Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas 2 TEMA

QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 22, 10:09)
Visus pakeitimus fiksavau priede prie sutarties, o pačios sutarties nekeičiau  4u.gif

as irgi sito nelabai supratau.kaip galima ,pvz. valiuta pakeisti nelieciant pacios sutarties?manau nelabai
Atsakyti
QUOTE(Bindi @ 2009 10 21, 23:53)
Bet koks sutarties salygu pajudinimas reiks marzos didinima. Jei yra bent menkiausia galimybe nekeiskit nieko sutartyse, o tai dar po to prasides turto pervertinimai ir pan. Zodziu bankas siuo atveju losia i vienus vartus. Verslas yra ziaurus, yra pinigai ir kaip sakoma... nieko asmenisko sad.gif

Tai va va, sito as irgi bijau, nors jei ilgintume mokejimo laikotarpi, tai bankas kaip ir islostu, nes sumoketume daugiau palukanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2009 10 22, 10:52)
Betgi visi priedai yra sutarties dalys.

Taip įvardinta:SUSITARIMAS dėl X metų Kredito sutarties X sąlygų pakeitimo ir papildymo.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 23, 16:24)
Taip įvardinta:SUSITARIMAS dėl X metų Kredito sutarties X sąlygų pakeitimo ir papildymo.

Upokšni(ir kitos), nesupykit, mūsų šitą ginčiuką nunešiu į Piniginės temą. Ten daugiau užeina žinovų. Nes man labai įdomiai čia gaunasi: pavyzdžiui man sutarties priedu sumažino atlyginimą, pagrindinėje darbo sutartyje to neaptarta, tai Tu manai, man neteisėtas sumažino atlyginimą? Nežinau, nežinau...
Piniginė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 23 spalio 2009 - 15:42
...pasikeisčiau va iš litu į eurus,marža vietoj 1,1 butų 3,3 ,manau taip...palūkanos eurais su laiku bus 5 ar 6 tai viso 8-9 procentai gal net 10 procentų ,bet eurais...tai iš kur tiek eurų-dabar moku 1200 litų,poto reiks mokėti pagal kursa 1200*3,4 viso apie 4000 litų? per mėnesį,algos litais neliks bus eurais ,bet 1 prie 1 nebus,litas nuvertėja ,alga net nežinau ...ar aš taip suprantu keitimą iš litų i eurus?
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 10 23, 18:30)
...pasikeisčiau va iš litu į eurus,marža vietoj 1,1 butų 3,3 ,manau taip...palūkanos eurais su laiku bus 5 ar 6  tai viso 8-9 procentai gal net 10 procentų ,bet eurais...tai iš kur tiek eurų-dabar moku 1200 litų,poto reiks mokėti pagal kursa 1200*3,4 viso apie 4000 litų? per mėnesį,algos litais neliks bus eurais ,bet 1 prie 1 nebus,litas nuvertėja ,alga net nežinau ...ar aš taip suprantu keitimą iš litų i eurus?

na, bent jau kaip mums aiškino, tai ne taip. juk litais moki apie 9 proc ar pan, o eurais bent jau šiai dienai gausis maximum 5 proc (tarkim, Jūsų marža 3,3 + euriboras šiai dienai ~1 proc, čia kur aukščiau įkeltos nuorodos 4u.gif )
o tarkim dbr mūsų litais marža yra 0,85 (gaila prarast, bet ką jau..), ir plius viliboras 8,28 doh.gif iš viso 9,13 proc. na, tai skirtumas yra.
o jei devalvuos litą, tas pats gausis..
o euras jei kils, panašiai gausis praktiškai, bent nors šiai dienai bus lengviau, aišku, jei pakeis mums į eurus..
dar nepaskambino blink.gif tai sakytų, kad per 2 savaites, o ne per 7 dienas duos atsakymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 10 23, 18:30)
...pasikeisčiau va iš litu į eurus,marža vietoj 1,1 butų 3,3 ,manau taip...palūkanos eurais su laiku bus 5 ar 6  tai viso 8-9 procentai gal net 10 procentų ,bet eurais...tai iš kur tiek eurų-dabar moku 1200 litų,poto reiks mokėti pagal kursa 1200*3,4 viso apie 4000 litų? per mėnesį,algos litais neliks bus eurais ,bet 1 prie 1 nebus,litas nuvertėja ,alga net nežinau ...ar aš taip suprantu keitimą iš litų i eurus?

g.gif o is kur tokios zinios? jus gal aiskeriage? o gal niekada 5 ar 6 nebus...

blink.gif o is kur jus istrauket, kad 1lt bus lygus 1EUR??? kas turi eurines mokes kiek mokeje, o litines perskaiciuos i eurus... aisku ar bankas netures teises pakeist marzas keiciant valiutas irgi klausimas... as kazkodel manau, kad nepraleis progos uzsidirbt jei tik bus galimybe...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 10 23, 21:28)
g.gif o is kur tokios zinios? jus gal aiskeriage? o gal niekada 5 ar 6 nebus...

blink.gif o is kur jus istrauket, kad 1lt bus lygus 1EUR??? kas turi eurines mokes kiek mokeje, o litines perskaiciuos i eurus... aisku ar bankas netures teises pakeist marzas keiciant valiutas irgi klausimas... as kazkodel manau, kad nepraleis progos uzsidirbt jei tik bus galimybe...

...
...per 35 metus paskolos turbūt visko bus...turi visko būti.Aš neištraukiau ,o klausiau ar gerai suprantu keitimą valiutos?ir kai jūs tai suprantate?ir nerašiau 1 pie 1 ,rašiau 1 prie 1 NEBUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimabuz: 24 spalio 2009 - 13:05
QUOTE(laimabuz @ 2009 10 24, 14:03)
...
...per 35 metus paskolos turbūt visko bus...turi visko būti.Aš neištraukiau ,o klausiau ar gerai suprantu keitimą valiutos?ir kai jūs tai suprantate?ir nerašiau 1 pie 1 ,rašiau 1 prie 1 NEBUS

turet neturi, bet but visko gali, bet kol pakils iki tokiu aukstumu jau ir dabar esantys "litininkai" ivedus eura mokes tuos pacius 5-6... o gal pakeite dabar valiuta laimes daugiau nei ivedant eura ir keiciant automatiskai ivedant eura, kai jau bus keli metai permoketa palukanu ir taip ir nesulaukus devalvacijos wink.gif visko but gali, todel burt nereik, kad keistis valiuta yra blogis-man pvz atrodo beprotybe moket po 2000-3000lt vien palukanu per menesi ir dengt tik 200lt paskolos ir taip metus ar du g.gif o kitas dengia 1000Lt ir moka 500LT palukanu turedamas vos ne didesne paskola...

nea keitimas tikrai nebus taip kaip jus skaiciuojat-bus perskaiciuota pagal patvirtinka kursa (kursas gali but palankus arba ne) ir palukanas apskaiciuos pagal jusu turima marza ir euribora (kaip bus su fiksavusiais palukanas neisivaizduoju). beje laikams pagerejus bankai gali vel suminkstet ir sumazint marzas pavyzdingiems klientams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 10 24, 20:57)
turet neturi, bet but visko gali, bet kol pakils iki tokiu aukstumu jau ir dabar esantys "litininkai" ivedus eura mokes tuos pacius 5-6... o gal pakeite dabar valiuta laimes daugiau nei ivedant eura ir keiciant automatiskai ivedant eura, kai jau bus keli metai permoketa palukanu ir taip ir nesulaukus devalvacijos wink.gif visko but gali, todel burt nereik, kad keistis valiuta yra blogis-man pvz atrodo beprotybe moket po 2000-3000lt vien palukanu per menesi ir dengt tik 200lt paskolos ir taip metus ar du g.gif o kitas dengia 1000Lt ir moka 500LT palukanu turedamas vos ne didesne paskola...

nea keitimas tikrai nebus taip kaip jus skaiciuojat-bus perskaiciuota pagal patvirtinka kursa (kursas gali but palankus arba ne) ir palukanas apskaiciuos pagal jusu turima marza ir euribora (kaip bus su fiksavusiais palukanas neisivaizduoju). beje laikams pagerejus bankai gali vel suminkstet ir sumazint marzas pavyzdingiems klientams wink.gif

doh.gif kaip viskas painu-aš kai nežinau ka dayti tai nieko nedarau...gal tiesų būna kelios ,tikėkimės visiems bus gerai,tik svarbiausiai darbus turėti...
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 10 24, 21:52)
doh.gif kaip viskas painu-aš kai nežinau ka dayti tai nieko nedarau...gal tiesų būna kelios ,tikėkimės visiems bus gerai,tik svarbiausiai darbus turėti...

tikrai taip wink.gif visiems gerai nebus ir laimes teisingai pasirinke (LT ar EUR)... jus tikit, kad bus devalvacija, todel dabar mokat keliskart daugiau nei moketumet jei turetumet eurine, o as tikiu, kad valstybe temps iki paskutinio, kad tik nedevalvuot, nes pati prasiskolinus eurais wink.gif
taip darba turet yra labai gerai , bet svarbu, kad uz ji ir moketu...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 10 24, 22:32)
tikrai taip wink.gif visiems gerai nebus ir laimes teisingai pasirinke (LT ar EUR)... jus tikit, kad bus devalvacija, todel dabar mokat keliskart daugiau nei moketumet jei turetumet eurine, o as tikiu, kad valstybe temps iki paskutinio, kad tik nedevalvuot, nes pati prasiskolinus eurais wink.gif
taip darba turet yra labai gerai , bet svarbu, kad uz ji ir moketu...

schmoll.gif netikiu,kad bus devalvacija,bet tikiu,kad po keleta metų eurą įsivesim....bet tai nereiškia ,kad tuos keletą metų toks aukštas liks viliboras...bet pas mus viliboras ir i latų devalvaciją labai sureaguotų....o ten rizikos laipsnis aukštas...nekeičiu ,nes keičiasi gyvenimo aplinkybės ir buta nomuosiu ir užsienį dirbsiu ir alga eurais ...jei alga eurais,gal maržą keičiant tokia pačią paliktų 1,1....bus ,matyt,sausį man paržiūrės ir fiksuos
Atsakyti