Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

QUOTE(Ingushka @ 2006 05 03, 16:46)
Aš gimdžiau Mažylio GN. Ten buvau susitvarkius, tačiau paprašiau pažiūrėt, ar gerai, tai slaugutė dar paskuto tą vietą, kur reiktų siūti, jei plyščiau. (Beje, visai plika nebuvau, tik apsitvarkius ir nutrumpinus) O dėl klizmos paklausė, kada tuštinaus ir ar nieko prieš klizmą. Kur jau ten prieš  biggrin.gif  aš pati jos prašiaus.

Man viskas vyko lygiai taip pat.Gimdziau irgi ten pat. smile.gif
Atsakyti
mane tai pacioj ligoninej sutvarke ir klizma pastate nors buvau pati truputi apsitvarkiusi bet ka jiem reikejo ta jie patvarke ir viskas
Atsakyti
Pries gimdyma geraiausiai 2 sav., geriausia nueiti i kosmetologini, padaryti bikini zonos depiliacija, nes visiskai neskauda, nors pries tai niekada to nedaryta(organizmas ruosiasi gimdymui), ir po to del tos vieteles buna ramu ilgesni laika.
O kas liecia klizmutes, nors dakterai ir atsiklausia ar mes norim, ar ne, manau, kad butinai reikia pasidaryti mirksiukas.gif, kad gimdymo metu nebutu Ups... blush2.gif
Atsakyti
Nusiskutus buvau jau namuose,tai pries gimdyma tik paklause ar reikia skust ar ne,ir pasiteiravo ar reikia klizmos.pasakiau kad taip,nes norejau per gimdyma laisviau jaustis. blush2.gif aisku procedura ne kokia,bet trumpalaike tongue.gif
Atsakyti
Niu nezinau as tai pati kazkaip higieniskiau jauciausi apsiskutusi ir su klizmute padaryta, bet cia kiekvieno reikalas kam kaip patogiau...
Atsakyti
Gimdyt man jau už poros savaičių, tai norėjau paklaust, reikia visiškai nusiskust ar galima palikt trumpus plaukučius? unsure.gif [SIZE=1]
Atsakyti
QUOTE(Sigita22 @ 2006 06 09, 15:11)
Gimdyt man jau už poros savaičių, tai norėjau paklaust, reikia visiškai nusiskust ar galima palikt trumpus plaukučius?  unsure.gif [SIZE=1]

Cia kaip tu pati nori. Gali ir nieko nedaryti, nes dabar jau laikomasi kitos nuomones, kad nei skutimas nei klizma nera butina.
Atsakyti
as galvoju kad vistiek reiktu susitvarkyt....ypas jei gimdyme dalyvauja vyras ax.gif pvz klizmutes reik juk butu nefain pries vura apsikakot lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 10, 14:58)
as galvoju kad vistiek reiktu susitvarkyt....ypas jei gimdyme dalyvauja vyras  ax.gif  pvz klizmutes reik juk butu nefain pries vura apsikakot  lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau bet kokiems fokusams nusiteikus lotuliukas.gif bet aisku irgi esu uz susitvarkyma pries thumbup.gif Pacios geriau jausimes. O del depiliacijos, tai mano vyrelis, saunuolis, manim pats rupinasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa18: 10 birželio 2006 - 19:04
na per pirma gimdyma tai manes niekas net neklause ar noriu klizmos ar ne-padare ir nesiterliojo biggrin.gif o del higieniskumo manau kad pacios geriau jaustumemes jei susitvarkytumem viska pries gimdyma...laisvesne savijauta thumbup.gif
Atsakyti
Dėl klizmos ir manęs niekas neklausė ar pageidauju,ar ne.Nemaloni procedūra,bet trumpalaikė.GImdant nereikės galvoti,ar nebus kakučių blush2.gif
Atsakyti
Na su tais kakuciais tai irgi idomu. wub.gif wub.gif wub.gif mane paklizmavo,o gimdziau tik po 14 valandu,tai per tiek laiko matyt zarnyne prisikaupe visokiu gerybiu,nors nebuvau valgius.tai stangu metu taip daug kakojau to nenoredama,kad vyras vos spejo valyt,nes akusere miegojo ir atejo tik jau pries pries gimstant leliui ir paplove. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tai vat vyras mate,vale ir nieko,ne iki to tada buvo kad galvot ka jis pagalvos,ar jam nemalonu bus.jis tai prieme kaip normalu reiskini biggrin.gif
Atsakyti