QUOTE(Astulee @ 2006 03 28, 21:45)
Sveikos visos besiruošiančios gimdyti ir jau pagimdžiusios
Labai geras skyrelis šis, perskaičiau visą ir pasidariau sąrašiuką, ramiau ant širdies dabar, beliks tik susidėti viską į tašiuką. Tik va širdelė kažko nerimauja, bet tikimės, kad viskas gerai bus

O rašau norėdama pasikonsultuoti. Čia daug visokiausių nuomonių dėl skutimo(si) perskaičiau. Kai gulėjau pirmą kartą ligoninėje dėl baisingo vėmimo, man pačiai savo akim teko matyti, kaip seselė kamantinėjo palatos kaimynę. Tai vargšiukei nubėgo vandenys, prasidėjo sąrėmiai, o ta ponia (seselė) pareiškė, kad čia ne ligoninės reikalas ir tegul gimdyvė eina skustis

Maždaug, ar čia tavo įsitikinimas, ar tu tingi skustis???

Visos, kurios gulėjom palatoj, apakom tikrąja ta žodžio prasme

Ta vargšelė skambina vyrui ir sako, atvežk peiliuką, jis atvežė, o ji nuėjo skustis. Man kažkaip nelabai žmogiška pasirodė, o tik po to ją į gimdyklą išvedė. Tai va kažkaip keista, manau, kad normalu yra susitvarkyti, bet kai medicinos personalas iš to padaro tragediją, tai kaip tai būsimai mamytei jaustis, kai jau jai ir taip stresiukas nemenkas
vat vat,buvau ir as isgasdinta identiskos situacijos.Palatos kaimynkutei cezari ruosesi daryti.Akusere net nusiprunkste kai suzinojo,kad moteriske nesusitvarkiusi tos vietikes buvo.O moteriskei pilvas didziulis,koju net nesimato,tai ka ten kalbeti apie zemiau bambos,po paciu pilvuku esamas kuno vietas.Tai sukom galva abi kaip cia jai apsiskusti

Ir ka jus sau manot,nukabinau as jai didiuli veidrodi,kabojusi ant sienos palatoj prie kriaukles ir palydejau iki tualeto.....Grizo moteriske is tualeto po valandos visa šlapia po tokiu proceduru.Sunku gi be galo moteriskelei,dar toki giganta veidrodi apsizergu...
Tai as pamacius tokus vaizdus,pradejau periodiskai skustis,kad jei netycia skubos tvarka reiktu patekti i gimdymo namus,-nebutu paskuj toku rupesteliu.....
Papildyta:
o koko dydzio kepurele maziukuj vezates i GN?