Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

Bliamba, na ir kiauliu yra doh.gif tu tipo akuseriu ar kaip ten jos pavadinti. Idomu ka ji sakytu jeigu is gatves kokia moteriske atveztu, buna gi ivairiu atveju.
Gerai, kad ta mamyte dar galejo vyro sulaukt, kol peiliukus atvez, o jeigu vyras toli butu, ar isvis saremiai tokie prasidetu, kad reiktu skubiai i gimdykla vezt doh.gif
Zodziu man atrodo jos cia privalo nuskust ar ne, o gi daba buna, kad visai neskuta
Atsakyti
QUOTE(Astulee @ 2006 03 28, 21:45)
Sveikos visos besiruošiančios gimdyti ir jau pagimdžiusios  4u.gif 
Labai geras skyrelis šis, perskaičiau visą ir pasidariau sąrašiuką, ramiau ant širdies dabar, beliks tik susidėti viską į tašiuką. Tik va širdelė kažko nerimauja, bet tikimės, kad viskas gerai bus  blush2.gif  O rašau norėdama pasikonsultuoti. Čia daug visokiausių nuomonių dėl skutimo(si) perskaičiau. Kai gulėjau pirmą kartą ligoninėje dėl baisingo vėmimo, man pačiai savo akim teko matyti, kaip seselė kamantinėjo palatos kaimynę. Tai vargšiukei nubėgo vandenys, prasidėjo sąrėmiai, o ta ponia (seselė) pareiškė, kad čia ne ligoninės reikalas ir tegul gimdyvė eina skustis  blink.gif  Maždaug, ar čia tavo įsitikinimas, ar tu tingi skustis???  blink.gif Visos, kurios gulėjom palatoj, apakom tikrąja ta žodžio prasme  blink.gif  Ta vargšelė skambina vyrui ir sako, atvežk peiliuką, jis atvežė, o ji nuėjo skustis. Man kažkaip nelabai žmogiška pasirodė, o tik po to ją į gimdyklą išvedė. Tai va kažkaip keista, manau, kad normalu yra susitvarkyti, bet kai medicinos personalas iš to padaro tragediją, tai kaip tai būsimai mamytei jaustis, kai jau jai ir taip stresiukas nemenkas  g.gif

kai paskaitai tokius atsitikimus tai ciurpas net eina, baisu net pagalvoti. gerai, kad as isprigimties tiesmukas zmogus, tokia sesele ant manes ilgai neparekautu. Ka jai jau tai sunku nuskusti, rankos nukris(juk mes kiekviena diena nesiskusime kusiuko vien todel, kad nz kada gimdysime- ir tokia pinda gali aprekti). doh.gif
Atsakyti
blink.gif tai reik skustis ta vietike?as galvojau kad nereik arba bent jau kad nuskuta. blink.gif o tai ar as viena tokia ar yra daugeu,kad pvz as net noredama nenuskusciau visiskai.zemiau pilvo nieko nematau ir apskritai sunku lenktis vos pajudu ka kalbet kai jau gimdyt reiks g.gif kazkokia nesamone reikes paklausti daktariukes nes jei reik paciai nusiskusti tai geriau jau namie tai padaryti nes ligoninej tai ten bus nekas as taip manyciau blink.gif g.gif
Atsakyti
[quote=katytia,2006 03 30, 17:01]
Tikrai nereikia, nei bent kokia ozka-akusere papuls g.gif Ir pries 7 metus, ir pries 6 menesius, kai gimdziau, nieko nereikejo daryti. Tik patarciau patrumpinti (tuo atveju, jei ilgas "kasas" nesiuoji). tongue.gif .Sekmes.
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Astulee @ 2006 03 28, 21:45)
Sveikos visos besiruošiančios gimdyti ir jau pagimdžiusios  4u.gif 
Labai geras skyrelis šis, perskaičiau visą ir pasidariau sąrašiuką, ramiau ant širdies dabar, beliks tik susidėti viską į tašiuką. Tik va širdelė kažko nerimauja, bet tikimės, kad viskas gerai bus  blush2.gif  O rašau norėdama pasikonsultuoti. Čia daug visokiausių nuomonių dėl skutimo(si) perskaičiau. Kai gulėjau pirmą kartą ligoninėje dėl baisingo vėmimo, man pačiai savo akim teko matyti, kaip seselė kamantinėjo palatos kaimynę. Tai vargšiukei nubėgo vandenys, prasidėjo sąrėmiai, o ta ponia (seselė) pareiškė, kad čia ne ligoninės reikalas ir tegul gimdyvė eina skustis  blink.gif  Maždaug, ar čia tavo įsitikinimas, ar tu tingi skustis???  blink.gif Visos, kurios gulėjom palatoj, apakom tikrąja ta žodžio prasme  blink.gif  Ta vargšelė skambina vyrui ir sako, atvežk peiliuką, jis atvežė, o ji nuėjo skustis. Man kažkaip nelabai žmogiška pasirodė, o tik po to ją į gimdyklą išvedė. Tai va kažkaip keista, manau, kad normalu yra susitvarkyti, bet kai medicinos personalas iš to padaro tragediją, tai kaip tai būsimai mamytei jaustis, kai jau jai ir taip stresiukas nemenkas  g.gif

vat vat,buvau ir as isgasdinta identiskos situacijos.Palatos kaimynkutei cezari ruosesi daryti.Akusere net nusiprunkste kai suzinojo,kad moteriske nesusitvarkiusi tos vietikes buvo.O moteriskei pilvas didziulis,koju net nesimato,tai ka ten kalbeti apie zemiau bambos,po paciu pilvuku esamas kuno vietas.Tai sukom galva abi kaip cia jai apsiskusti doh.gif Ir ka jus sau manot,nukabinau as jai didiuli veidrodi,kabojusi ant sienos palatoj prie kriaukles ir palydejau iki tualeto.....Grizo moteriske is tualeto po valandos visa šlapia po tokiu proceduru.Sunku gi be galo moteriskelei,dar toki giganta veidrodi apsizergu...
Tai as pamacius tokus vaizdus,pradejau periodiskai skustis,kad jei netycia skubos tvarka reiktu patekti i gimdymo namus,-nebutu paskuj toku rupesteliu.....
Papildyta:
o koko dydzio kepurele maziukuj vezates i GN?
Atsakyti
o as tai turejau nusipirkus,bet isbandziau Mikrolax tik po gimdymo,nes bijojau,kad neuzkietetu viduriai.o pries gimdyma,kaip ir daugeliui,viduriai patys susisuko ir issivale organizmas pats,naturaliai.tad per gimdyma viskas liuks buvo. ax.gif
Atsakyti
As ruosiuosi gimdyti "ant dienu", tai paklausiau daktares kaip elgtis su ta vietele. Sake, nesirupink, kaip nori taip ir atvaziuok. Specialiai galiu nieko nedaryti. Bet as sutvarkiau, kad padoriai atrodytu ir priejimas butu tinkamas smile.gif Del klizmos, tai pasake, kad vis del to geriau ligonineje padaryti -paciai ramiau bus per gimdyma bigsmile.gif
Atsakyti
Gimdžiau Mažeikių gimdymo namuose. Klizmutę padarė nė neklausę, sakydami, kad pati būsiu ramesnė, o ir dėl tos "vietelės" apskutimo paklausė. Kadangi tai susitvarkius buvau pati, ligoninėj to daryti neprireikė.
Atsakyti
tai iseitu kad jei pries gimdyma pasitustini jau klizmutes nereikia? o jei dar karta susuks tuos viduius? as tai sakiau prasysiu kad pastatytu bet tik pas ka prasyt nezinau. nusipirkau ta mikrolax gal namie vertetu pasidaryt? o per kiek laiko ji suveikia? a tai paskui suveiks per velai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2006 04 04, 17:50)
tai iseitu kad jei pries gimdyma pasitustini jau klizmutes nereikia? o jei dar karta susuks tuos viduius? as tai sakiau prasysiu kad pastatytu bet tik pas ka prasyt nezinau. nusipirkau ta mikrolax gal namie vertetu pasidaryt? o per kiek laiko ji suveikia? a tai paskui suveiks per velai  blush2.gif

Man tai ta Microlax nelabai suveikia.Tai paprasiau kad ligoninej pastatytu klizma,kad jau garantuotai viskas issivalytu.O prasiau as pas akusere smile.gif
Atsakyti
Aš irgi galiu patvirtint, kad dabar skustis nebutina, nebent pati nori. O klizmutės aš pati norėjau unsure.gif
Atsakyti
paklausiau siandien pries gydytoja, tai sake viska ka reiks padarys ir nesijaudint smile.gif jei cezaris paskuta virsuj, jei per daug - patrumpina, jei reikia kirpt siek tiek per kirpimo linija ir tiek . o del klizmutes sake padarys irgi ligoninej zodziu reik nusiramint, bet man kuo arciau ta diena tuo baisiau viskas 4u.gif
Atsakyti