Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

Protongiausia saviveikla neužsiimti, jei nuo to yra problemų ir jaučiamas diskomfortas. Laikai keičiasi, ligoninėje leidžia pasirinkti, taip kaip paciantei priimtina, kad kuo geriau ji jaustųsi ir nebūtų jokių pašalinių nemalonių veiksnių.
Geriausia iš anksto klausti gydytojos, kuri priims jūsų gimdymą, sulauksit tinkamo patarimo ir motyvavimo.
Atsakyti
na as tai visada budavau susitvarkiusi, juk ka gali zinot g.gif ir kai pries gimdyma nusiskutau plikai biggrin.gif tai ir po siai dienai taip nesioju lotuliukas.gif jau 1,5metu, liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 03 28, 19:41)
man plaukai iaugineja ir isberia tiek nuo depiliacijos tiek nuo skutimo  mega_shok.gif nezinau ka daryti.. verysad.gif

Tai va, kad ne visoms ta depiliacija yra toks paprastas dalykas. Pati, zinoma, ta vietele visada tvarkausi, bet skusti niekada negaledavau, nes isberia SIAUBINGAI. Tai tvarkydavausi vasku. Taciau nestumo metu, kaip kojos labai sustorejo ir kazkaip labai prakaituoju, tai net po depiliacijos vasku mane isbere doh.gif Be to, bijodama, kad pagimdysiu anksciau, per anksti "paskutiniaja" depiliacija pasidariau, terminas jau praejo, as vis dar nepagimdziau, o ten jau plaukai sparciai ataugineja, ir dar kaip niekada skausmingai, nes visvien infekcijos neisvengiau... Na, kazkaip viskas kitaip man, kai esu nescia... Be to, mano kosmetologe nenudepiliuoja aplink pacias lytines lupas, kas, mano manymu, yra aktualiausia plystant gimdymo metu g.gif Tai "ten" visvien laikas nuo laiko pasidarbuoju peiliuku, nes gi nezinai, kada gimdysi. O duoti sesutei skusti nenoreciau - patyriau tai pries 8 metus, kazkaip isgyvenau, bet manau, kad galiu tai padaryti ir pati.

Beje, gimdant pirmaji vaika nudepiliavo tik apie pacias lupas, visa kita paliko. Taigi, visko tikrai nedepiliuoju palieku tiek, kad butu graziau , tik vis nukerpu trumpai. Aisku, su veidrodzio pagalba ir labai sunkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 03 28, 19:48)
O kur Klaipėdoje depiliuoja? Artėjant gimdymui irgi norėčiau pasilankyti, nors man žiauriai žiauriai blush2.gif

Lexana, as depiliuojuosi centre Sacharoj pas kosmetologe Ingrida, zinok tikrai labai neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maeka @ 2007 03 31, 12:28)
Tai va, kad ne visoms ta depiliacija yra toks paprastas dalykas. Pati, zinoma, ta vietele visada tvarkausi, bet skusti niekada negaledavau, nes isberia SIAUBINGAI. Tai tvarkydavausi vasku. Taciau nestumo metu, kaip kojos labai sustorejo ir kazkaip labai prakaituoju, tai net po depiliacijos vasku mane isbere  doh.gif  Be to, bijodama, kad pagimdysiu anksciau, per anksti "paskutiniaja" depiliacija pasidariau, terminas jau praejo, as vis dar nepagimdziau, o ten jau plaukai sparciai ataugineja, ir dar kaip niekada skausmingai, nes visvien infekcijos neisvengiau... Na, kazkaip viskas kitaip man, kai esu nescia... Be to, mano kosmetologe nenudepiliuoja aplink pacias lytines lupas, kas, mano manymu, yra aktualiausia plystant gimdymo metu  g.gif  Tai "ten" visvien laikas nuo laiko pasidarbuoju peiliuku, nes gi nezinai, kada gimdysi. O duoti sesutei skusti nenoreciau - patyriau tai pries 8 metus, kazkaip isgyvenau, bet manau, kad galiu tai padaryti ir pati.

Beje, gimdant pirmaji vaika nudepiliavo tik apie pacias lupas, visa kita paliko. Taigi, visko tikrai nedepiliuoju palieku tiek, kad butu graziau , tik vis nukerpu trumpai. Aisku, su veidrodzio pagalba ir labai sunkiai smile.gif

Gimdziau pries 10,5 metu-niekas neskuto schmoll.gif nors as misku neturejau mirksiukas.gif

Atsakyti
Paskaičius iškilo toks klausimėlis: "O kur jūs ruošiatės? Gimdyti ar į kokį konkursą?" biggrin.gif
Atsakyti
Pats geriausias ir protingiausias klausimas.
Kažkaip lietuvaitės stipriai atsilieka, tokios mados užsienyje seniai jau užmirštos ir laikomasi saiko.
Atsakyti
nei cia koks konkursas, nei ka, bet jei pripratus buti susitvarkius, tai norisi ir dabar kai laukiuosi tokia buti, kadangi nusiskusti vis sudetingiau, nuejau pries 2 d depiliacija visiska pasidariau, ir zinot nieko ten tokio baisaus, nesakau, kad neskaudejo, bet kenteti galima ax.gif sake kosmetologe viskas gerai, nei kraujosruvu nepasidare, nors jauciau, kad padidejes jautrumas, dabar visai gerai jauciuosi, po 3 sav vel eisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nelabai suprantu, kaip galima nesidepiliuoti g.gif , gi ne akmens amžius ir prie ko čia konkursas unsure.gif , kai esi susitvarkius gi ir pačiai maloniau ir vyrui smile.gif , niekas jau seniai miškų neaugina biggrin.gif . O gimdyti apaugusiai, nu kažkaip laaaabai jau nehigieniška blush2.gif . Aišku, kad su pilvu atlikti depiliacijos procedūras sunkoka, bet tikrai yra įmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 05 balandžio 2007 - 14:45
kaip ir per pati nestuma taip ir pries gimdyma siaip ne tais susilenkus apsitvarkiau, bet gimdymo namuose priemime paklause, ar susitvarkius (as vaziavau jau gultis suejus terminui, ne jau gimdydama), sakau na kiek galejau tiek, ir nieko, jei buciau pasakius ne butu kogero paklause ar apskusti. o klizmute pasiule, o as ir neatsisakiau, nors per saremius laksciau i tualeta. kaip gera buvo blush2.gif toks siltas vandeniukas pileli kuteno, ir skausmus nueme ir viska lotuliukas.gif po to nuejau i tualeta ir visas tas vandeniukas isbego, nes nieko nebebuvo jau, bet apsidrausti galima, nenoreciau viduri gimdymo kad daktare gaudytu ne leliuka o kakiuka lendanti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(godos mama @ 2007 03 29, 16:22)
na as tai visada budavau susitvarkiusi, juk ka gali zinot g.gif ir kai pries gimdyma nusiskutau plikai biggrin.gif tai ir po siai dienai taip nesioju lotuliukas.gif jau 1,5metu, liuks wub.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif neduria kai ataugineja?
Atsakyti
Visada pati susitvarkau ir nėščia būdama susitvarkiau. Kad pati estetiškiau jausčiausi. Tik nemačiau prasmės nusiravėti plikai, o ir gimdymo namuose niekas nieko nesakė.
Atsakyti
QUOTE(Virgita @ 2007 04 04, 16:08)
Paskaičius iškilo toks klausimėlis: "O kur jūs ruošiatės? Gimdyti ar į kokį konkursą?"  biggrin.gif

Nepyk,bet mano tavo klausimas.... blink.gif
Taigi depiliuojames pazastis, kojas, prausiames, valomes dantis tongue.gif , o i konkursus ir nesiruosiame. Man tai ir bikini depiliacija yra grynai viena is higienos daliu 4u.gif

Va ir dabar grizau po vasko proceduros is kosmetologinio - svaru, grazu, lauksim didziojo ivykio wub.gif
Atsakyti