QUOTE(bova @ 2009 11 26, 13:12)
labai atsiprasau, kad isakiau savo nuomone apie si sundaktari.
ne esu pieneme kaip dauguma galvojat.
pati dirbu sioje srityje. viska puikiai suprantu, neesu jautruoje, tokiose apziurose ne ieskau malonumu, kaip cia viena pasisakanciu issireiske, bet pagarbos.
JEI JIS JUMS TOKS NUOSTABUS TAI IR LANKYKITES PAS JI.
mano patirtis nera tokia skaudi, kaip kai kuriu mano draugiu. bet as pasisakiau, o susilaukiau tik uzgauliojimu.
tad nenuostabu, kad jos tyli.
Na jus pirma ir pradejote koneveikti kita zmogu. Naturalu, kad kaip sauksi, taip ir atsilieps.
As gimdziau pries 13 metu Sv. Jokubo ligonineje, pas kita gydytoja. Bet, deja, gimdymo metu prasidejo komplikacijos ir mano gydytoja pasikviete Rogalski. Dar ir dabar esu jam dekinga uz savo ir vaikelio gyvybe! Ir tai, kad nepatyreme nei vienas jokiu traumu. Beje, kas sako, kad nerupestingas- visas dienas, kiek as buvau ligonineje (o buvau ilgiau nei priklauso) jis uzeidavo apziureti manes ir veikelio - nemanau, kad nerupestingas ir arogantiskas gydytojas taip elgtusi.
Kiekvieno patirtis yra skirtinga, bet manau, kad sis gydytojas nepatinka toms, kurios megsta tupciojima ir bebelkiska sokinejima aplink. Jis perdaug konkretus ir racionalus. Jo darbas gydyti ir gebet, o ne piruetus raityti aplinka gimdyves.
Pamenu, tas pats buvo man Centro poliklinikoje su ginekologe Skaisgiriene - kiek baubu buvau prisiklausius! O pasirodo - normali, griezta, praktiska gydytoja. Neveblena, netupcioja, o is tiesu rupinasi. O isgirtoji visu Sapon man nepatinko. Gydytoja, kuri tik saldzialiezubvauja ne mano naturai.