Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

Šiaip tai kai susitikau pirmą kartą su meistru, tai parodžiau jam foto ir pasakiau: "noriu va tokio".
user posted image
Jis man nė pusės žodžio nepasakė, linktelėjo galva, o dabar pas mane ir grotelės viršuje ir apačioje (nu bet man jos nestringa) ir ta rankena doh.gif o jos tai aš nenoriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 23, 12:28)
Šiaip tai kai susitikau pirmą kartą su meistru, tai parodžiau jam foto ir pasakiau: "noriu va tokio".

fainas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 23, 12:46)
fainas bus  thumbup.gif

Tai tame ir problema, kad jis jau dabar nebetoks doh.gif
Po kapsule ir viršuje yra grotelės, o virš kapsulės tas strypas juškai atsidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 23, 13:26)
Tai tame ir problema, kad jis jau dabar nebetoks  doh.gif
Po kapsule ir viršuje yra grotelės, o virš kapsulės tas strypas juškai atsidaryt  doh.gif

O ka meistrai sako g.gif kodel jie prieki viska sukiso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 23, 13:27)
O ka meistrai sako  g.gif kodel jie prieki viska sukiso  g.gif

Nekalbėjau dar. Turi šią savaitę pasirodyti, apdailos rėmelį uždėt. Kol jie dirbo aš darbe buvau, atvažiuoju - o ten tas strypas doh.gif
Bet kiek kalbėjau su kitais meistrais tai sakė, kad čia jau tokia konstrukcija ir to strypo niekur iš šono neperkelsiu jau sad.gif
Nekenčiu aš tų meistrų, vieną pasakai, kitaip padaro. Likau nedamokėjus jiems dar 500, galvoju, kad reik išskaičiuot. Nu bet mane tai neguodžia doh.gif Židinys virš 5000 kainavo, tai menka man paguoda tie 500 kai gavau ne tai ko norėjau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 23, 12:28)

ir as toki issirinkusi esu, t.y. nuziurejusi. kokia kapsule pirkot ? ir kaip suprantu butent ji su juska priekyje ? pasidalink patirtim, noreciau isvengti to strypo priekyje doh.gif ir ar teisingai supratau 5000 uz darbus ir apdaila ?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 05 23, 16:25)
ir as toki issirinkusi esu, t.y. nuziurejusi. kokia kapsule pirkot ? ir kaip suprantu butent ji su juska priekyje ? pasidalink patirtim, noreciau isvengti to strypo priekyje  doh.gif ir ar teisingai supratau 5000 uz darbus ir apdaila ?

Kapsulę tai mes ėmėm kažkokią Invicta. Kadangi mums nereikėjo nei prizminės, nei lenktu stiklu, o ir ne šildymuisi, o tik kaip interjero detalės, tai labai ant kapsulės nusprendėm ir neišlaidauti. Pigi jinai, apie 1600 kainavo. Pats meistras suorganizavo jos atvežimą. Sutarėm, kad darbas kainuos 2000 Lt, nes man dar be židinio, reikėjo 2 kaminus išmūryti (maždaug po pusmetrį), o dar paprašiau, kad iš WC padarytų ventiliaciją iki vieno iš kaminų. Tarėmės, kad tie 2000 bus už jau išvardintus darbus ir už židinio montavimą, bei apdailą. Bet kai pamačiau jų židinių apdailos nuotraukas, tai visai apsigalvojau. Meistrai paskaičiavo dar ir reikalingas medžiagas, tai iš pradžių primetė, kad viskas kainuos 5500. Dar galutinai su meistrais neatsiskaičiau, dar žiūrėsiu kokias ir už ką man sąskaitas pateiks, tai tada ir žinosiu galutinę kainą.
Paprašiau, kad MD nufotkintų mūsų pabaisiuką, tai nežinau kodėl jau jis neatsitraukė bent kelių žingsnių nuo to židinio, bet visos foto tokios lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 24 gegužės 2007 - 07:05
na jo doh.gif tas pagaliukas ne i tema schmoll.gif reikes pasidometi kai jau darysim, papasakok kaip tau seksis jo isvengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 23, 14:26)
Po kapsule ir viršuje yra grotelės, o virš kapsulės tas strypas juškai atsidaryt  doh.gif

Kiek suprantu apie zidinius - tai groteliu apacioje neisvengsi - turi buti oro padavimas, o virsuje tai gali buti ir ne is priekio, bet kai zidinys lygioje sienoje, tai gal ir nera kur ju deti. O tas strypas - tai tokia kapsule isisrinkai, tada ir turejai ji matyti?
Nenusimink, isitikinau kad tai kas nuotraukose, daznai tik nuotraukose ir imanoma arba nezmoniskus pinigus kainuoja - kai viska sutvarkysi, niekas i tokias smulkmenas ir demesio nekreips.
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 05 24, 10:46)
Kiek suprantu apie zidinius - tai groteliu apacioje neisvengsi - turi buti oro padavimas, o virsuje tai gali buti ir ne is priekio, bet kai zidinys lygioje sienoje, tai gal ir nera kur ju deti. O tas strypas - tai tokia kapsule isisrinkai, tada ir turejai ji matyti?
Nenusimink, isitikinau kad tai kas nuotraukose, daznai tik nuotraukose ir imanoma arba nezmoniskus pinigus kainuoja - kai viska sutvarkysi, niekas i tokias smulkmenas ir demesio nekreips.

Aš tai nieko apie židinius nesuprantu. O virš kapsulės tai to strypelio nebuvo, jis atsirado jau tada, kai virš kapsulės pradėjo gipsakrtonį kalti.
Man pikta, kad meistrai ne žodžio apie tą strypelį nepasakė. Jie patys ir kapsulę gi rinko, tai bent galėjo pasakyti, kad bus taip, o dabar kai sumontavo tai lyg ir šaukštai po piet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 24, 12:02)
Man pikta, kad meistrai ne žodžio apie tą strypelį nepasakė. Jie patys ir kapsulę gi rinko, tai bent galėjo pasakyti, kad bus taip, o dabar kai sumontavo tai lyg ir šaukštai po piet sad.gif

Pas mane tai pacios kapsules apacioje yra rankena, kuri reguliuoja degimo stipruma - ar gal cia ne apie ta pacia rankena? Gal tada pas tave tokia kapsule, kurioje to nebuvo? Bet ar taip buna, tai nezinau - mano patirtis tai apsiriboja mano pacios zidiniu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reg: 24 gegužės 2007 - 11:51
QUOTE(Lidija:) @ 2007 01 03, 01:12)
Sveikos.
Papasakosiu savo istorija.
Mes gyvenam senamiestyje, palepyje ir sprendziam sildymo problema. Pries tai turejom zidini be kapsules ir kiekviename kambaryje elektr. radiatori. Pries metus suradom pinigeliu ir nutarem pakeisti sena zidini i zidini su kapsule. Kapsule isrinkom didele Europa man atrodo g.gif  kaina tiksliai nepamenu apie 3000lt. Zidini nusprendem daryti klasikini. Kai meistrai pradejo jau statyti zidini nusprendem, kad musu busimas marmurinis zidinys atrodys labai jau prabangiai palyginus su kambariu, (kambarys 40kv apkaltas medziu). Nusprenem ir kambari suremontuoti doh.gif  Kadangi didelis plotas ir keitem viska (dejom i stoga Veliuxa, apsildem su akmens vata, keitem "provodka" ir t.t.) remontas uzsitiese pradejom 05 10, baigem tik 06 04. Vyras pats viska dare, o as su pilvuku jam padedavau. mirksiukas.gif
Tai va remonta ir zidini su karkasu is gipso kartono padarem ir pinigeliai baigesi verysad.gif  Vasara buvo kitu rupesciu, o rudeni vel pradejom galvoti, kad reikia pabaigti pradeta darba. Bet atsirado kitu problemu toj firmoj, kur mes darem meistru nera, galvojom iki Naujuju padarysim. Visa istorija baigesi tuo, kad mano vyras pats dabar dirba toje firmoj, darbo metu daro kitur zidinius, o vakarais pas mus. Jau puse zidinio apklijuota, kai pabaigs ikelsiu nuotrauka. Jau dabar atrodo thumbup.gif
P.S. Tai va, ka as manau apie firmos kurie daro zidinius. Mes ieskojom, kur pigiau, todel taip ir gavosi, kad zidini pradejo vyras pabaigineti. Gipso karkasa padare blogai, reikejo perdarineti, varikliuka idejo visai ne ten kur reikejo, vyras pats taise, marmuro plyteles kreivai priklijavo, reikejo atlupineti. Zodziu baisu doh.gif
O apie zidini- kaip pagrindini sildima, nieko gero pasakyti negaliu schmoll.gif , pas mus 120kv. didelis kambarys prisildo gerai, o kiti nelabai, el.radiatorius vis tiek naudojam, kambaryje vakare buna +25, o jau is ryto +17. Zodziu kazko reikia papildomai galvoti.  g.gif  Bet grozis nerealus kai dega zidinys wub.gif
Oi, kiek daug prirasiau doh.gif  Atsiprasau jei kokiu klaidu pridariau blush2.gif

Nu va kazkada zadejau ideti savo zidinio nutrauka. Mes pasirinkom klasikini su marmuru. Va toks isejo, cia aisku skonio reikalas wub.gif
user posted image
Atsakyti