QUOTE(Kucheriashka @ 2010 01 27, 20:36)
Jei gydytojas siūlo cezario pjūvį,tai manau turi aiškiai išaiškinti kodėl ir kokios koplikacijos gali būti su vaiku,ar vaikeliui kas negerai ir t.t. Ne akmens amžiuj gyvenam ir mokant pinigus,visus dalykus,bei visas smulkmenas,gydytojas privalo paaiškinti.Nežinau ,kaip tavo atveju buvo,bet per internetą ieškojau ir kaupiau daug informacijos paie jį ir tikrai procentaliai gaunasi daugiau,jog jis padaro cezario pūvius visoms teigdamas,kad gali būt komplikacijos,o kokios ir kodėl niekam neišaiškina.
Nieko labai blogo apie šitą gydytoją pasakyti nenoriu,bet aš įsitikinusi,jog mano vaikelis pamatytų pasaulį pagal gydytojo kalendoriaus patogumą.
na, mano atveju gydytojas viska paaiskino. ir tikrai buvo gana rimtu priezasciu galvoti apie operacija. bet, labai norint, aisku buvo galima bandyti ir paciai gimdyti. zodziu, gydytojas viskas paaiskines leido paciai nusprest, ka darysim.
beje, vienu tarpu as apskritai galvojau, kad jis yra is tu "naturalistu", nes kai buvau uzsiminusi, kad gimdant noreciau epiduro, tai atskaite gan griezta morala, kad nereikia is anksto nusistatyt del tokiu dalyku, kad naturaliai leliukui gimt yra geriausiai, kad viskas priklauso nuo konkrecios situacijos ir t.t. todel kai veliau pasiule cezari (anksciau net apie epidura nenorejes kalbet) pagalvojau, kad situacija tikrai rimta ir siulo ne siaip sau...