Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

QUOTE(ritukasx @ 2009 02 25, 17:46)
Oi, na ir prisijuokiau, perskaicius ir isivaizdavus toki vaizdeli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man įdomu,ką daktarai pagalvoja,kai tokių vaizdų prisižiūri bigsmile.gif Turbūt pamąsto,kad mamka visai jau,net peiliuku nemoka naudotis doh.gif

QUOTE(Dinariukas @ 2009 02 25, 17:54)
sveikutes,o as pries gimdyma viska nusiskutau,bet dabar nebutina,seip manau estatiskiau taip.o depiliuoti ne,juk visa skausma jusu ir kudukelis jaucia  nestuke.gif  klizma nusipirkau,brt akusere patare nedeti nes aceit mamos poto nesupranta ka stumti,dabar viska sako su servetele uzdenge ir niekas niekur nepatenka.na man aciu dievui niekas neatsitiko,pries tai savaime isejo.  biggrin.gif

Nors ir ne klizmų tema,bet man ji buvo tikras gėris rolleyes.gif Kadangi po gimdymo nereikėjo eit kokias keturias paras į tūlika rimtam reikalui. Kadangi "ten" viskas buvo susiuvinėta,tai visai nedžiugino mintis,kad reiktų dar ir tokį reikalą atlikinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 25, 19:05)
Man įdomu,ką daktarai pagalvoja,kai tokių vaizdų prisižiūri bigsmile.gif  Turbūt pamąsto,kad mamka visai jau,net peiliuku nemoka naudotis doh.gif

Baik tu, man atrodo, kad sitiek prisiziureje, jau niekas nebestebina ju biggrin.gif
Mano gimdyma priemes gydytojas net pasakojo, kaip paciam gimdymo finale gimdyvei suveike klizma, tai patikek, koki vaizdeli apturejo lotuliukas.gif
Todel as ir pabijojau klizma pasinaudoti artejant gimdymui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 25 vasario 2009 - 18:11
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 25, 18:08)
Baik tu, man atrodo, kad sitiek prisiziureje, jau niekas nebestebina ju  biggrin.gif
Mano gimdyma priemes gydytojas net pasakojo, kaip paciam gimdymo finale gimdyvei suveike klizma, tai patikek, koki vaizdeli apturejo  lotuliukas.gif
Todel as ir pabijojau klizma pasinaudoti artejant gimdymui  unsure.gif

Šiaip tai jo,daktarai prisižiūri bikini "šukuosenų" hihihi.gif tai jiem tikrai dzin.

O apie klizmą,tai aš turėjau omenį tą,kur ligoninėj padaro ax.gif Jos tai tikrai suuuveeeikia iš kart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 25, 18:08)
Visada eidavau darytis depiliaciją. 37 savaitę padarė,žiauriai skaudėjo(kažkaip labai jau skausmui jautri buvau pasidarius).Teko pernešioti,bet neišdrįsau daugiau nueit depiliuotis.Pabandžiau nuskusti ten viską peiliuku doh.gif Tai po gimdymo,kai sumažėjo pilvas ir pamačiau kaip aš ten padirbėjau,net balsu duše ligoninėj susižvengiau.Buvau pusiau apipešiota,pusiau skusta ir pusiau apaugus lotuliukas.gif

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 25, 19:05)
Man įdomu,ką daktarai pagalvoja,kai tokių vaizdų prisižiūri bigsmile.gif 

juokas per ašaras....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeeeetau, lūžtu pati su savim ir prisimenu save.... lotuliukas.gif
aš irgi su peiliu darbavaus, irgi pusėtinai gavos, bet man dzilin buvo lotuliukas.gif o paskui kai jau nebebuvo dzilin, buvo ataugę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mane vyras sutvarke,man kaip sako VEIDRODZIO LYGA buvo nestuke.gif ,savo P.... gal3men.nemaciau doh.gif ,tai nudepiliavo,pats pasisiule tongue.gif .o klizma jau lygoninej dare,man atrodo vistiek geriau isidepiliot,juk kai gimdom kraujuko daug,ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 25, 17:08)
Po gimdymo,kai sumažėjo pilvas ir pamačiau kaip aš ten padirbėjau,net balsu duše ligoninėj susižvengiau.Buvau pusiau apipešiota,pusiau skusta ir pusiau apaugus lotuliukas.gif

Jauciu, kad ir man taip bus biggrin.gif, nes tvarkausi nieko nematydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 02 25, 20:41)
Jauciu, kad ir man taip bus biggrin.gif, nes tvarkausi nieko nematydama biggrin.gif

Nepadeda ir veidrodžiai hihihi.gif
Atsakyti
Na tikiuosi pataikyti susitvarkyt...nes ir nenoriu but pusiau ataugus, pusiau skusta.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nzn, bandziau ten prieit ir su veidrodzio pagalba ir visokias akrobatines pozas bandziau, bet vistiek ne kas gavosi, pilvas trugde smile.gif O gimdziau ne ta diena kuria planavau, tai baisiai pergyvenau kad nespejau pai susitvarkyt... bet sesutes malonios,supratingos, pasake nieko tokio ir viska greit sutvarke. Apskuta ten visai nedaug, o as pati buciau viska nusidrozus... lotuliukas.gif
Atsakyti
raso daug kas kad klizmu nedaro... nu mazilyje tikrai daro, ir neklausia reikia ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 25, 18:05)
Man įdomu,ką daktarai pagalvoja,kai tokių vaizdų prisižiūri bigsmile.gif 

O man tai iskart pasake, kai tik pirma karta atejau isidailinus, kad sukuosenu nedaryciau tongue.gif Atseit, ten turi buti 'natural', kad visokios infekcijos zarazos nekibtu. Tai man kaip akmuo nuo sirdies nukrito ir vienas darbas iskart atsimete
hihihi.gif O jau po gimdymo kai nuejau i dusa ir pamaciau bigsmile.gif tai vos nesulindau i zeme lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, man irgi idomu buvo save pamatyt po tokio ilgo laiko wink.gif
Atsakyti