Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas 2 TEMA

pamirškite kiek mokėjote ir kiek sudėjote, niekam tai neįdomu,
pardavinėkite už 185000, t.y. už paskolos likutį, ir nė lito daugiau.
tėvams atiduosite vėliau , kai pagerės reikalai.
dabar parduodate su nuostoliu, bet tie nuostoliai ne tokie dideli palyginti su tais kurie jūsų laukia jei niekas nenupirks.

bankas jūsų butą parduos max už 100 000, o tada tai bus nuostoliai, priskaičiavus visus delspinigius ir anstolių mokesčius... doh.gif

Čia mano nuomone, neperšu jos, vistik tai jūsų sprendimas, geras ar blogas, laikas parodys, bet spręsti jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padukele* @ 2009 06 15, 16:26)
negeru naujienu suzinojau siandien taip netyciom kazkaip uzklausiau dar karta apie salygas to atidejimo telefonu buvo sake jokiu palukanu nebus uz tai kad uz mus sumokes tuos metus unsure.gif
http://www.reals.lt/...u...iai&id=1866 cia straipsnis kuriame taip pat buvau skaicius kad be palukanu bus
stai ka parase siandien
Mes už Jus mokam metus laiko kreditą bei palūkanas bankui ir padengiam dabartinį įsiskolinimą, išskyrus delspinigius. Po metų Jūs vėl turit pradėti mokėti ir bankui tą, ką mokėjot ir mūsų bendrovei. Tą sumą su 2,5 proc. palūkanom Jūs turit mums grąžint per 10 m.. Jei atsiranda anksčiau pinigėlių, jūs juos įnešat mums ir mes atskaičiuojam iš tos sumos, kurią Jūs turėsit grąžinti, bet susitarimas anksčiau nebus nutrauktas.
nebezinau nei ka daryti lauksiu vyro skambucio vakare klausiu jo jauciu kad nestabdysim atiduosim buta antstoliams verysad.gif

neduokit buto anstoliams!
185000 nepardavinekit. prasykit bent 200000lt, juk vis tiek pirkejas prasys nuleisti, galesit nuleisti, ir siek tiek jum liks, o tai nuo anstoliu liksit pliki basi, neturedami kur ir uz ka gyvent, ir dar bankui tikrai liksit skoloj.
o kiek iseina uz ta draudima skola, na jie sumoke uz metus +2.5prc, kiek cia is viso? naivu siaip tiketis, kad sumokes ir nieko atgal nepaprasys. as jusu vietoj kovociau iki paskutinio, pasirasyciau kad uz metus sumoketu ir pardavineciau buta, ar nuomuociau, ar ieskociau kokiu iseiciu, gal iki to laiko vyras ant koju atsistos? nu nezinau, spresti jums, gi pardave galesit grazint tam draudimui, nusipirkti ka nors prastesnio, koki soda kad ir pradziai as nezinau, o likuti bankui, ir po truputi tam bankui moket?
na kas jus pati galvojat? tik nesakykit kad norit rankas nuleist, anstoliam atiduot, likt be buto ir be pinigu, ir skoloj. kur jus gyvensit>
o del fiktyviu skyrybu, darykit viska kas imanoma tik, as tikrai su vyru issiskirciau del tokio dalyko...fiktyviai
Atsakyti
QUOTE(kazačka @ 2009 06 15, 20:23)

185000 nepardavinekit. prasykit bent 200000lt, juk vis tiek pirkejas prasys nuleisti, galesit nuleisti, ir siek tiek jum liks,

jo jo , nepardavinėkit už 185000, dar palaukit kol kitų kainos iki tiek nukris - tada jau tas butas tikrai jokio pirkėjo nebesulauks, nes ir 180000 , nei 170000 kaina nebebus 'gera'...

čia yra pagrindinė tokia pardavėjų klaida - 'prašysiu kaip visi, o po to nuleisiu'. kažin su kuo derėsis jei niekas net neskambina g.gif

taip elgtis gali tik tas kuriam užpakalis nerūksta. O šiuo atveju reikia veikti greitai ir kol bendras kainų lygis nenukrito, kol nors kažkuo galima išsiskirsti iš kitų tokių optimistų - iškart skelbti mažą kainą ir tikėtis nors kas nors užsikabins.
Atsakyti
Ar bankas, perėmęs nekilnojamą turtą, vertina tik likusią paskolos dalį, ar prideda ir visas palūkanas, kurios priklauso iki sutarties pabaigos? Čia rimtas klausimas.
Atsakyti
vertina tik likusia paskolos dali kiek domejausi
Atsakyti
musu pati prama kaina buvo 300000lt po biski nuleidinejom ziurejom kaip kiti butai krenta mazdaug palei tas kainas ir orentavomes dabar daejom jau iki 225000lt dar truputi leisim iki 200000lt daugiau schmoll.gif
Papildyta:
tiesa su vyru siandien pasitarem tai mes nesutiksim pasirasyti jei sugeba taip abgaudineti nuo pat pradziu kas toliau bus?meginsim dar viena plana chuligana tongue.gif ziuresim kaip baiksis smile.gif
Atsakyti
Kai kiti pardavinėjo po 300000 - jums reikėjo paskelbti už 250000. Ir būtumėte turėję jau tuos pinigus, ir nebereikėtų iš Lietuvos sprukti. Kiek nuo to laiko praradote? Bet ne, gaila gi buvo "už dyką atiduoti" .

Lygiai ta pati situacija šiandien. Kol kiti pardavinėja už 230000 - jūs turite šansą tik parduoti pigiau, už 180000.

O kad elgiatės kaip visa banda - tai ir turit ką turit. T.y. neturite nieko.

"dar truputi leisim iki 200000lt daugiau schmoll.gif " - kas čia per pasakymas? O ką toliau darysit? Anstoliams atiduosit? Šaunuoliai, ką čia daugiau bepridursi...

O apie planus chuliganus gal net nepradėkite svajoti - neatrodo kad būtumėte pajėgūs ką nors protingo suregzti . Tik dar labiau įklimpsite.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 16, 09:00)
Mane stebina požiūris "sugeba taip apgaudinėti". Yra organizacija, kuri pasiruošusi skolinti metams laiko didelę pinigų sumą nemokiems žmonėms. Ira tai vadinama "apgavyste"...

pritariu kur jus ce apgaule matot ,uz paslaugas visad reik moket .2,5 %ce daug ?paskaiciuokit jum per metus jie sumokes 21600mazdaug ir jum se suma suteike galimybe moket desimt metu, taigi jums menesiuka reiketu atseiket mazdaug po 180lt plius tie2,5% tai tikrai ner baisine suma tik kad ji prisideda prie tu 1800 tai jau daugokai pasidaro g.gif bet juk per metus tikrai susirasit darbus (o siuo metu dokumentus socialianiai paramai gaut susitvarkia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 16 birželio 2009 - 09:50
QUOTE(laimabuz @ 2009 06 16, 11:56)

ko čia šaipytis,būsto paskolų draudimas gera išeitis,va,aš jo neturiu ir man sunkiau,o dabar ir nedraudžia...metai laiko -išsikapstys,tik iki anstolių nereika prisileisti,o parduoti-galima,bet kada poto kitą nusipirks bustą ir už kiek ?...Na bankai taip jau nesimėtys paskolom...geriau nomuoti ,tuos metus...

kas saiposi del busto draudimo? geras cia variantas pailset metus nuo skolu, betgi autore labai isizeidus, kad reikes sumoket papildomai 2.5 %, todel i ta draudima nesikreps, bet buto skolose skendedama neparduos vistiek pigiau nei 200k Argi nejuokinga cia? smile.gif man juokinga
Atsakyti
QUOTE(kazačka @ 2009 06 16, 15:58)
o, labai dziugiuosi kad vyras rado darba 4u.gif . dabar jus man palinkekit kokio milijono kad laimeciau, ziuriu sitoj temoj geri palinkejimai pildosi

taip rado ir labai gera pas milijonieriu svedijoje ax.gif 4u.gif tikiuosi pabaiga bus laiminga ir musu butas liks mums 4u.gif o jum linkiu is visos sirdies sekmes jus viena cia labiausiai mane palaikete gal del to mum taip ir pasiseke o gal del to kad daug buvo pavydinciu kazko o kaip ten sakoma kuo labiau pavydi tam zmogui tuo labiau sekasi si kart as galiu pritaikyti si posaki. Tikiuosi kad jum visos bedos issispres ir linkiu dideles dideles sekmes 4u.gif o laimeti g.gif kazi ar loterijos pades mes ismeginom ir tai lotuliukas.gif pinigu daugiau sukisom nei laimes apturejom darykit kaip aws sukuriau tema atejo daug pavydziu ir piktu zmoniu ir pasiseke mum gal cia tikrai kazkokia mistika lotuliukas.gif bet pamegint verta drinks_cheers.gif lotuliukas.gif tai dar kart dekui jum ir sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padukele*: 16 birželio 2009 - 15:13
QUOTE(Viktute @ 2009 06 13, 16:05)
ir as swedbanke esu, reikes dar karta pabandyti pasikeisti valiuta, jei nepavyks, tada ieskosiu kito banko.

Geguzes pradzioj Swedbanke pakeiciau is litu i eurus, po naujuju iskarto labai ziaurios salygos buvo, marza siule 4-5 proc. doh.gif geguzes men. kai pakeiciau, tai esama plius 1 proc., plius sutarties pakeitimo mokestis (su viskuo apie 900-1000lt isejo). O ka jum bankas sako? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulbulka.: 24 birželio 2009 - 23:35
bankui mano esamos pajamos netiko, kad sutarti perasyt..ir kur as tik neskambinau, ir i Lietuvos banka, ir i vartotoju teises, ir to pties banko administracijai... bet dabar pasidarysiu padorias oficialias pajamas, tai tada ziuresiu. liepos pabaigoje vel kreipsiuos i banka
Atsakyti