Nusipirkau lašišos galvą ti verdu žuviene, o kadangi pas mane vyras ir dukra ligoniai tai pilnai užteks visai dienai Rytojui balandeliu patušinsiu, kurie nuo praeito laiko buvo like, ir užšaldyti
nuo vakar liko guliaso truputi, tai "dadariau" to skystimelio, is kameros atsisildziau buvines leplioskes (pries savaite buvau daug prisidarius) ir buvo leplioskes su guliasiniu padazu apsiryjimas o vakarienei jau guliaso neliko, padarysiu balto padaziuko
nuo vakar liko guliaso truputi, tai "dadariau" to skystimelio, is kameros atsisildziau buvines leplioskes (pries savaite buvau daug prisidarius) ir buvo leplioskes su guliasiniu padazu apsiryjimas o vakarienei jau guliaso neliko, padarysiu balto padaziuko
kelis puslapius atgal rasiau jau, kad taip vadinam tokius ale kotletus is virtu bulviu, krakmolo, kiausinio ir druskos kepu dazniausiai orkaitej su aliejum, nes maziau vargo, bet galima ir keptuvej
Šiandien padariau 29 balandėlius iš vieno kopūsto, dar likusius mazuosius lapelius supjausciau ir uzsaldziau sriuba isvirsiu kada. tai 15 issivirem balandeliu, o 14 susaldeme, tai pavalgeme visi trys vakarienei 7vnt, liko virtu dar 8 rytojui. saldytu dalis bus vyrui i komandiruote ir dalis mums su mazaja kaina išėjo 13lt, neskaiciuojant duju tai manau pa pigiaja cia, nes vienas balandelis gaunasi 0,45lt
Šiandien padariau 29 balandėlius iš vieno kopūsto, dar likusius mazuosius lapelius supjausciau ir uzsaldziau sriuba isvirsiu kada. tai 15 issivirem balandeliu, o 14 susaldeme, tai pavalgeme visi trys vakarienei 7vnt, liko virtu dar 8 rytojui. saldytu dalis bus vyrui i komandiruote ir dalis mums su mazaja kaina išėjo 13lt, neskaiciuojant duju tai manau pa pigiaja cia, nes vienas balandelis gaunasi 0,45lt
kaip supratau cia gavosi du pastetai? o as siandien pusryciams vyrioko nenustebinau desreline sirdele, nes tam but reikeje keltis 5 ryto ir duotis po virtuve nes vyriukui dirbti siandien dabar taisau balta misraine, o ka daugiau siandien valgysim nei neisivaizduoju, gal i kokia kavine turiu vilties nulekti...