sveikutės, aš šiandien tikriausiai nieko nedarysiu, nes parsivežėm iš kaimo čeburėkų, dar šaldytuve visokių sūrių, dešrų yra, tai valgysim ką rasime šaldytuve
Man tai parvėžė burokėlių iš kaimo, tai vakar buvo burokų sriuba su dž.grybais, dar biški kumpelio įpjausčiau. Šiandien išviriau pieniškų dešrelių ir pasikepinau burokėlių

QUOTE(mickute7 @ 2009 02 16, 11:01)
Man tai parvėžė burokėlių iš kaimo, tai vakar buvo burokų sriuba su dž.grybais, dar biški kumpelio įpjausčiau. Šiandien išviriau pieniškų dešrelių ir pasikepinau burokėlių 

?
QUOTE(deimapov @ 2009 02 16, 11:03)
aišku pirmiausiai išverdu, paskui per burokinę tarką sutarkuoju ir kepu, biški prieskonių, prieš baigiant kept, grietinės šaukštą įdedu.

QUOTE(mickute7 @ 2009 02 16, 11:07)
aišku pirmiausiai išverdu, paskui per burokinę tarką sutarkuoju ir kepu, biški prieskonių, prieš baigiant kept, grietinės šaukštą įdedu.
mes labai mėgstam

geras kaip idomiai skamba, niekada nesu girdėjus, nu šaunuolė kokia išradinga, niekada nesu kepusi burokėlių

QUOTE(deimapov @ 2009 02 16, 11:07)
geras kaip idomiai skamba, niekada nesu girdėjus, nu šaunuolė kokia išradinga, niekada nesu kepusi burokėlių 

Nu kad nuo mažens atsimenu taip valgydavom

paprasta ir skanu

QUOTE(mickute7 @ 2009 02 16, 12:01)

assnd pietums virsiu burokeliu sriubos

QUOTE(mickute7 @ 2009 02 16, 12:11)

siandien nusipirkau puskili farso, o vakar pakeli varskes (tris tiesa sakant, nes rimi akcija buvo

sveikutes. Vis paskaitau paskaitau sia teme, prisrenku geru minciu ir ideju, bet niekada neparasau, o va siandien prisiruosiau brukstelt pora zodeliu. Ar priimsite mane i savo gretas?
As tai pat kaip ir daugelis stengiuosi gaminti pigiai, kartais gaminu is nieko
Siandien pusryciams viriau varskecius is vien opokelio varskes ( si savaitgali maximoj pirkau varske po 1.49, tai nusiprkau 8 pokelius ir kelis jau uzsisladziau) ir viriau darzoviu sriuba, o petums ir vakarienei kepsiu paprastai bulves ir ipjaustysiu pora hodoginiu sasisku, valgysim bulves su kefyru
As tai pat kaip ir daugelis stengiuosi gaminti pigiai, kartais gaminu is nieko

Siandien pusryciams viriau varskecius is vien opokelio varskes ( si savaitgali maximoj pirkau varske po 1.49, tai nusiprkau 8 pokelius ir kelis jau uzsisladziau) ir viriau darzoviu sriuba, o petums ir vakarienei kepsiu paprastai bulves ir ipjaustysiu pora hodoginiu sasisku, valgysim bulves su kefyru

QUOTE(mamkaa @ 2009 02 16, 15:04)
tokie mūsų pusryčiai šiandien buvo

Sveika prisijungusi

QUOTE(vasarele85 @ 2009 02 15, 18:47)
sveikso tauputes
kaip graziai cia mus pavadino

vakar b silkes uzsimane tai buvo silkute su bulvem, o siandien vistienos plovas is saldytuve stovejusiu virtu vistos ketvertuku

mano vyreliai siandien laaabai ilgai pokaituko miegojo, tai pakile suvalge sriubos su frikadelem, nemazai gavos, sotus abu, be to mazasis is tetes bliudo visas frikadeles isrankioo, dar gaus pries miega pieno ir gana
o tetei jei truks ko dar yra keli vakaryksciai kotletai mociutes pasirodo
o bulviniai blynai bus rytojui