Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

QUOTE(SoJa @ 2007 03 29, 18:01)
O koks tikslas tos rimtesnės kapsulės ? Iš pradžių žiūrėjom, kad veiktų dujų generacijos principu, bet jos kaina beveik 7000, o kam ji iš tikro tokia reikalinga. Židiniu geriausiu atveju kartą per savaitę šaltom dienlėm pasimėgausim.

Jei tik del jaukumo (tai tikrai ortakiu nedekit nors ir primygtinai siulys (biznis))
Del duju generacijos ,tai ir as manau kad tiek investuoti neverta,nors isgaunama aukstesne temperatura ir ne taip apruksta stiklas.
Reiktu atkreipti demesi investuojant i kapsules sandaruma (isgaunamas ilgesnis degimo procesas),taip pat i dizaina . smile.gif
Atsakyti
Man labai gražios lauko duonkepės/ picos krosnys thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nestuke.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Krosnis - zidinys yra interjero dalis - www.virsilogen.narod.ru/photoalbum10.html
Vilnius.
Atsakyti
Ryt atvaziuoja zidinio montuot assa.gif
Atsakyti
O man jau sumontavo thumbup.gif Stovi monstras gipskartoniu apkaltas doh.gif
Uj, kol nėr apdailos tai dar ir nefotografuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 21, 14:39)
O man jau sumontavo  thumbup.gif Stovi monstras gipskartoniu apkaltas  doh.gif
Uj, kol nėr apdailos tai dar ir nefotografuosiu  mirksiukas.gif

tai kaip tik nufoktink kol be apdailos doh.gif taigi pats idomumas kai dar neuzcackinta, nepaslepta viskas mirksiukas.gif padetu orientuotis kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 05 21, 14:53)
tai kaip tik nufoktink kol be apdailos  doh.gif taigi pats idomumas kai dar neuzcackinta, nepaslepta viskas  mirksiukas.gif padetu orientuotis kas ir kaip smile.gif

gerai, jei nepamiršiu aparato.
Sakykit, o pas Jus virš kapsulės paliko tokį geležnį strypą ? Ten kaip spėju matyt kokią sklendę atidaro, o dar tokį pobaisį geležini ratą ant to strypo užmovė doh.gif
Ar čia taip turi būt, ar man kažką prichimičino ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 21, 16:08)
gerai, jei nepamiršiu aparato.
Sakykit, o pas Jus virš kapsulės paliko tokį geležnį strypą ? Ten kaip spėju matyt kokią sklendę atidaro, o dar tokį pobaisį geležini ratą ant to strypo užmovė  doh.gif
Ar čia taip turi būt, ar man kažką prichimičino ?

Tai turbut darys rankena "juskai" darinet smile.gif
na vat pagaliau pasirodau ir as su savo zidiniu, aisku dar ne viskas savo vietose, tai kas ant zidinio reik nuimti, ka nors grazaus salia padeti... bet tai jau veliau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 22, 10:12)
Tai turbut darys rankena "juskai" darinet smile.gif
na vat pagaliau pasirodau ir as su savo zidiniu, aisku dar ne viskas savo vietose, tai kas ant zidinio reik nuimti, ka nors grazaus salia padeti... bet tai jau veliau...
user posted image

Šauniai atrodo smile.gif
O kur pas Jus tas juškai atidaryti ? Tas kur šalia lėkštutės toks kaip rankenėlė ?
Nes pas mane būtent toj vietoj, bet aš nenoriu, kad jis ten būtų, pas mane visai kitokio tipo židinys ir man ten netinka sad.gif Įdomu, ar galima tą jušką daryt, kad iš šono kur būtų ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 22, 11:17)
Šauniai atrodo smile.gif
O kur pas Jus tas juškai atidaryti ? Tas kur šalia lėkštutės toks kaip rankenėlė ?
Nes pas mane būtent toj vietoj, bet aš nenoriu, kad jis ten būtų, pas mane visai kitokio tipo židinys ir man ten netinka sad.gif Įdomu, ar galima tą jušką daryt, kad iš šono kur būtų ?

Taip, ten pas mus rankena juškai. Šiaip tai man nera teke matyti jos kitoj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 23, 12:09)
Taip, ten pas mus rankena juškai. Šiaip tai man nera teke matyti jos kitoj vietoj  g.gif

Nu pas mus tai rodos nebus tokios rankenos g.gif man jinai schmoll.gif Musu seip tai visai kitoks zidinys ax.gif
Kazkas panasaus bus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurg@: 23 gegužės 2007 - 12:22