Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

o as issitepiau depiliaciniu kremu ir viskas buvo ciki. nei vargt, bruzint... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 25, 19:08)
Visada eidavau darytis depiliaciją. 37 savaitę padarė,žiauriai skaudėjo(kažkaip labai jau skausmui jautri buvau pasidarius).Teko pernešioti,bet neišdrįsau daugiau nueit depiliuotis.Pabandžiau nuskusti ten viską peiliuku doh.gif Tai po gimdymo,kai sumažėjo pilvas ir pamačiau kaip aš ten padirbėjau,net balsu duše ligoninėj susižvengiau.Buvau pusiau apipešiota,pusiau skusta ir pusiau apaugus lotuliukas.gif

o as darbe balsu susizvengiau perskaicius tavo aprasyma isvaizdos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Tyrksė @ 2009 02 28, 00:35)
O man tai iskart pasake, kai tik pirma karta atejau isidailinus, kad sukuosenu nedaryciau tongue.gif Atseit, ten turi buti 'natural', kad visokios infekcijos zarazos nekibtu. Tai man kaip akmuo nuo sirdies nukrito ir vienas darbas iskart atsimete
hihihi.gif O jau po gimdymo kai nuejau i dusa ir pamaciau bigsmile.gif  tai vos nesulindau i zeme lotuliukas.gif

nu as neisivaizduoju, kam cia to natural prireike smile.gif as saves natural jau kiek laiko nemacius, bet visai ir nepageidauju smile.gif o dar viesai rodytis... smile.gif jau pries gimdyma ikinkysiu vyra su peiliuku, ka skust nemoka smile.gif ant barzdos pasipraktikaves biggrin.gif
Atsakyti
Pries pirma gimdyma mane "padailino vyras". Sesute tada klause, ar nusiskutus. Kai pamaciau su kuo ji skuta, buvau labai patenkinta, kad isvengiau sios proceduros ligonineje.
Kadangi antras gimdymas prasidejo 3 savaitem anksciau, nespejau nusiskusti (vel buciau prasius savo brangiausiojo), bet niekas jau ir neklause ir nereikalavo skustis. Gimdymo metu buvo ne iki sukuosenu.
Atsakyti
Man butu nejauku prasyt vyro, kad mane pagrazintu blush2.gif
kazkaip sugebejau pati "nematu" pasigrazinti pries pat gimdyma.. blush2.gif
Atsakyti
MB siulesi man padeti apsitvarkyti, bet kazkaip sugebejau pati blush2.gif Galbut nebuvo labai sudetinga, nes pilvukas buvo nedidelis smile.gif
Atsakyti
Kiek galėjau apsitvarkiau pati, bet šiaip pagalvojus, niekas iš manęs to ir nereikalavo.
Atsakyti
dar vakar gydytojos klausiau - tik jau nereikia skusti ir vaškais depiliuoti. kompleksai - mūsų pačių problemos, o gydytojui ir akušeriui daug svarbiau, kad per mikroskopines žaizdeles po skutimų gali patekti infekcija. ir tai jau yra daug blogiau.
ir, tiesą sakant, geriau jau tegu mato gydytoja ar akušerė "mišką" negu mb prašyčiau tą mišką skusti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LaurM @ 2009 03 04, 02:09)
Pries pirma gimdyma mane "padailino vyras". Sesute tada klause, ar nusiskutus. Kai pamaciau su kuo ji skuta, buvau labai patenkinta, kad isvengiau sios proceduros ligonineje.
Kadangi antras gimdymas prasidejo 3 savaitem anksciau, nespejau nusiskusti (vel buciau prasius savo brangiausiojo), bet niekas jau ir neklause  ir nereikalavo skustis. Gimdymo metu buvo ne iki sukuosenu.

čia gal ir nuo gimdymo namų priklauso mastau.gif viena forumietė-akušerė sakė, kad šiais laikais nebeskuta, nei klizmos nedaro. bet pažįstamą prieš 6 metus Kaune MAžylyje apskuto (tokiais pagerintais peiliukais blink.gif ), o man kmuk jau prieš 4 metus liepė neskutinėti dėl infekcijų ir užkratų pavojaus.
Atsakyti
as tai nestumo metu,kaip ir budama nenescia,bikini zona dariausi kosmetolog kabinete.Dariausi likus savaitei iki gimdymo,ir be galo dziaugiuosi,nes pati per pilva savo tos vieteles tikrai nemaciau,nors priaugus buvau tik 9 kg...
Atsakyti
mane vyras pagražino,bet ligoninei net neklause
Atsakyti
Man tai mokyklėlėj ginekologas sakė, kad likus 10 dienų iki gimdymo susitvarkyt. O kai biškutį ataugs, nieko tokio. Tai taip ir padariau. O tai GN skuta su atšipusiais peiliukais. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 03 10, 13:48)
Man tai mokyklėlėj ginekologas sakė, kad likus 10 dienų iki gimdymo susitvarkyt. O kai biškutį ataugs, nieko tokio. Tai taip ir padariau. O tai GN skuta su atšipusiais peiliukais.  blink.gif

ne visuose skuta, kmuk neskuta. ir absoliučiai nesako skusti, ir vyresni gydytojai - priešingai, sako NESKUSTI.
Atsakyti
su gresiančiu ankstyvu kai gulėjau, tai pasižioūrėjo ir dar aprėkė, kam ten nenuskusta, tai dabar kas kokias penkias dienas vis nusiskutu, tenka pačiai, nes vyro gėda prašyt. Nematau, bet kažkaip įpročiai suveikia...
Atsakyti