti graziu zidinio groteliu?
Graziu dureliu ,groteliu galima rasti Kaune arkesa.com