na as kai gimdziau pirma ries 3 metus, II-kauno l. tai del depiliacijos klause ar noriu depiliuotis, o klizma neklaususios pastate. tai pasakysiu, kad klizma labai geras dalykas. ta prasme palengvina savijata veliau. o del depiliacijos, tai pasakysiu taip. geriau yra labai trumpai apsikirti, nes kai nudepiliota, veliau po gimdymo kai pradeda dygti plaukai, tai prideda papildomo perstejimo. o jei su
sunku su zirklemis ten paciai darbuotis, tai paprasykit savo vyriskiu.

pirmu numeriu.
Kaip čia geriau paaiškinti
. Na kareivukus matei
, ant jų galvų šukuosenas matei
, tai čia pirmas numeris. O juo man dabar vyras su malonumu ir kerpa (su kirpimo mašinėle), mat pačiai baisopka, ten gi tie dantukai tai juda
dar paskui įsikirpsiu nematydama nieko per pilvą.
TYaigi nuraminote, su skustuku neteks darbuotis. (man net kojas išberia kai skutuosi
, dabar kai
, sako nepatartina depiliacinio vaško naudoti (atseit stresas, skausmas nesveika, tai palauksiu
)
Kaip čia geriau paaiškinti

TYaigi nuraminote, su skustuku neteks darbuotis. (man net kojas išberia kai skutuosi

nu ahs vis nedrystu savishkio prashyt tokios paslaugos
o shiaip bandysiu gal tada apsitvarkyt pati, bet esme kad gerew jau ten nieko nebutu....na byshkiuka tai tas pac kas nieko

Na jei su skustuvu nusidepiliuočiau viską, tai paskui jausčiausi šlykščiai, viską išbertų - niekad negalėdavau vaikščioti be plaukelių... Teks vyro paprašyti, kad pirmą numerį padarytų

O as kazkaip nesenai pradejau skusti 0 numeriu
Man visai patiko, ir vyrui patiko
Tik kad visai sudetinga tai padaryti labai graziai ir kruopsciai, kai bus pilvukas bus beveik neimanoma
Nu tada ilginsim iki 1 numeriuko, bet man su zirklem dar baisiau negu su peiliuku ir ypac kai nepats daraisi

Man tai irgi MB sutvarkė. Kažkaip nepatogu buvo prašyti, bet, kad jau per pilvą nebepajėgiau pati. Aš tai kažkaip nejaukiai jaučiausi, šiek tiek gėda buvo
- šiaip ar taip ne kasdien tokioj pozoj būni
O MB patiko šukuosenas daryt, sakė -kitąkart kitokią padarys - pajuto įkvėpimą

Man Mb jau ne karta ten sukuosenas dare,nes per pilva nieko nebematau ir jam tai labai patinka

QUOTE(2SIA @ 2007 01 17, 12:44)
depiliacija atlikau pries gimdyma, ne vaziavau i paprasta apziura, na o po jos ir gimdyt teko
. o siaip paskutinem savaitem stengiausi vis Ten prisiziureti, vadovaudamasi sukiu, kad gali ivykti bet kada ir bet kur

QUOTE(paulyte1007 @ 2007 01 27, 14:51)
Sveikutes,
Tikrai noreciau vasku nusidepiliuoti pries gimdyma!!! Prasau parasykit, kurios taip daret ir nuraminkit, kad nieko baisaus neatsitinka- as seip visad vasku depiliuoju, tai man praktiskai visai ten neskauda - tai tikiuosi ir vaikelis perdaug nesupyks...
Tikrai noreciau vasku nusidepiliuoti pries gimdyma!!! Prasau parasykit, kurios taip daret ir nuraminkit, kad nieko baisaus neatsitinka- as seip visad vasku depiliuoju, tai man praktiskai visai ten neskauda - tai tikiuosi ir vaikelis perdaug nesupyks...

As irgi nueiciau nusidepiliuoti, bet kazkaip bijau. Tiek man ir beliko iki gimdymo - apie savaite, kazi kaip leliukas sureaguotų. Nors iki nestumo visad depiliuodavau.
Pirma vaikeli anksciau pagimdziau 3 savaitem, neseniai po depiliacijos buvau, tai jokio vargo nebuvo. Dabar bijau kazkaip.

QUOTE(laizanika @ 2007 01 24, 15:11)
O as kazkaip nesenai pradejau skusti 0 numeriu
Man visai patiko, ir vyrui patiko
Tik kad visai sudetinga tai padaryti labai graziai ir kruopsciai, kai bus pilvukas bus beveik neimanoma
Nu tada ilginsim iki 1 numeriuko, bet man su zirklem dar baisiau negu su peiliuku ir ypac kai nepats daraisi 

Sveika, as jau labai senai skutuosi 0.Ir jau senai ir man ir vyrui patiko

O dabar kaip jau labai didelis pilvas -tai visa tai darai pries veidrodi,nes tik ten galiu save matyty-taigi vel skutuosi 0.

Sveikos. Paskaiciau ir neismanau kaip cia pasielgti
ar skustis ar depiluotis. Viena zinau, kad jei visai nusiskuti, tai paberia ir pradeda persteti
.
Bet MB tokios paslaugos taip pat nejauku prasyti

Bet MB tokios paslaugos taip pat nejauku prasyti