na as siaip netaip apsitvarkiau,bet tikrai nedepilevau visiskai,tik patrumpinau,kiek ejo per pilva pasiekti...
Su veidrodziu pagalba susitvarkiau pati, nes tikrai nesmagu, kad tai tau darytu sanitare

Sveikos. As irgi norejau eiti depiliotis i kosmetologini.Bet viska paskaicius nutariau toliau pati krapstytys pries veidrodi ,nor jau dabar labai sunku.
O kad vyras skustu ,tai kaskaip baisu -vis tik pradeda,o man atrodo ,kad ipjaus -pradedu spiegti ,juoktis ir tenka vel paciai.
O skutausi visa laika plikai ,taip ipratau ir vyrui visada patiko ,tai dabar taip ir toliau skutuosi ,tai manau problemu nebus ir su Cezariu

O skutausi visa laika plikai ,taip ipratau ir vyrui visada patiko ,tai dabar taip ir toliau skutuosi ,tai manau problemu nebus ir su Cezariu

[quote=giedregie,2007 02 21, 21:51]
as likus trim savaitem iki gimdymo pasidariau nuvariau i grozio salona ir susitverkiau nuo.. iki- depiliacijos, manikiurai, pedikiurai, paukus nusidaze, pakirpo, antakius sutvarke, po to dar kelis vakarus baruose pasedejom, prie juros pabuvom ir 2 sav anksciau pagimdziau
siaip patarciau nueit i kosmetikos kabineta, nusidepiliuot ir paciai neriks vargt ir po gimdymo lengviau bus
sekmes
bet tai pirma karta depiliacija dareisi likus 3 sav iki gimdymo ar jau ne pirmas kartas buvo?as sprendziu klausima ar man esant nesciai eiti pirma karta depiliacija darytis ar ne?jei zinociau, kad skausmas tikrai leliui nekenkia, tai is karto lekciau
as likus trim savaitem iki gimdymo pasidariau nuvariau i grozio salona ir susitverkiau nuo.. iki- depiliacijos, manikiurai, pedikiurai, paukus nusidaze, pakirpo, antakius sutvarke, po to dar kelis vakarus baruose pasedejom, prie juros pabuvom ir 2 sav anksciau pagimdziau

siaip patarciau nueit i kosmetikos kabineta, nusidepiliuot ir paciai neriks vargt ir po gimdymo lengviau bus

sekmes

bet tai pirma karta depiliacija dareisi likus 3 sav iki gimdymo ar jau ne pirmas kartas buvo?as sprendziu klausima ar man esant nesciai eiti pirma karta depiliacija darytis ar ne?jei zinociau, kad skausmas tikrai leliui nekenkia, tai is karto lekciau

O aš turėjau eit depiliuotis pirmadienį (buvo 2 savaitės iki termino), o šeštadienį, netikėtai nubėgus vandenims, pagimdžiau
Viskas buvo kaip reikiant atuginta depiliacijai
tai sėdėdama baloj, pasiėmus vyro elektrinę mašinėlę, gražinausi
Paskui po visko pažiūrėjau, kad
. Bet svarbu morališkai jaučiausi gerai

mums tai tėvelis pagelbėjo

Manau, kad dėl šių dalykų dažnai perlenkiama lazda. Juk šiais laikais leidžia gimdyt ir be depiliacijos, vengiant alergijos, įv. infekcijų, karpų atsiradimo. Jei gimdymas prasidėjo, neverta pačiai tuo užsiimti. Jums norint, turint savo priemones, jums iki reikiamo lygio tai atliks ligoninėje.
ai as tai susitvarkiau namie ir bus ramu.
Pirmam gimdyme,tai ir klizmą statė ir apskuto,mat teko atsigulti į ligoninę ankščiau.O su antru gimdymu,tai klizmos nedarė,tik paklausė kada padariau tą reikalą,o apatinė šukuosena buvo natūrali,ir man dzin.
,jei būtų reikėję būtų nusiskutę

QUOTE(lialka @ 2007 01 29, 10:35)
Aš patarčiau klizmuotis prieš gimdymą, kad ir kokia nemaloni procedūra. Nes jei per patį gimdymą užsimanysit rimto reikalo, tai iki tualeto jau negalėsit nubėgt

QUOTE(jurk @ 2007 03 16, 13:38)
Aš patarčiau klizmuotis prieš gimdymą, kad ir kokia nemaloni procedūra. Nes jei per patį gimdymą užsimanysit rimto reikalo, tai iki tualeto jau negalėsit nubėgt 

as ir patarciau

Niekaip nesuprantu
tai kodel man klizmos nedare
net neklause ar nori ar reikia ar dar kazka
Gal pamirso